به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 23456789101112131415161718 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 173
    عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 04 آبان 04 [ 14:51]
    سطح
    95
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 169
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,702

تشکرشده 2,261 در 917 پست

Array
    سلام ام و از، برادر ،خوبی؟

۱. عبارت psychology weak and dependent به چه معناست؟ کسی که به این حالت دچاره، چحوری باید خارج بشه از این حالت؟

۲. تا حالا شده توی دلت به حالت تمسخر به یه نفر دیگه نگاه کنی؟ علتش چی بوده؟ چرا؟ آیا فکر میکنی متقابلا اون هم با دیده تسمخر نگاه کرده بهت؟

۳. الان باغبان داره چکار میکنه؟ توی چه فازیه؟ چرا ترک کرد اینجارو؟ نگفت ما هم دل داریم؟

۴. مادرها، مخصوصا مادر قدیمیها، چرا اینقدر از خود گذشته بودن؟ چرا ذره ذره وجودشون رو برای فرزندشون دادن؟ که چی؟

۵. فرافکنی در شکست به چی برمیگرده؟ چقدر مخربه؟ چطوری میشه برطرفش کرد؟

۶. بازی اسپانیا کرواسی رو دیدی؟ آیا لذت بردی؟

۷. حجاب ظاهری چقدر مهمه؟ عذرمیخام خانمه با لباس بدن نما میاد بیرون، میگه آدم باید دلش ماک باشه (واااالا، با لهجه حاج رضا مارمولک بخون). این درسته بنظرت؟ یا مرد شلوار چسبون میپوشه که نصفش سوراخه، میگه این مده. درسته بنظرت؟ اصلا اینها باید دغدغه ما باشه، یا انسانهای کوته فکر به این چیزا فکر میکنن؟

۸. نقش توکل به خدا در پیدا کردن همسر کجاس؟ تاثیر داره اصلا؟

۹. تنفر در نگاه اول!، چنین چیزی رو شنیدی تا حالا؟ بنظرت چنین چیزی امکان داره؟

2. 4 کاربر از پست مفید gholam1234 تشکرکرده اند .

Mvaz (دوشنبه 07 تیر 00), Niagara (دوشنبه 07 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (سه شنبه 08 تیر 00)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 بهمن 03 [ 10:42]
    سطح
    58
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 172
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    32

تشکرشده 130 در 63 پست

Array
    سلام سلام
    خوبین؟

1- بهترین اتفاق زندگیتون تا الان چی بوده؟
    2- بدترین اتفاق زندگیتون تاالان چی بوده؟

3- کسی بوده که بدترین کار رو در حق شما کرده باشه ( مثلا با کارش ی بخشی از سرنوشتتون رو تغییر داده ) و شما بتونید واقعا و از ته دل ببخشیش؟
    4- اگر همچین کسی بوده و بخشیدیش . میتونید مثل قبل هنوز باهاش رفتار کنید؟

5- چرا میاید همدردی ؟
    6- واقعا با آدمها هم میتونید همدردی خوبی بکنید؟

7- رانندگی تو شب رو بیشتر دوست دارید یا تو روز؟
    8- تا حالا چند بار با ماشین تصادف کردید و شما مقصر بودید؟

4. 5 کاربر از پست مفید mina_ تشکرکرده اند .

Mvaz (سه شنبه 08 تیر 00), Niagara (سه شنبه 08 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (سه شنبه 08 تیر 00)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 30 آبان 00 [ 09:13]
    سطح
    47
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 111
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    270

تشکرشده 423 در 177 پست

Array
    سلام جناب ام واز ، منم چند سئوال آسون مطرح می کنم :
    1- با توجه به هر تصاویر ، اندیشه و نظر خود را بنویسین .

ویرایش توسط Niagara : سه شنبه 08 تیر 00 در ساعت 11:27

6. 4 کاربر از پست مفید Niagara تشکرکرده اند .

Mvaz (سه شنبه 08 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (سه شنبه 08 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 05 [ 19:34]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر بهاری نمایش پست ها
    درود

۱. برداشت شما از این حدیث چی هست.

پیامبر اکرم ص فرمودن؛
    هرگاه يتيم در روى زمين گريه كند،خداى عزّ و جل مى فرمايد:
    چه كسى اين بندۀ مرا كه پدر و مادرش يا پدرش را از دست داده گريانده است؟

ملائكه گويند:
    پاك و منزّه هستى، چيزى نمى دانيم مگر آنچه تو به ما آموختى.

