جناب امین چقدر با حرف هاتون موافقم دقیقا همینطور و درست میفرمایین دخترم خودش اهل مطالعه س چند دوره مجازی اصول روانشناسی رو گذرونده به مطالبی که در مورد دوستی دخترو پسر و ازدواج سفید گفتین آشنایی داره و میدونه اینهارو چون خیلی وقتها در مورد تمام اینها باهم حرف زدیم ولی در حال حاضر این راه رو برای خودش انتخاب کرده ، واقعا توقع قدردانی ندارم چون یه مادر وظیفه شه که آرامش همسر و یا فرزندانش رو فراهم کنه بخود دخترمم اینو گفتم که من وظیفه هر کاری از دستم بر میاد برات انجام بدم و بقول شما خشم و عصبانیت دخترم از شرایطی که موجوده مثل جدایی منو همسرم و اینکه پدرش سراغی ازش نمیگیره و ووو..انتظاری که ازمن داره باعث زدن این حرف هاست و میدونم که تا خودم رو درست نکنم و تا وقتی دوتاییمون در یه شرایط آروم و و بی تنش حرف نزنیم مشکلی حل نمیشه دخترم وقتی می خواست بره باهام تماس گرفت برای خداحافظی و پیامی گذاشت که قصد ناراحت کردن منو نداشته و چون من اون حرفارو بهش زدم فقط جوابم رو داده البته من جوابی به پیامش ندادم ولی تصمیم دارم از موضع خودم پایین نیام چون مطمئنم که حاقل در اینمورد حق با منه. لینک هایی که معرفی کردین رو سر فرصت میخونم .
خانم لاله مهربان حرفام درددلی بود که سرباز کرد و نگفته هایی بود که با کسی نمیتونستم بیان کنم و امیدوارم بتونم راه حل مناسبی براش پیدا کنم منو دخترم روزهای بسیار خوبی هم باهم داشتیم ولی خب گاهی این مشکلات هم پیش میاد.
نمیدونم واثعا با چه زبانی از اینکه دوستان وقت میذارن برای خوندن مطالب و برای راهنمایی چطور تشکر کنم ان شاءالله بهترین ها همیشه سر راه زندگیتون قرار بگیره.

علاقه مندی ها (Bookmarks)