سلام . با اجازه سئوالات را مطرح کنم :
1- اسم کاربری Mvaz را برای چی انتخاب کردین ؟ مخفف کلمات و جمله ای هست ؟
2- اگه مجرد هستین ، چادری بودن یا مانتویی بودن دختر خانم و یا شباهت فرهنگی از لحاظ پوشش و عقیده ها ، چقدر براتون مهه ؟
3- اگه متاهل هستین خط قرمز رفتار همسرتون براتون چیه ؟
4- اگه متاهل هستین دوست دارین همسرتون آرایش کنه در محیط خارج از خانه ؟
5- چرا بعضی از مردها اجازه نمیدن همسرشون عطر بزنن و میگن عطر باعث جذابیت برای نامحرم میشه ؟ آیا با احادیث هماهنگ هست ؟ خودتون چه قانونی برای همسرتون میذارین ؟ خط قرمزی دارین ؟
6 - معنی عشق چیه به نظرتون ؟ چه محدودیت هایی داره ؟ کجاها باید دقت کرد ؟ یه حدیث دراین مورد بنویسین ؟
7 - اگه مغازه داشته باشین و مثلا 100 مانتو بخرید با قیمت 500 هزار تومن - بعد بذارید تو انبار تا گران شه - بعدش به قیمت بالا رفته مثلا 700 هزار تومن بفروشید ، این کار درسته ؟ خودتون اگه بازاری باشین چی پیشنهادی دارین به بازاری ها ؟
8 - چقدر براتون مهمه به آرزوهاتون برسین ؟ اگه نرسین ایمانتون را از دست میدین یا همچنان ثابت قدم هستین ؟
9 - پول و ثروت و دارائی چقدر مهمه برای شما ؟
10- چرا تو تاپیک مرخصی ، آقای باغبان فقط برای شما پیام گذاشتن ، با آقای باغبان نسبتی دارین ؟
11 - یک انتقاد از :
جناب مدیر همدردی
فرشته مهربان
سحر بهاری
جناب باغبان
جناب امین
لاله 123 :
طنین باران :
جناب غلام :
پوه :
12- به نظرتون شیوه تالار چطوری باشه بهتره ؟ پیشنهادی دارین ؟یا همین خوبه فکر می کنین
13- با این فرض که قراره فردا فوت کنین - یه نامه بنوسین برای برادر زنتون و مادر زنتون ( فرض اینکه متاهل هستین )
14- کدام منطقه از ایران را دوست دارین :
شمال
غرب - جنوب
شرق
مرکز
15 - اسم یه کوهی را کوهنوری را دوست دارین اونجا و خودتون رفتین ؟
16- با خانواده می خوایم برم مسافرت ، کجا را پیشهاد میدین ؟
17- فردی بوده در زندگی به شما تاثیر مثبت بذاره یا گذاشته باشه ؟ یا تلاش خودتان بوده ؟
18 - چرا پسرا تو ازدواج اینقدر کمال گرا هستن یا شدن ؟من فکر کنم کمال گرایی دخترا کم تره
19 - ستاره طارق چیه به نظرتون ؟ و چرا خدا بهش قسم خورده ؟
متشکریم از پاسخ شما .![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)