خداوند عزّ و جل مى فرمايد:
    اى ملائكه شما را شاهد مى گيرم كه هر كه او را به رضايتش ساكت كند من به رضايتش از بهشت ضامن او خواهم بود.

سؤال شد:
    اى رسول خدا چه چيز او را راضى كند؟

فرمود:
    بر سرش دست بكشد، يا یک خرما به او بدهد.

سلام ممنون از شما بابت پرسش ها

شاید یه درس بزرگ این باشه که به جواب پرسش شما بگیم " نمی دانیم، الله می داند و بس" به این معنی که در خیلی از مسائل اظهار فضل میکنم ، در صورتیکه دانای کل و هر چه داریم از الله است.
    بحث بعدی شاید مقام بالای یتیم رو اشاره می خواد بکنه،
    یه بحث هم احتمالا خداوند که فرموده روزی رسان هستم و بنده من غصه روزی نخور، اینجا با این حدیث و نقل سبب روزی رسیدن اون یتیم رو فراهم می کنه،

و بحث های دیگر

۲. جای خالی رو پر کنین.

_ اگر جستجوی ما برای
    یافتن هدف زندگی موفقیت آمیز باشد، در نهایت باعث میشود اعتراف کنیم چقدر شناخت کمی از خود داریم .

_ مقایسه ما را درگیر
    فرآیندی خُرد کننده میکند، احساس تعلق ، عزت نفس، رضایت از داشته ها و اصالت را در ما پرورش نمی‌دهد. به ما میگوید همرنگ جماعت باش اما بالاتر از آنها!

۳. با توجه به معنی شعر زیر، حدیثی برای من بنویسین.

دنیا راهی، بهشت منزلگاهی
    این هر دو به نزد اهل معنی، کاهی

گر عاشق صادقی زِ هر دو بگذر
    تا دوست ترا به خود نماید، راهی

(از گوگل)
    خدا اهل ایمان را از مرد و زن وعده فرموده که در بهشت خلد ابدی که زیر درختانش نهرها جاری است درآورد و در عمارات نیکو و پاکیزه بهشت عدن منزل دهد و برتر و بزرگتر از هر نعمت، مقام رضا و خشنودی خداست و آن به حقیقت فیروزی بزرگ است. سوره توبه آیه 72

و

خداوندا! من تو را نه به جهت ترس از دوزخ و نه به طمع بهشت برین که من تو را سزاوار عبادت دیده و به پرستش تو مى پردازم و چه زیبا است تعبیر امام سجاد(ع) در خاتمه مناجات مریدین: یا نعیمى و جنتى و یا دنیاى و آخرتى یا ارحم الراحمین - اى خدایى که نعیم و بهشت من تویى و دنیا و آخرت من تنها تو هستى، اى رحم کننده ترین رحم کنندگان.حضرت امیر

۴. سال ۲۰۱۹ مصادف با صد سالگی انجمن بین المللی نجوم اتفاق قشنگی برای اولین بار، برای ایرانی ها افتاد، یک اتفاق خارج از جو زمین، اون چی بود؟

جستجو هام فقط به اینجا ختم شد که این اتفاق تو خرداد یا تیر 98 افتاده و یه همچین خبری ( دو ایرانی نامزد بهترین عکس نجوم 2019 شدند)

۵. در جایگاه یک فرد عادی چه کاری برای ترویج علم و آگاهی حداقل بین اطرافیانتون از شما بر میاد؟

1- اینکه به دانسته هامون متعصب و مغرور نباشیم 2- نسبت به یاد دادن به بقیه بخل نورزیم 3- در علم کمال گرا نباشیم، بدانیم که ما محدودیم و همه علوم را نمی توانیم یاد بگیریم، یک علم رو به صورت متمرکز به جلو ببریم. و ...

