سلام ممنون از سوالات خوبتون
1- برای این موارد باید از قبل برنامه ریزی بشه مثلا یک سال خونه مادرزن و یکسال خونه مادرشوهر.
2- تاثیر کار خانمها بر خانواده بستگی به خیلی چیزا داره: نوع کار، محیط کار، ساعات کاری، بچه داشتن یا نداشتن، میزان حقوق، حمایت همسر، همکاری همسر، توانایی خانم در مدیریت زمان، رسیدن به توافق جهت مسائل مالی برای زن و شوهر، انرژی ای که کار از خانم می گیره و ...
تاثیر منفی زمانی هست که همه این فاکتورها نمره منفی داشته باشن.
3- تاثیر مثبت زمانی هست که همه فاکتورهای فوق نمره مثبت داشته باشن.
4- من نظرم اینه که اولا باید قبل از ازدواج توافق روی این موضوعات صورت بگیره. ثانیا در حین زندگی هم اگه مشکلی پیش اومد بهرحال زن و شوهر با هم این مسئله رو حل کنند و با اولویت قرار دادن مصلحت خانواده، تصمیم درستی رو بگیرن. وگرنه باعث بحران های بزرگ میشه. همه چی بستگی داره به طرفین. این بحث واقعا مفصله و چون خود من درگیرش هستم می تونم الان کلی در موردش بنویسم. ولی بهرحال محدودیت صندلی داغ هستش و نمیشه بیشتر از چند خط نوشت.
5- خب اون فرد احتمال داره با خودش فکر کنه که:
حداقل یه مدت می تونم نعمت زندگی رو داشته باشم خداروشکر
یا اینکه پیش خودش بگه خداروشکر هرچه از دوست رسد نیکوست.
6- کتاب کار عمیق رو جدیدا کامل مطالعه کردم. خیلی کتاب خوبی بود. برنامه زندگی کسانی که کارهای بزرگی توی زندگیشون انجام دادن رو تشریح کرده و گفته که برای عملی کردن برنامه ریزی ها چه رفتاری باید داشته باشیم. تاکید بر روی کار عمیق داشت یعنی مدت زمانی مداوم با ساعات کاری طولانی برای انجام یک کار و رسیدن به نتیجه. البته با در نظر داشتن سایر جنیه های مهم زندگی و حذف بعضی کارهای وقت گیر مثل پرسه زدن در شبکه های اجتماعی.
7- برنامه اردیبهشت که الان دارم ویدئوهاش رو می بینم. حدود 90 قسمته. در مورد تحلیل رفتار متقابل که عالیه. مفید ترین برنامه های تلویزیونی به نظرم برنامه ایی از این دست هستند. تاثیرش روی من و همسرم بالا بردن آگاهی و روشن شدن پس زمینه رفتارهای اشتباهمون و بالا بردن مهارت ارتباطیمون.
8- وسایلی که لازم داریم توی خونه میخرم. چون چندتا وسیله لازم دارم.

. مادر شوهر یکی از ارکان اصلی ازدواج بوده و حتی در صورت کم لطفی ایشان بایستی صبر جمیل اتخاذ کرده و دم برنیاورد :d
وقتی به هتل برگشتیم شوهرم برای قدردانی از این کاری که من کردم برام یه هدیه گرونقیمت خرید. 

علاقه مندی ها (Bookmarks)