سلام
خانوم پوه با توجه به مطلب صفحه ی قبل و افکار خودکشی و یکسری مسائل دیگر که من متوجه شدم نظرم این هست حتما با یک متخصص در ارتباط باشین.
این پیگیری ها خیلی خوبن، بشرطی که قوی تر پیش برید. میتونین در قدمهای آغازین از مشاوره خصوصی سایت بهره ببرین.
![]()

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
سلام
خانوم پوه با توجه به مطلب صفحه ی قبل و افکار خودکشی و یکسری مسائل دیگر که من متوجه شدم نظرم این هست حتما با یک متخصص در ارتباط باشین.
این پیگیری ها خیلی خوبن، بشرطی که قوی تر پیش برید. میتونین در قدمهای آغازین از مشاوره خصوصی سایت بهره ببرین.
![]()
Pooh (چهارشنبه 22 بهمن 99)
تشکرشده 3,096 در 1,314 پست
سلام.
خیلی ممنون از نظرتون.
خانم سحر، میشه لطفا مواردی رو که متوجه شده اید به صورت موردی بنویسید تا منم دید بهتری به مشکلاتم پبدا کنم و بتونم متمرکزتر مشاوره بگیرم؟
من واقعا احساس بن بست میکنم و واقعا واقعا واقعا هیچ چیزی نیست که بخوامش جز مرگ. واقعا از ته دلم، دلم تموم شدن میخواد.
ویرایش توسط Pooh : چهارشنبه 22 بهمن 99 در ساعت 18:59
تشکرشده 130 در 63 پست
پوه عزیز احساسات و حال بد شما کاملا قابل درک هست . اما منم نظر دوستان رو دارم شما باید هرچی زودتر تلاش کنید و مستقل بشید و اینکه اجازه ندهید هیچ کسی دست روی شما بلند کنه . پدر شما هم اجازه نداره دست روی شما بلند کنه چه برسه به برادرتون که کوچکتر هم هست.
من ازت خواهش میکنم این دلسوزی برای پدرت رو متوقف کن ،ایشون خودش دلش خواسته و نهار درست کرده شاید اگر 10 بار اینکار رو بکنه خودش خسته بشه و به برادرتون تذکر بده .
به نظرم برای مدتی و برای رسیدن به آرامش برید خوابگاه .تا عید کمتر از 40 روز مونده حداقل این مدت شما آرامش داشته باشید. هر موقع هم پدر در مورد اینکه خدایا منو ببر و از این حرفا میزنه شما هیچی نگید چون تجربه ثابت کرده هر حرفی بزنید طرف بیشتر خودشو به مظلوم نمایی میزنه(ببخشید این واژه رو بکار بردم)
مادر منم بعضی وقتها تو بحث های بینمون از این حرفا میزد و من ناراحت میشدم و سریع میگفتم : وای خدا نکنه این چه حرفیه اما مادر بدتر میکرد شروع میکرد به گفتن دوباره . انگار ی جور حس مظلوم نمایی و قربانی بودن رو میخواست انتقال بده
منم حالا ها دیگه واکنشی نشون نمیدم.
میشه بدونم چرا برای مدتی نمیری خوابگاه ؟؟/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)