۶. خودتون رو، روی صندلی جای مرد ماهیگیر تصور کنین و سپس هر چه به ذهن شما میرسه در مورد تصویر زیر بنویسین.
    تا چند روز پیش فکر می کردم اگر ماهی گیر بشم بدترین ماهیگیر دنیا می شم. چون نمی تونم لذت ببرم و ماهیگیری صبر زیادی می خواد. ولی بخشی از کتاب نیروی حال رو که خوندم متوجه شدم چقدر از لحظات زندگی ام لذت نبردم و امیدوار شدم بتونیم به اون سمت برم. ماهیگیری هم به همون صورت. حالا با این توصیف:

" چه دریاچه آرومی، این همه آرامش و سکوت، این صدای حرکت آب چه قشنگ روی هم می افته، اصلا طبیعت یه موسیقی دان بالفطره است، خدایا شکرت بابت همه انعامت، بابت این آب که همه جا و برای همه چی بدرد می خوره، اگر این آب رو به ما نداده بودی چه کار میکردیم؟ ببخشید ازش درست استفاده نمی کنیم، عجب آدم های جاهلی هستیم خدا، شرمنده. راستی، این ماهی ها رو خدا برای ما انسان ها آفریدی؟ این دریاچه این پرنده؟ این احشام؟ چرا؟ هدف و حکمت اش چی بوده؟ انسان کیه؟ ولی اگر آیه نازل کنی الان همه این ماهی های دریاچه برای انسانه ولی من دلم نمی یاد ماهی رو از دریاچه بگیرم، تو کیف ساقه طلایی دارم با همون مشغول میشم

ممنون

8. 4 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), سحر بهاری (شنبه 12 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط لاله123 نمایش پست ها
    سلام . با اجازه سئوالات را مطرح کنم :

1- اسم کاربری Mvaz را برای چی انتخاب کردین ؟ مخفف کلمات و جمله ای هست ؟

سلام زمان ثبت نام این نام رو فقط در ذهن داشتم، شاید الان بود یه اسم دیگه انتخاب میکردم. چیز خاصی نیست، ایان برام این معنا رو میده. من اسم اصلی ام دو بخشی هست. که هر دو این حرف رو داره، ام va زد

2- اگه مجرد هستین ، چادری بودن یا مانتویی بودن دختر خانم و یا شباهت فرهنگی از لحاظ پوشش و عقیده ها ، چقدر براتون مهه ؟

به لحاظ سلیقه ای خوب هر چه پوشیده تر، نظرم رو بیشتر جلب میکنه، ولی بیشتر ذاتش مهمه. که محجبه باشه. در کل به نظرم خیلی مهمه که مرد و زن کفویت در حجاب و پوشش داشته باشند

3- اگه متاهل هستین خط قرمز رفتار همسرتون براتون چیه ؟
    شرطی که برای پاسخگویی به این سوال گذاشتین مهیا نیست.
    4- اگه متاهل هستین دوست دارین همسرتون آرایش کنه در محیط خارج از خانه ؟
    این سوال هم شرطی که برای پاسخگویی به این سوال گذاشتین مهیا نیست.
    5- چرا بعضی از مردها اجازه نمیدن همسرشون عطر بزنن و میگن عطر باعث جذابیت برای نامحرم میشه ؟ آیا با احادیث هماهنگ هست ؟ خودتون چه قانونی برای همسرتون میذارین ؟ خط قرمزی دارین ؟

بله منم شنیدیم حضرت رسول ص، به عطر زیاد علاقه داشته، ولی معتقدم، همونطور که یه قطره قرمز در یک ظرف شیر خودنمایی می کنه و توجه جلب میکنه، عطر و آرایش و پوشش هم همین جور هست، هر فردی اگر از حدش گذر کنه، ایجاد توجه میکنه. در مورد عطر چون همراه با طبع سرد و گرم هست، بر روی ذهن فرد تاثیر میگذاره.

این چیزا قانون بردار نیست، با دستور نمی شه جلو چیزی رو گرفت، باید طرفین به این باور برسند که استفاده از این کالا ها چه منافعی براشون ایجاد می کنه و چه مضراتی،

فکر نمی کنم منافعی برای مقام بالای یک "انسان" ایجاد کنه استفاده از این کالا ها در حد خیلی زیاد.

