دوست من، من نظر خودمو میدم. اول اینکه درسته شما عاقلین و سنتون کم نیست، ولی ارتباط با دختر خانم خارج دز چهارچوب خانواده، اون هدفمندی مورد نیاز رو نداره، خودت میدونی چی دارم میگم. پیش خودت میگی خب بذار فعلا باهم باشیم، نشدم نشد. خب این درست نیست، وقتی از طریق خانواده خواستگاری کردی، قشنگ چند جلسه میذاری با دختر خانم و بررسیش میکنی، اگه اکی بود که مبارکه. اگه نه که میری سراغ بعدی. البته من منکر فواید ارتباط با دختر خانم نیستم، مهمترین فایدش این هست که از دنیای دخترخانمها یه مقدار مطلع میشی و از اون حالت جوگیری خارج میشی. ولی بنظرم ضررهاش بیشتره.
مورد دیگه این هست که فقط و فقط خودت میتونی تجزیه و تحلیل کنی که این دختر خانم بدردت میخوره یا نه. این نقاط منفی که نوشتی ، خیلی خیلی مهمن. ولی بازم به تودت برمیگرده که میتونی طرف مقابلت رو مدیریت کنی یا نه. بنظرم باید روحیه پولادینی داشته باشی که بتونی این جنبه های منفی رو بتونی هضمش کنی.
سریعتر تکلیفت رو مشخص کن، ضمن اینکه در انتخابت عحبه نکن. تکلیف دختر خانم رو زودتر مشخص کنی بهتره. ایشونم برای خودش برنامه ای داره حتما. واست اروزی موفقیت میکنم. توی انتخابت هم احساس رو بیار، هم عقل. نه از احساس غافل شو، نه از عقل، این خیلی مهمه. ببین از دختر خانوم خوشت میاد یا نه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)