به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    شنبه 14 بهمن 02 [ 11:21]
    سطح
    98
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 918
    Overall activity: 99.0%
    دستاوردها:
    OverdriveVeteranTagger Second Class25000 Experience Points
    تشکرها
    1,379

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط devAlikhani نمایش پست ها
    سلام با تشکر توجه شما به سوال من

۱- در وهله اول اخلاق ، دارای چارچوب های رفتاری مشخص و منطقی باشد ، ساده بگویم بتونم رو تفکر و اخلاق اون فرد حساب باز کنم ، اهل فکر کردن باشد و به مسائل عمیق نگاه کند ،،،

۲ - شرایط مالی خانواده در یک سطح هستیم ، ولی درآمد من برای اون دختر جالب توجه بوده

۳- تقریبا به معیار هایم نزدیک و ایراد خاصی نتوانستم از او بگیرم

۴- خود دختر خانم شرایطش را برایم گفته و هیچ درخواست خارج از عرف و غیر عادی نداشت ، از رسم و رسومات خبر ندارم

۵- ۲۸ سال

۷ - بله خیلی سال پیش دیدم و کم و بیش شنیده ام ازش ولی دلم با او نیست .
    متشکرم
    ببینید پاسخ شما به سؤال اول خوب هست اما
    کافی نیست، شما نباید روی یکی ، دو معیار توقف کرده و به اونها بسنده کنین. از طرفی با یک هفته شناخت نمیتونین درباره ی نحوه ی تفکر و اخلاق خانم مطمئن بشین .
    معیارهای ازدواج باید متفاوت و درست باشن تا شما رو پس از فرایند آنالیز به شناخت خوبی از فرد مقابل برسونن. (
    مقالات مربوط رو در تالار بخوانید )

درباره ی مورد دوم توضیح بیشتری بدین، چرا که افراد آنچه رو که براشون با اهمیت هست بهش توجه میکنن و برخی توجهات خودش نشان دهنده نحوه ی تفکر فرد یا خانوادش هست.

ازدواج مرحله ی مهمی از زندگی هر شخصی هست. اگر در این مرحله آشنایی نتونین بر احساسات خودتون کنترلی داشته باشین دچار خطا در شناخت طرف مقابل میشین. شما از این خانوم هنوز چیز خاضی نمیدونین و باید ایشان رو آنالیز کرده و دربارشون تحقیق کنین، حتی از اون دختر خانم مد نظر مادرتون هم چیز خاصی نمیدونین چه بسا کمتر از این خانم.

پس بهتر هست
    بدون شتاب زدگی و هیجان گزینه ی خودتون رو کنار گزینه ی مادرتون قرار بدین، این یعنی احترام و توجه به در خواست مادر . به مادرتون بگین هر دو خانواده و هر دو دختر رو میبینیم. من دختر پیشنهادی شما رو میبینم و شما دختر خانم پیشنهادی من رو ببینید.

بدون دخالت احساسات هر دو شرایط رو بررسی کرده و با مادرتون مشورت کنین. شما اگر به ایشان احترام بگذارین و حرف هاشون رو گوش بدین منعطف تر خواهند شد و شما رو در برابر خودشون یا خودمحور تصور نخواهند کرد.

* هشدار

۱.
    بهیچ عنوان در برابر مادرتون قرار نگیرین، ما در مشاوره ها افراد زیادی رو میبینیم که در برابر خانواده قرار گرفتن و متأسفانه در زندگی مشترک آسیب هایی دیدن که به دلیل همین برخوردها فرصت بازگشت یا گفتگوی ساده با خانواده رو ندارن.
    ۲. در برابر خانوم مد نظرتون
    درباره ی مادرتون مطلب منفی یا توهین آمیزی نگین. مثل این جمله↓

نقل قول نوشته اصلی توسط devAlikhani نمایش پست ها
    از خوبی های فرد مد نظرم برای مادرم گفتم همین مسئله باعث شد که حسادتش برانگیخته بشه و حس کنه اون دختر داره من رو از چنگش در بیاره ،
    این نشانه ی حسادت نیست و نمیشه اون رو به حسادت تعمیم داد. از طرفی اگر واکنشی هم باشد نشان دهنده ی نگرانی و ترس و بهم ریختگی معادلات ذهنی ایشان هست که باید در برابر این مسائل
    پاسخ های روشن و منطقی قرار بگیره.

۳.
    احساسات خودتون رو کنترل کنین، چرا که در این مرحله اگر نتونین بر هیجان و احساسات خودتون کنترلی داشته باشین از فرایند آنالیز صحیح فاصله خواهید گرفت و برخوردهای نادرست افزایش پیدا خواهند کرد. ( مقالات مربوط رو در تالار بخوانید )

2. 2 کاربر از پست مفید سحر بهاری تشکرکرده اند .

devAlikhani (شنبه 13 اردیبهشت 99), Mvaz (یکشنبه 14 اردیبهشت 99)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)