6 - معنی عشق چیه به نظرتون ؟ چه محدودیت هایی داره ؟ کجاها باید دقت کرد ؟ یه حدیث دراین مورد بنویسین ؟
    عشق معنای گسترده ای داره و چون معنای واحدی پیدا نکرده هر فردی اسم عشق رو بر روی هر احساسی می گذاره، به نظرم عشق زمینی که احتمالا منظور شماست، عالی ترین مرتبه محبت و دوست داشتن و یکی شدن هست. " من برای تو و تو برای من"
    دو تا آسیب داره یکی در مقام پایین که حس وابستگی به فردی رو با عشق اشتباه بگیریم حتی به خودمون اجازه ندیم یه خودگذشتگی کوچ از خودمون بکنیم.
    و آسیب دیگه هم در مقام بالا رو داره که جای خدا رو در وجود ما بگیره ( مثل حضرت یعقوب ع برای فرزند دلبرش حضرت یوسف، که وحی نازل شد در یک دل دو محبوب نمی گنجد)

7 - اگه مغازه داشته باشین و مثلا 100 مانتو بخرید با قیمت 500 هزار تومن - بعد بذارید تو انبار تا گران شه - بعدش به قیمت بالا رفته مثلا 700 هزار تومن بفروشید ، این کار درسته ؟ خودتون اگه بازاری باشین چی پیشنهادی دارین به بازاری ها ؟
    این کار رو قلبا درست نمی دونم ولی اگر مغازه دار به نیت احتکار این کار رو نکنه، بهش حق می دم. چون مغازه دار با سرمایه 100 مانتو مغازه رو باز کرده و اگر به قیمت قدیم جنس ها رو بفروشه، برای سری دوم باید با 60 مانتو مغازه رو تجهیز کنه،

به نظرم اینجا نقطه امتحان کسبه است که حبیب خدا بودن خودش رو ثابت کنه

8 - چقدر براتون مهمه به آرزوهاتون برسین ؟ اگه نرسین ایمانتون را از دست میدین یا همچنان ثابت قدم هستین ؟
    آرزوهای دنیوی رو معمولا جوری نمی گذارم که اگر نشه داستان تمومه، همون اولش میگم اگر به فلان چیز برسم، خوبه، اگر نرسم هم نشده دیگه، من تلاشمو میکنم، حالا اگر نرسیدم، زیاد سوگواری نمی کنم. اگر منظور از ایمان رو این ایمان بگذاریم که می گه:خدا مالک آسمان ها و زمین هست و این انسان از خودش چیزی نداره، هر چی اون به من عطا کنه، اول مالک خودش و بعد من، این ایمان هیچ وقت از دست نمی ره، خدا کنه هممون به این ایمان برسیم

9 - پول و ثروت و دارائی چقدر مهمه برای شما ؟
    در حدی که بتونم بی نیاز باشم از خلق،
    10- چرا تو تاپیک مرخصی ، آقای باغبان فقط برای شما پیام گذاشتن ، با آقای باغبان نسبتی دارین ؟

جناب آقای باغبان استاد خوبی هستن ، براشون بنده ارزش زیادی قائلم، ایشون هم خیلی لطف دارن به بنده.

11 - یک انتقاد از :
    جناب مدیر همدردی
    یکم بخند آقای مدیر،

فرشته مهربان :
    انتقاد اینکه ای کاش از حضورشون بیشتر بهرمند بشیم.
    سحر بهاری :
    نقد خاصی نیست، شاید کمی صفر و یک بعضی جاها نباشن بهتر باشه
    جناب باغبان :
    مثل بعضی افراد که تنهایی میرن ساندویچی و غذا میخورن نباشه، بقیه رو هم ببره
    جناب امین :
    حضورشون رو بیشتر کنن
    لاله 123 :
    زیاد شناخت ندارم متاسفانه ولی چون در مورد حجاب دغدغه دارین، نظریه حجاب خانم فرشته مهربان خیلی جالبه، پیداش کنین و بخونین،
    طنین باران :
    همین فرمون آهسته و پیوسته خوبه، هر جا سرعت زیاد شد، کم استراحت کنند کنار جاده
    جناب غلام :
    چیزهایی که باور نداره رو در دم رد نکنه و بیشتر اندیشه و تحقیق کنه
    پوه :
    در زمان حال زندگی کنه و از همین الانش لذت ببرن فارق از مرتبه ها

12- به نظرتون شیوه تالار چطوری باشه بهتره ؟ پیشنهادی دارین ؟یا همین خوبه فکر می کنین

قطعا هر پیشنهاد و کار امروزی لزوما برای فردا هم مناسب نیست، ولی مدیر همدردی دغدغه های خودش رو داره، و از همه ما بهتر به نقاط قابل بهبود این تالار اشراف داره، قوانین این تالار هم برگرفته از تجارب فردی و مهارت های شناختی وضع شده، ولی دوست دارم به بروز تر باشه تا جوانان دهه 70 و 80 بیشتری جذبش بشوند

