مینا جان
من اطلاعات ناقصی از همسرت دارم ولی یه جایی در تاپیک قبلت گفتی؛
در جای دیگرم همینو همسرتون اشاره کرد و بنظرم شما با توجه به پیشنهاد همسرتون فکر میکنم بتونین ایشون رو تا حدی به سمت خودتون جذب کنین و موفق بشین.
اگر این خواستش هست، چه پیشنهاد خوبی بسیار خوب ، شما هم روش خودت رو پیاده کن !
چه روشی؟!؟
* اعتماد همسرتون رو جلب کنین
موارد لازم ؛ ( گوشی برای شنیدن، چشمی برای خیره شدن، زبانی برای بیان زیبا _ تحمل به مقدار زیاد_ حذف خشم )
باید جلوی رخته ی مسائل به بیرون از رابطه ی خودتون و همسرتون رو بگیرید، تا خانوادش نفوذشون کم بشه و نتونن روی زندگی شما تسلط پیدا کنن. لازمش اعتماد سازی و انتقال احساس آرامش و امنیت به همسرتون هست. اینکه برای من حرف بزن و نگران نباش چه واکنشی نشون میدم یا نمیتونم درکت کنم. نگران نباش تحملم کم بشه و بینمون دعوا بشه... من با زبان نرم و خوشرویی میتونم ساعت ها و روزهای زیادی پای حرفات بشینم و با تو رفیق صمیمی بشم.
* بحث درباره ی خانوادش رو متوقف کنین
شکایت های مداوم به همسر یا پیش کشیدن برخی بحث ها سبب ایجاد تنش میشه چون شما نمیتونین با یک بحث همسرتون رو به اقناع چنین مسائلی نزدیک کنین، پس این راهش نیست.
* رابطه ی عاطفی خودتون رو با همسرتون تقویت کنین
تقویت رابطه ی عاطفی به معنی القای وابستگی و چسبندگی نیست مثل اندک اشتباهاتی که در گذشته داشتین. بلکه بمعنای این هست در نقش خودتون قوی ظاهر بشین. شما در زمان های عادی اگر رابطه ی قوی عاطفی داشته باشین، پاره کردن این طناب محکم به این سادگی ها ( دروغگویی خانوادش و ... ) امکان پذیر نیست!
* پشت سر به خانوادش و جلوشون به اونها احترام بگذارین
این یک حرکت هوشمندانه هست، یعنی با علم به اینکه اونها چنین و چنان هستن اما در ظاهر جور دیگری عمل میکنین. احترام مثل سپر عمل میکنه و جلوی تیرهای زهر آلود به زندگیتون رو میگیره. همسر شما هر چند وابسته یا ... وقتی متوجه میشه شما گارد نمیگیرین و در همه حال با احترام رفتار میکنین دلیلی نمیبینه نسخه های اونها رو روی زندگیش پیاده کنه! همانطور که همسرتون بهتون گفت؛
* تقویت خودباوری، اعتماد بنفس و کمک به استقلال فکری همسرتون
سعی کنین همسرتون به خود باوری برسه و اعتماد بنفسش رو افزایش بدین. این کار با برجسته کردن رفتارهای های مثبتش و کم رنگ کردن و چشم پوشی از اشتباهاتش میسر میشه.
شما میتونین برای اینکه حریم شخصی ایجاد کنین و حرف ها و مسائل زندگیتون به بیرون از خونه نره به همسرتون تاکید کنید که تو یک انسان بالغ و باهوش هستی و میتونیم بتنهایی مسائل خانواده کوچکمون رو مدیریت کنیم و من میدونم میتونیم با هم و در کنار هم مشکلات و نقص ها رو برطرف کنیم.. از طرفی من میتونم روی کمک تو حساب کنم و نظراتت برام ارزشمند هست.
* دور شدن از مکان آلوده
هر وقت روابطتون در آینده به ساحل آرامش رسیدید و سر و سامانی گرفتین، سعی کنین اگر امکان پذیر هست محل زندگی خودتون رو انتقال بدین تا این دوری زمینه ساز آرامش برای هر دوی شما، قطع رشته های نادرست و مجالی برای تفکر همسرتون در رفتارش باشه. ( البته اجبار نکنین اگر شد و اگر نشد که هیچ )
درباره ی قهرشونم مطالبی رو بعدا مفصل برای شما میگم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)