به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 05 [ 19:34]
    سطح
    96
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 634
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    3,748

تشکرشده 1,848 در 755 پست

Array
    سلام جناب اسکارفیس

یک فلش بک به گذشته شاید بتونه بهتون کمک کنه.

زمان قبل از کارتون، فقط دنبال یه کار بودید، هزار دلیل هم داشتید تا جایی پیدا کنید که سر کار برید.

این فلسفه چرایی که شما به کار کردن نیاز داشتید یا بهتر بگم فلسفه " کار "، الان میتونه به کمکتون بیاد.

یه مثال میزنم:

شما با هدف خرید ماست و نون از خانه بیرون میروید، در مسیر که به نانوایی می رسید در صف به هر دلیلی با نفرات دیگر بحثتون میشه و فکرتون درگیر این مشاجره میشه و تنها با خرید یک نان به خانه بر میگردید. در مسیر هم یکسره دارید در ذهنتون به واقعه نانوایی فکر میکنید، که اگر این کار و میکردم بهتر بود، اگر اوونو میگفتم بهتر بود. شاید هزار بد و بیراه هم هم به نفراتی که در مشاجره بودند، بدهید.
    به خونه که می رسید، متوجه نداشتن ماست میشوید، ولی هم چنان براتون بی اهمیته، چون ذهنتون درگیر دعوای نونواییه. با گذر زمان، بیشتر نداشتن ماست رو حس میکنید.

نتیجه:

هدف اصلی خرید ماست و نون بوده، ولی به خاطر یک مسئله فرعی ما از هدف اصلی مون باز موندیم. از طرفی یک نیاز هم که ارزش شخصیت ما بوده حفظ نشده و به خودمون هم احترام نگذاشتیم.

پس مهم اینه که با خودتون مقرر کنید، فلسفه شما از کار کردن چیه؟

برای رسیدن به این کار کردن چه استراتژی خواهید داشت؟

اونوقت اگر در این مسیر باشید، آرامش دارید، اگر از این مسیر خارج بشید، نا آرام خواهید بود. دیگه مشکلات و چالش های کار براتون به جای استرس، جذاب خواهد بود.

مثال:

هدف من کسب درآمد و روزی حلال هست برای گذران زندگی ام و بتونم حس مفید بودن رو در خودم زنده کنم و خدمتی هم به دیگران کنم.

استراتژی من هم اینه که از کارم کم نگذارم، همیشه هم پایبند هدفم باشم و در مسیر کار کمکی هم از دستم بر بیاد به دیگران بدم.

در زمانی که دارم کار میکنم، مشکلات مدیریتی یا پیرامونی که من در پیدایشش نقشی ندارم، دیگه تمرکز من رو به هم نمیزنه، چرا ؟ چون دارم با در مسیر موندن در هدفم لذت میبرم و مسائل حاشیه ای منو اذیت نمیکنه.

حالا اگر کار ها بیشتر از توانم شد، از اون ها انصراف میدم، چون دیگه نمی تونم زندگی کنم ( هدف اول) ، دیگه احساس مفید بودن ندارم و همیشه نالان و خسته ام و از کار های انجام نشده ناراحت ( هدف دوم) چون خسته و فکری هستم، دیگه نمیتونم برای دیگران وقت بگذارم و خدمت کنم ( هدف سوم)

2. 5 کاربر از پست مفید Mvaz تشکرکرده اند .

gholam1234 (جمعه 17 آبان 98), scarface (یکشنبه 19 آبان 98), محمد89 (دوشنبه 20 آبان 98), zolal (دوشنبه 20 آبان 98), الهه زیبایی ها (جمعه 17 آبان 98)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)