سلام
ببینید عزیزم علل مقایسه گری به موارد زیر بر میگرده مثل؛
* کمال گرایی افراطی
* عدم اعتماد بنفس لازم
* فقدان انعطاف پذیری
و ...
حالا باید چه کرد؟
* زیبایی درونیت رو کشف کن ( نیکی ، فروتنی ، بخشش و ... )
* زندگی مسابقه برابری نیست ( همه از یک خط شروع به دویدن نمیکنن، همه از یک زمان شروع نمیکنن )
* توانایی های خودت رو کشف کن . ( مثل نقاشی، خیاطی و ... )
* ایده آل دنیا نباش، خودت باش .
* منفعل نباش ( یک آدم منفعل که چشم و گوش و دهانش به نظرات و افکار دیگران هست و از خود هیچ چیزی نداره )
* در زندگی هدف داشته باش، نه یکی چند هدف .( چون به زندگیت جهت میده )
* از شبکه های اجتماعی یا دوستان سمی فاصله لازم رو بگیر ( چون اونها از خودشون برای شما تصاویر بی نقص و عالی بنمایش میگذارن که در واقعیت چنین نیست )
* ذهنت رو قدردان کن ( یعنی برای داشته هات بیشتر خوشحال باش، تا قناعت از درونت ریشه بزنه )
* نقص های دنیا رو بپذیر ( یعنی اینکه من یک ذره از کل دنیا هستم. در دنیا همه چیز بیست و کامل نیست. من هم کامل نیستم )
* حس شادیت رو نگیر ( مقایسه باعث رشد حسادت و از بین بردن لذت شادی در انسان میشه )
* احساساتت و افکار مقایسه ایت رو بنویس ( یعنی شما باید حتی مسايل کوچکی رو که در ذهنت هست روی کاغذ بیاری و براشون راه حل های مناسب بجای مقایسه کردن پیدا کنی تا برای بهتری شدن قدمی برداشته باشی )
* شیوه ی خودت رو برای رسیدن به هدف داشته باش ( خوب بودن بد نیست ولی هر کسی به روش خودش بهش میرسه ! )
* منفعل نباش ( یک آدم منفعل چشم و گوش و دهانش به نظرات و افکار دیگران هست و از خود هیچ چیزی نداره )
* ریسک پذیر باش ( لازم هست ریسک کنی و تواناییت رو در کارها تخمین بزنی تا معایب رو اصلاح کنی و از خود امروزت جلو بزنی )
* یاد گیری مهارت های مختلف رو در دستور کارت بذار.
* موفقیت رو بار دیگر برای خودت تعریف کن ( با کمک از افراد متخصص، آگاه و کتاب ها)
* الگوهای خوب رو جایگزین الگوهای غلط کن ( مثل مثلا یک معلم موفق بجای یک چهره ی نوظهور اینترنتی )
بازم برای شما مینویسم و باز هم ازت میخوام یک مشاوره خصوصی از سایت بگیرین.
![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)