سلام
ممنون سحر بهاری عزیز
من فکر می کنم همه مواردی که شما نوشتین هم از جانب من بوده و هم از جانب همسرم. البته من کاملا کاستی های خودمو قبول دارم. شاید در نقش یه زن به معنای اونچه که توی ذهن همسرمه نتونستم ظاهر بشم. وقت کمی رو به رابطه خودمون اختصاص دادم. یعنی با هم بودنمون. برای اینکه نمی دونستم چطوری واقعا باید مردهارو جذب کرد. ولی الان یه کمی چیزهایی یاد گرفتم البته با کمک مشاور که حرفای همسرم رو بهم منتقل کرد (مشکل همین بود که همسرم به من مشکلاتشو نمی گفت) ما زندگی خیلی بدی رو داشتیم تجربه می کردیم. همونطور که گفتم رفتارهای بد همدیگه رو هم کاملا تقویت می کردیم. مثلا ایشون به من توجه نمی کرد و من هم به اون متقابلا. یا ایشون به خانواده من توجه نمی کرد من هم به خانواده اون.
من چند جلسه دوباره به خونه خودمون رفتم و با همسرم سر مسائل مالی و بعضی مسائل دیگه صحبت کردیم. برای من رفتن به خونه ای که از اون با بی احترامی بیرون شدم خیلی سخت بود ولی مشاور گفت برو صحبت کن و یه احساس هایی که الان بینتون نیست ممکنه دوباره برگرده و ... منم به حرفش گوش دادم و رفتم. البته همسرم هم خیلی اصرار داشت که چون ماه رمضونه و اذیت میشیم بریم بیرون همش بهتره توی خونه صحبت کنیم. توی جلسه آخری که با هم صحبت کردیم یه مقدار یخ بینمون آب شد و با هم درددل صمیمانه بیشتری کردیم. مخصوصا من. و اونم تعریف کرد که خیلی این مدت اعضابش خورد بوده. یه مقدار هم فضا محبت آمیز شد. و اون به من گفت که خیالم راحت شد که دوستت دارم! و از من هم پرسید که آیا بهش علاقه دارم و منم گفتم آره. خلاصه در مورد مسائل و مشارکت مالی هم صحبت کردیم ولی فعلا به نتیجه نرسیدیم. اصلا یکی از مسائلی که ایشون مطرح کرد این بود که چرا تو در مسائل مالی مشارکت نمیکردی و به همین دلیل منم زورم می اومد وقتی در کارهای خونه کمک می کردم. و احساس می کردم همه چیز بر عهده منه و کلا احساس می کنم اگر کنترل کاملی روی حقوق من داشته باشه خیالش راحت میشه. من بهش گفتم که برای توافق روی مسائل مالی باید چندین جلسه داشته باشیم تا بتونیم با رضایت خاطر به توافق برسیم چون یه سری مساول هم از قبل وجود داره مثل پنهانکاری ایشون در یه قضیه مالی و یه سری مسائل دیگه. ولی اون اصرار داره که زود به توافق برسیم و همه چیز 50 50 باشه. حتی اصرار داشت که هزینه های مشاوره هم باید 50 50 حساب بشه. به نظر شما این درسته؟ البته از نظر مالی نمیگما از لحاظ اینکه بهرحال از مرد انتظار میره که به زنش مستقیم نگه که هزینه مشاوره هم 50 50 . در صورتیکه خودش می تونه بده. در ضمن وقتی ما به توافق اولیه رسیدیم که خرج هارو شریک بشیم و من بعضی چیزها که واقعا لازم داشتم رو می گفتم همسرم همچنان جبهه می گرفت و سعی می کرد همون رفتارهای بسیار اقتصادی قبل رو داشته باشه.
دیروز هم زنگ زد به پدرم و ازش عذرخواهی کرد.
راستی همسرم به خانودش گفته که مشکلی که من با فرزانه دارم اینه که توی خونه کار نمی کنه!!!! خودش هم میگه بهانه آوردم و چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسید. ولی خب چرا باید همچین چیزی بگه.
امروز هم اصرار داشت که بگو ببینم خودت رو مقصر می دونی در وضعیت کنونی یا نه؟ و اگر مقصر می دونی بگو ببینم چند درصد. منم گفتم 10 تا 20 درصد. و فکر می کنم منظورش این بود که چون تو هم مقصر هستی باید نصف هزینه مشاوره رو پرداخت کنی.
خلاصه من همچنان با بخشی از مشکلات درگیرم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)