13- با این فرض که قراره فردا فوت کنین - یه نامه بنوسین برای برادر زنتون و مادر زنتون ( فرض اینکه متاهل هستین )

خدا رو درزندگی همییشه یاد کنید، هر چه داریم از اوست، هر چه بدویم به انتهای این دنیا نمی رسیم، از جایی که هستید لذت ببرید، خداوند هوای همسر و فرزندان مرا خواهد داشت، این امور مادی و اجرایی رو بیزحمت انجام بدین، حلالم کنید اگر داماد خوبی نبودم/

14- کدام منطقه از ایران را دوست دارین :
    شمال
    غرب - جنوب
    شرق
    مرکز

تقریبا همش رو ولی سمت غرب و جنوب رو بیشتر

15 - اسم یه کوهی را کوهنوری را دوست دارین اونجا و خودتون رفتین ؟

زیاد اهل کوهنوردی نیستم، ولی یه بار تو روشنایی ماه کامل یکی از قله های اطراف شهرمون رو رفتیم که خیلی جذاب بود.

16- با خانواده می خوایم برم مسافرت ، کجا را پیشهاد میدین ؟

مهم نیست کجا برید، دل هاتون با هم باشه، کافیه

17- فردی بوده در زندگی به شما تاثیر مثبت بذاره یا گذاشته باشه ؟ یا تلاش خودتان بوده ؟

بله خیلی از افراد بودن، یکی اش همین آقای مدیر و باغبان

18 - چرا پسرا تو ازدواج اینقدر کمال گرا هستن یا شدن ؟من فکر کنم کمال گرایی دخترا کم تره

کمالگرایی دختر و پسر نداره بخشی اش در خصوصیات اونهاست و بخشی اش بواسطه داشته ای در زندگی اشون ایجاد شده، مثلا: پسر ها فکر میکنند چون حق انتخاب دارند و فرصتشون زیاده، و دختر ها شاید کمالی مثل زیبایی یا مکنتی دارن که کمالگرا شدن

19 - ستاره طارق چیه به نظرتون ؟ و چرا خدا بهش قسم خورده ؟

تحقیق می کنم در پشت صحنه پاسخ می دم، ممنون بابت این پرسش و باقی اونها

متشکریم از پاسخ شما .
    ممنون از شما

10. 5 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

gholam1234 (سه شنبه 08 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), لاله123 (شنبه 12 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط gholam1234 نمایش پست ها
    سلام ام و از، برادر ،خوبی؟ سلام عزیز دل ممنون

۱. عبارت psychology weak and dependent به چه معناست؟ کسی که به این حالت دچاره، چحوری باید خارج بشه از این حالت؟
    سلام نمی دونم این رو از کجا بهش رسیدی مثل یک دیالوگ می مونه که شخصی به شخص دیگه گفته. ولی تحقیق میکنم در موردش ، شما هم بیشتر در این زمینه توضیح بده که مربوط به خودته، یا فقط طرح یک پرسش نامه است.
    ۲. تا حالا شده توی دلت به حالت تمسخر به یه نفر دیگه نگاه کنی؟ علتش چی بوده؟ چرا؟ آیا فکر میکنی متقابلا اون هم با دیده تسمخر نگاه کرده بهت؟
    بله متاسفانه شده، علتش بیشتر بر میگرده به اینکه " من" خودت رو زیاد بزرگ کردی، شیطان چیره شده، اینکه طرف مقابل رو نمی تونی به عنوان یه مخلوق نگاه کنی، فکر نمی کنم، اون هم این جور باشه، اینکه فکر کنم اون هم اینجوری نگاه کرده شاید برگرده به اعتماد به نفس ضعیف من،
    ۳. الان باغبان داره چکار میکنه؟ توی چه فازیه؟ چرا ترک کرد اینجارو؟ نگفت ما هم دل داریم؟
    احتمالا ایشون دغدغه های خودش رو داره، اطلاعی ندارم، ولی معمولا تو صحبت هاش داره میگه از وابستگی به غیر خدا باید فرار کرد

