اگه اجازه بدین منم چند سئوال مطرح کنم فرزانه .. آسوناش را می پرسم دیگه
1- از امام صادق (ع) از معناى عشق سؤال شد، فرمودن: "قلوب خلت من ذکر الله فأذاقها الله حب غیره." قلب هایى که از یاد و ذکر خدا خالى باشند، خداوند مبتلا به حب غیر خود مینماید.
بنا بر این ، دوستی و عشق به غیر ، که تمام قلب انسان را تسخیر کرده باشد؛ قلبی است که از وجود خدا خالی شده است .
به نظرت فرزانه می تونیم نتیجه بگیریم در عشق زمینی ( عشق مجازی ) هم وابستگی نباید وجود داشته باشه چون این وابستگی باعث میشه نتونیم به عشق حقیقی برسیم ( خدا ) . یه جورایی دلبستگی از وابستگی قشنگ تر و سالم تره .
تو نوشت هات در بالا نوشته بودی عشق زمینی وابستگی داره ؟بنظرت اشتباه نیست اگه وابستگی باشه ؟
به عنوان مثال خیلی از دختر و پسرهایی که به هر دلیل نمی رسن به عشق زمینی شون یا زن و شوهرهایی که عزیزشون را از دست میدن یا حتی پدر و مادر ها برای فرزندانشون ، و اون عزیز می تونه عشق رامعنا کنه برای آنها . اگه وابستگی باشه می تونه حتی باعث آسیب اونها باشه .
2- نظرت در مورد این عکس ؟
3- حجاب در فضای مجازی را چی می بینی ؟
4 - مسئله بی حجابی خودش عامل آسیب هست به خانواده ها ،،اگه دختر داشتی و یه روز بهت گفت می خوام موهای سرم را بیرون بیریزم و لباس آنچنانی بپوشم ،دنیا عوض شده مامان ، باید امروزی باشیم ، چی بهش میگی ؟
5- ساده زیست هستی یا تجملاتی ؟ چرا ؟
یک توصیه به افراد ولخرج ؟
یک توصیه به افراد خسیس ؟
6- گفتی مجسمه سازی دستی توش داری فرزانه ،رشته دانشگاهیت بوده یا شخصا کارکردی ، دوست داری تو آینده هنرمند خوبی بشی؟برنامه ریزی جدی داری ؟
7 - یه پیشنهاد برای مدیریت احساسات و دوری از تخیل سازی در خواستگاری قبل ازدواج ، به دختر و پسرها ؟چقدر تو تاپیک های همدردی مشکل وجود داره دراین مسئله . و اینکه مسیر ازدواج اشتباه قدم برداشته میشه .
حیا در دختر و پسر دراین مسائل باید چگونه باشه ؟
چه مسیری درست تره ؟
پیشنهاد بهترین مسیر ؟
8- به موارد زیر به خودت نمره بده فرزانه :( 0 تا 10 )
کمالگرایت :
مهربانیت :
کینه ای بودن :
شاد بودن :
باهوش بودن :
صبوری :
همسر خوب بودن :
9 -نظرت در مورد این کاربرها :
فرشته مهربان :
نیاگارا :
فرزانه 123 :
لاله 123 :
جناب امین :
خانم یا آقای مسافر زمان ( فکر کنم مدیر انجمن هستن - خیلی وقته تشریف ندارن )
جناب باغبان :
جناب اثر راشومون :

علاقه مندی ها (Bookmarks)