سلام.
ارم جان، منم چند تا سوال بپرسم.
سلام عزیزم
بفرما
۱- اگر ازدواج نمیکردی، با زندگیت چی کار میکردی؟
فکر کنم با قدرت بیشتری متمرکز میشدم روی شرکت کردن توی آرمون های استخدامی و تا قبل استخدام هم تدریس می کردم.
۲- احساس معنادار بودن خودت رو از چی میگیری؟
منظورت رو متوجه نشدم.
۳- فرزند داشتن رو با چی عوض میکنی؟
با هیچی
۴- چرا ازدواج کردی؟
چون از لحاظ روحی و عاطفی نیاز داشتم تا کسی کنارم باشه تا بهش محبت و توجه کنم و ازش محبت و توجه بگیرم.
۵- واقعا میتونی بدون داشتن هیچ توقعی، به شوهرت محبت کنی؟
فکر کنم سخته برام، حداقل باید در پس ذهنم این باشه که همسرم دوستم داره با این پیش فرض اگه باشه جدیدا ها در این زمینه بهتر شدم.
۶- توقعات منطقی یک زن از شوهرش چیه؟
محبت و توجه، تأمین مالی ، وفاداری ، رعایت حریم خصوصی و حفظ احترام متقابل ، تأمین آرامش .
۷- از چه اخلاقی خیلی بدت میاد؟
دورویی و ریاکاری
۸- با همسرت چجوری اشنا شدین؟
همسرم رو اولین بار توی جلسه خواستگاری دیدم ،اما خانواده اش رو قبلش توی یک مهمونی دوستانه.
۹- تلاش خاصی برای اینکه خواستگار داشته باشی کردی؟
حفظ آراستگی ، روی خوش و گشاده، احترام به دیگران . غیر از اینا تلاش چندانی نکردم .
۱۰- بعد از ازدواج ارتباطت با دوستان مجردت تغییری کرد؟ چه تغییری؟
اوایلش که نه اما کم کم تغییر کرد ، کمتر شد البته شروع کم شدنش از سمت من نبود.
۱۱- اگر شوهرت نظراتت رو مسخره کنه،چه برخوردی میکنی؟
خیلیییی ناراحت میشم و شاید عصبانی هم بشم در مواردی اما کمتر دیگه باهاش در میون می ذارم و بهشم میگم که می خواستم یه چیزی بگم اما نمیگم چون اون دفعه مسخره ام کردی .اگر منت کشی کرد باز براش میگم. البته اگر به شوخی بگه بحثش جداست.
۱۲- تا حالا شده با دوستی درددلی کنی و بعد به عنوان یه ضعف به روت بیاره؟
نه نشده تا به حال.
۱۳- اگر کسی عمرا حالت رو هم نپرسه و فقط وقتی کاری داره سراغت بیاد، میتونی به عنوان دوست قبولش داشته باشی و با اخساس خوب بهش کمک کنی؟
نه اصلا نمی تونم به عنوان دوست قبولش کنم چون دوست نیست ، اما اگر کمکی بخواد که برام انجامش راحت باشه کمکش می کنم و اگر هم در توانم نباشه بهش میگم.
۱۴- اگر یه چیزی بپره تو گلوت و نفست بالا نیاد و شوهرت نشسته باشه و عکس العملی نشون نده و نیاد کمکت کنه، چه احساسی پیدا میکنی؟
یعنی متوجه بشه که دارم خفه میشم بعد نیاد کمک؟؟؟!!!! مگه داریم ؟ مگه میشه؟ این که دیگه شوهر نیست ، دیواره !
۱۵- به نظرت اگر زن درامد داشته باشه، خرج هاش از جمله پوشاک، درمان و ... باید به عهده خودش باشه؟
نه وظیفه زن که قطعا نیست .
۱۶- نظرت در مورد این جمله چیه؟ ادم اگه خودش رو دوست داشته باشه، دیگه نیازی به اینکه کسی دوسش داشته باشه نداره.
به نظرم جمله درست نیست بالاخره نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن در وجود ما انسان ها هست اما آدمی که خودش رو دوست نداره شاید جلب توجه و محبت دلیل ارتباطش با
دیگران باشه اما کسی که خودش رو دوست داره ، دوست داشته شدن هدفش از ارتباطاتش نیست اهداف اساسی تری رو داره اگر چه در ضمن این هدف ممکنه دوست داشته بشه و
دوست داشته باشه.
فعلا همینا عزیزم.
ممنون 

علاقه مندی ها (Bookmarks)