۴. مادرها، مخصوصا مادر قدیمیها، چرا اینقدر از خود گذشته بودن؟ چرا ذره ذره وجودشون رو برای فرزندشون دادن؟ که چی؟
    مادر ، مادره فرقی نمی کنه، فقط مادر های قدیمی کمتر درگیر تکنیک ها دنیا بودن، بیشتر با بچه های خو می گرفتن، مریضی ها بیشتر طول میکشیده، بیشتر مهر و محبت رد و بدل میشده
    ۵. فرافکنی در شکست به چی برمیگرده؟ چقدر مخربه؟ چطوری میشه برطرفش کرد؟
    به خیلی چیزها، شاید به اینه طرف شخصیت کنترل بیرونی داره، اعتماد به نفس کاذب داره، یا بلعکسش عزت نفس پایین داره و از شکست هراس داره،
    اینکه قبول کنیم، شکستی وجود نداره، هر رویدادی که به نشدن بیانجامد، مقدمه ای از شدنی دیگر است.
    ۶. بازی اسپانیا کرواسی رو دیدی؟ آیا لذت بردی؟ نه متاسفانه ندیم، ولی همزمان دنبال میکردم از تلوزیون ( صدا و خبر گل ها)
    ۷. حجاب ظاهری چقدر مهمه؟ عذرمیخام خانمه با لباس بدن نما میاد بیرون، میگه آدم باید دلش پاک باشه (واااالا، با لهجه حاج رضا مارمولک بخون). این درسته بنظرت؟ یا مرد شلوار چسبون میپوشه که نصفش سوراخه، میگه این مده. درسته بنظرت؟ اصلا اینها باید دغدغه ما باشه، یا انسانهای کوته فکر به این چیزا فکر میکنن؟

بخش زیادش رو تو سوالات خانم لاله گفتم، همه ما متشکل از ظاهر و درون هستیم و باید این دو رو بالانس نگه داریم، چون با هم هر لحظه بده و بستون دارند. حجاب ظاهر هم چون خیلی می تونه نقش بازی کنه در زندگی افراد مقابل، باید به خوبی مورد ملاحظه قرار بگیره، از طرفی انسان ها این قدر از لحاظ ارزش های درونی غنی هستن، که اگر به اونها برسند، دیگه این دغدغه ها براشون الکی میشه، و از طرفی به قول استاد دینانی، "آدم ها فطرتا دوست دارند خودشون رو به دیگران بشناسونند،" اون هایی که ضعف دارن و با صفات و توانمندی هاشون نمی تونند خودشون رو بشناسونند، از این راه جلو میرند، یا ممکنه از صفات و توانمندی های بالای هم بهره مند باشند ولی باز طمع شناخته شدنش بیشترهه همه باید این فطرت رو به شناخته شدن برای محبوب واقعی خرج کنیم. اون دیگه براش مهم نیست آرایش ات چه جور باشه، کچل باشی یا مو دار و ....
    ۸. نقش توکل به خدا در پیدا کردن همسر کجاس؟ تاثیر داره اصلا؟
    خیلی مهمه، ما باید خودمون رو بشناسیم و معیار هامون رو بدونیم، در این زمینه تلاش کنیم که بهش برسیم از طریق راه های صحیح، اگر شد ، شد و اگر نشد، هم نشد، اتفاقا دیروز یکی از خانم های اطرافمنون که به علت ازدواج دیرش دائما از سوی دیگران مورد تمسخر واقع می شد، خواستگار هاش به ازدواج ختم نمیشدند، ولی این خانم ساده دل و متوکل، دیروز در سنین 45 سالگی ازدواج کردن،
    ۹. تنفر در نگاه اول!، چنین چیزی رو شنیدی تا حالا؟ بنظرت چنین چیزی امکان داره؟
    نه ، تنفر حاصل یه ارتباط ضعیف و طولانی بین دو نفر شکل می گیره، اگر دو نفر هم رو نشناسند، تنفری شکل نمی گیره، ولی خطای شناختی که در ذهن همه ما وجود داره، ممکنه فرمان بده این فرد جدید شبیه فلان فرده، باهاش با فاصله رفتار کن. در کل نیازه عزت نفس و اعتماد به نفسمون رو تقویت کنیم.
    ممنون

12. 4 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

gholam1234 (سه شنبه 08 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 فروردین 02 [ 01:54]
    سطح
    59
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    431

