هفت سئوالیکه در مورد کمال گرایی کردم گفتی : خیر ، حل نشده و هنوز گرفتار این موضوع هستم با اینکه اطرافیان بهم میگن تو کمالگرا نیستی اصلا ...ولی بهرحال در بعضی مسائل وسواس گونه عمل مکینم و هنوز دارم در این رابطه کتاب مطالعه میکنم و اطلاعاتم رو ارتقا میدم .
سون ، اینو باید حضوری پیش مشاور حل کنی - کمال گرایی مخصوصا خودش را تو ازدواج نشون میده و همین کمال گرایی انسان را می بره به سمت وسواس . یه موقع می بینی فرد مثلا 10 سال و یا 20 سال گذشته از عمرش ولی هنوز نتوسته تصمیمی در مورد ازدواجش ، درسش بگیره ... چون دوست داره کامل باشه . مثلا تو ازدواج امکان داره اون شخص گزینه های مختلف و خوبی هم داشته باشه ولی این کمال گرایی و وسواس نمی ذاره انتخاب کنه . کمال گرایی خیلی خطرناکه ، حضوری حتما حلش کن .
تو تاپیکت هم یادت باشه گفتم بعضی موقع ها راه درمان کمال گرایی گذر عمر هست . نذار اینجوری بشه .باور کن امسال هم مثل سال قبل به سرعت می گذره . از نیروی جوانیت و این گوهر گرانبها استفاده کن . یه استاد روانشاسی داشتیم می گفت دنیا را خیلی جدی نگیرین کمال گراهااااااا . مراقب باش عمر هدر نره و گذشت زمان و فشار زمان باعث نشه اینجوری حلش کنی .

علاقه مندی ها (Bookmarks)