سلام. تشکر میکنم. قصد منم اینه که برای اینده بتونم تجربه کسب کنم. بفرمایید.
تشکرشده 37 در 27 پست
سلام. تشکر میکنم. قصد منم اینه که برای اینده بتونم تجربه کسب کنم. بفرمایید.

تشکرشده 2,656 در 1,207 پست
متشکرم
ببینید برای بحث مهریه، ماشین و سایر... بهتر هست از کارشناس مربوط مشاوره بگیرین. چون کسانی که به مسائل قانونی واقف هستن بهتر از هر کسی میتونن به شما کمک کنن. اما در مورد معایب دیگر...
مسئله ی انتخاب همسر↓
این مواردی که فرمودین در هر شخصی کم و بیش وجود داره و حتی ربطی به ازدواج موفق ندارن مثل درسخون بودن! یا فرهنگی بودن!
در ازدواج باید از روی معیارهای درست پیش رفت و فرد مورد نظر رو آنالیز کرد تا به شناخت خوبی ازش رسید. باید تفاوت ها رو بررسی کرد و اونها رو مورد توجه قرار داد. این اولین اشتباهات شما بود. که با بسنده به چند مورد کم اهمیت و نامربوط جلو رفتین.
دومین مورد تصمیمی گیری های اشتباه شماست ↓
که ناشی از ؛
ساختار ذهنی مردد یا متزلزل و اراده ضعیف
ترس از دست دادن، شکست و ضرر
میل به اثر پذیری و پیروی از افکار دیگران
فقدان آینده نگری
کم آگاهی درباره ی مسائل قانونی و مرجع قرار دادن اطلاعات غلط
مشورت ناکافی یا عدم مشورت با افراد آگاه و خود محوری
تهییج و تحریک پذیری
امید های ناقص و تخیلی
ناتوانی در تحلیل و شناخت دقیق مسائل
کم آگاهی نسبت به مسائل مهم مثل ازدواج، فرزند آوری، بررسی دقیق مشکلات زندگی مشترک
و ...هست. ( طبق مواردی که جدا کردم )
مورد سوم عدم توجه شما به زنگ خطرها ، عدم پیگیری و انفعال شماست↓
شما به زنگ خطرها از همان ابتدا بی توجه بودین، اشاره به اعتماد کردین... اونها چطور تونسته بودن اعتماد شما رو جلب کنن، در حالی که نتونستن به حرف خودشون عمل کنن مثل قضیه سکه؟!
شما چطور میخواستین از همسری صاحب فرزند بشین که ناتوان در برقراری ارتباط با شماست؟ ( گفتگو )
یا دلخوش به زندگی آرام با همسری که مسائل رو به بیرون از زندگی شخصی میبره؟ ( دخالت پدر )
آیا این موارد ارزش بررسی ، پیگیری و رفع نداشتند؟
انفعال شما در تمامی مواردی که نوشتید هویداست و این فرصتی برای هر انسانی هست که بتونه بشما آسیب بزنه. این آسیب ها میتونن عاطفی، مالی و ... باشن. درباره جرأتمندی بیشتر بخونین ( مقالات سایت )
هشدار
* این مسئله ی همسرتون رو حل کنین و به خودتون زمان بدین تا زخم های روحی و مالی شما التیام پیدا کنن و بتونین آگاهی های خوبی کسب کنین... سپس فرصت برای تصمیم های دیگر بسیار زیاد هست.
* انتقام هیچ اثر مثبتی در کاهش ناراحتی ها، رنج ها و مسائل پیش آمده در زندگی شما نداره و باعث بازخوردهای حقوقی و جزایی برای شماست. اگر طالب آینده ی روشنی هستسن باید احساسات خودتون رو کنترل کنین و با یک روانشناس صحبت کنین.
* شما اگر با مشاور یا روانشناس و وکیل در ارتباط نباشین و بخواین با معایب مختلف و خود محوری قدم بردارین در آینده هم محکوم به شکست خواهید بود.
![]()
ویرایش توسط سحر بهاری : جمعه 12 اردیبهشت 99 در ساعت 19:49
gholam1234 (جمعه 12 اردیبهشت 99), Mvaz (جمعه 12 اردیبهشت 99)
تشکرشده 7,109 در 2,468 پست
................
با سلام
ان شالله خوب باشید
ممنون از درد و دلهاتون
بعضی از مطالبتون را که می خوندم ( مهریه را می گم ) تن و بدنم لرزید و اینجوری شدم » :)
درمورد مهریه یه مطلبی دکتر فرهنگ داره ، حتما گوش بدید .
........................
یه مطلب دیگه دیدم در نوشته هاتون اینو میگم :
اینجوری شدم :
بی خیال ....نری خودتو از چاله بندازی تو چاه :)
یه زن دیگه !!!
:)
اول این قضیه را حل کنید تا بعد .
کاش در دوران قبل عقد بیشتر به این تفاوت ها پی می بردید ...ولی خب ،کاش و اما و اگرها درمان نیست .
من نمی دونم ، به نظرتون می تونید این زندگی را ادامه بدید (یعنی زندگی با همسرتون ) یا که خیر ،
در هر صورت ان شالله اون چیزی که براتون خیر هست اتفاق بیافته
حتما از مشاوران حقوقی و خانواده برا حل این مساله ، مشورت کنید ( حضوری )
شما مهمان سفره خودتون هستید ...سفره تون را دیدید ...می تونید بهترش کنید
توکلتون به خدا باشه و با قدرت در مسیر تعالی قدم بردارید![]()
ویرایش توسط باغبان : شنبه 13 اردیبهشت 99 در ساعت 15:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)