تشکرشده 358 در 165 پست

Array
    سلام منم با اجازه سوالامو می پرسم

1- ورزش می کنید؟
    2- تا حالا عاشق شدین؟
    3- چند سالتونه؟
    4- اگه همین الان 50 میلیون پول داشته باشین باهاش چیکار می کنید؟
    5- چه ساعتی از روز انرژی بیشتری برای تمرکز روی کارها دارین؟ چه ساعتی اصلا تمرکز ندارین؟
    6- هدفتون از ازدواج چیه؟ (اگه قصد ازدواج دارین)
    7- اگه ازدواج کنید دوست دارین چند فرزند داشته باشین؟
    8- برنامه ریزی می کنید؟ چطوری خودتونو برای اجرای اون برنامه عادت می دین و مجبور می کنید؟
    9- ترجیح می دین با خانمی شاغل ازدواج کنید یا غیر شاغل؟ چرا؟
    10- اگر با خانم شاغل ازدواج کنید چه انتظاراتی ازش دارین (مالی و غیر مالی؟)
    11- اگر فرزندی داشته باشین تا چه حد توی بزرگ کردنش مشارکت می کنید؟ بجز خرج و مخارج. با جزئیات بنویسید لطفا. برنامه ترجیحیتون چه خواهد بود؟
    12- آیا اگه ازدواج کنید در کارهای خونه کمک می کنید؟ تا چه حدی؟

ممنون

14. 3 کاربر از پست مفید فرزانه 123 تشکرکرده اند .

Mvaz (چهارشنبه 09 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 15 بهمن 04 [ 11:02]
    سطح
    83
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 363
    Overall activity: 17.0%
    دستاوردها:
    10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    1,107

تشکرشده 1,128 در 455 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام جناب Mvaz

1_ مهم ترین تجربه ای که در زندگی به دست آوردید چیه؟

2_احساسات تون رو چه طور کنترل می کنید ؟ ( در صورت خشم ، غم و ناراحتی و...)

3_ همیشه میبینم از شهدا می نویسید چرا به شهدا ارادت دارید ؟ چطور به این درک رسیدید؟

4_ مهم ترین ویژگی هایی که همه به شما نسبت میدند چی هست ؟

5_دوست دارید چه چیزی را در خودتون تغییر بدید؟

6_ کتاب های خوب معرفی می کنید؟ (دو مورد)

7_ یک خاطره خنده دار تعریف کنید

8_ اطلاعات روانشناسی رو از کجا کسب کردید ؟ تجربه ؟ یا مطالعه ؟

9_ بنظرتون بهتر نیست برخی کارشناسان تالار در مشاوره دادن کمی منعطف باشند ؟ یا من اشتباه میگم؟

10_ وقتی ببینید خدای ناکرده مادرتون خیلی ناراحت هستند چطور آرومش می کنید؟
    ویرایش توسط طنین باران : چهارشنبه 09 تیر 00 در ساعت 11:23

16. 2 کاربر از پست مفید طنین باران تشکرکرده اند .

Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mina_ نمایش پست ها
    سلام سلام
    خوبین؟
    سلام ممنون از شما
    1- بهترین اتفاق زندگیتون تا الان چی بوده؟

ب
    یه مدت خیلی راه رو گم می کردم، برگشت به مسیر اصلی که لطف خدا بوده همیشه برام از بهترین ها بودن

2- بدترین اتفاق زندگیتون تاالان چی بوده؟

بدترین اتفاق هم، همون گمشدن ها بوده

3- کسی بوده که بدترین کار رو در حق شما کرده باشه ( مثلا با کارش ی بخشی از سرنوشتتون رو تغییر داده ) و شما بتونید واقعا و از ته دل ببخشیش؟

از اونجایی که الان از شخصی خرده ای ندارم، فکر کنم همه رو بخشیدم،

به نظرم همه الکی فکر می کنیم کاره ای هستیم و می تونیم دنیا رو به نفع خودمون تغییر بدیم، همه چی از اونه، نبخشیدن ما مثل نبخشیدن عروسک یه دختر بچه حین بازی اش می مونه

4- اگر همچین کسی بوده و بخشیدیش . میتونید مثل قبل هنوز باهاش رفتار کنید؟

آره یه بنده خدایی بود که جلوی پیشرفت من رو گرفت و ضربه بدی بهم زد، بعد از سال ها بهش پیام دادم من از شما خرده ندارم که هیچ، بلکه از شما ممنون هم هستم، اون شکست برام خیلی درس خوبی داشت. ولی کاری که اون کرد این بودم که اگر اشتباه نکنم، بلاکم کرد

5- چرا میاید همدردی ؟
    من یه بار از همدردی خدا حافظی کردم، مدیر همدردی برام حرف هایی نوشت، در ادامه زندگی ام اهدافم رو که چیدم ،دیدم چقدر باهم خوانایی دارند، از طرفی نقاط ضعفم رو هیچ جا مثل اینجا نتونستم بهبود ببخشم.

6- واقعا با آدمها هم میتونید همدردی خوبی بکنید؟

نه من تو ارتباط برقرار کردن ضعیف هستم، ولی افرادی که مدتهای زیادی من رو میشناسن، باهشون راحتم و این کار رو بهتر اینجام میدم

7- رانندگی تو شب رو بیشتر دوست دارید یا تو روز؟
    کلا زیاد رانندگی دوست ندارم، ولی رانندگی در روز که بتونم همه جا رو ببینم فکر کنم برام بهتره، رانندگی در شب فقط باعث میشه مقصد رو ببینی

8- تا حالا چند بار با ماشین تصادف کردید و شما مقصر بودید؟
    تصادف حاد نداشتم خدا روشکر، ولی چند باری که تصادف کردم، من مقصر بودم
    ممنون

18. 3 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سطح
    96
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط Niagara نمایش پست ها
    سلام جناب ام واز ، منم چند سئوال آسون مطرح می کنم :
    1- با توجه به هر تصاویر ، اندیشه و نظر خود را بنویسین .

این جمله رو جدیدا خیلی خوب درکش می کنم، بعضی وقت ها فکر میکنم تازه متولد شدم، پریشب برای اولین بار، تونست بفهمم من یک عمر چه طور مسواک میزنم، یا لذت آب خوردن چه طوریه، این دنیا اینقدر جاذبه و زیبایی داره که واقعا هر بار چیز های جدیدی می بینه آدم، حتی تماشای روزانه یه گله گوسفند، با وجود اینکه همه گوسفند هستن و در مدار گوسفند بودن خود حرکت می کنند، باز همیشه یه چیز تازه داره. خیلی این تصویر بهم چسبید ممنون

هر چه هست از قامت ناساز بی اندام ماست
    ورنه لطف تو بر سر کس کوتاه نیست ( نمیدونم شعر رو درست نوشتم؟)

عمیقا قبول دارم، اوضاع وقتی درست میشه، که " من" درست بشم/

آدم ها اسیر ، خواسته ها و امیال خودشون هستن، برای همین به "خود" اشون نمی رسن، چه برسه به دیگران

دقیقا درسته، همیشه آب روان زلال تر از آب راکد هست، برای اینکه بخوایم کدر نشیم و جلبک نبندیم، باید پویا باشیم و در حرکت باشیم.

در میان راه، دست انداز های مسیر ممکنه ما رو از حرکت نگه داره، یکی اش تنفر و دلخوری از دیگران هست، که بهترین راه برای سر زنده موندن خودمون بخشش هست، بهترین راه برای درگیر نشدن و در چاله فرو نرفتن امیال و هوا ها، کنترل نیاز هست و ...

حس با هم بودن، شاد بودن من، مساوی شاد بودن تو، لمس ذات پاک طبیعت که روزی از اونجا اومدیم و از همون جا ها میریم.
    این دوست عزیز ما ( طبیعت) همیشه مورد بی لطفی ماست، شخم اش می زنیم، زباله رها می کنیم، نفت و ضایعات میریزیم در دلش و ..... ولی باز هم مهربانانه با ما رفتار می کنه

شکوه، عظمت، استواری،
    وقتی که می بینم این کوه عظیم برای این آفریده شده که زمین بالانس بمونه که ما راحت زندگی کنیم، واقعا شرمنده می شم که ما کی هستیم و چه شانی داریم، که چنین برامون تجهیزات فراهم کردند، ولی جفا میکینم

یا ذوالجلال و الاکرام .......

ممنون از شما

20. 4 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

Niagara (چهارشنبه 09 تیر 00), Pooh (پنجشنبه 10 تیر 00), فرزانه 123 (پنجشنبه 10 تیر 00), طنین باران (چهارشنبه 09 تیر 00)

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 23456789101112131415161718 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)