............
با سلام
همه کارها را باید بسپاریم به خدا ،،،و از خداوند بخوایم افرادی را در مسیرمان قرار بده و به سرانجام برسونه ،که برامون خیر باشه ( خیری در دنیا و آخرت )
اگه ته دلمون به کمک خدا باور داشته باشیم ،به نظرم خداوند کمک میکنه
من یک از دوستانم سال های زیاد خواستگاری می رفت و به نتجه هم نرسید ،،،یه روز اومد همه چی را سپرد به خدا و گفت خودت یه فردی مناسب من، در مسیرم قرار بده و به سرانجام برسه،،
چند وقت که گذشت ،،،یکی از اقوام دورشون اومد خونشون که خیلی کم اونها را می دیدند ،،،اونجا با همسر آینده اش آشنا میشه ( دختر اون اقوامشون)
یادمه می گفت نمی دونم این فرد از کجا آمد ،،و چقدر زود همه چی درست و ختم بخیر شد و الان هم زندگی خوبی دارنند .
در حالت کلی :
مهم اینکه اول به خودشناسی برسیم و بدونیم واقعا چی می خوایم،،
سپس باید در چینش درست معیارهامون دقت کنیم ( اولویت ها ) ،،،،
بعدش یه نکات ریزی که کارشناسان میگن دقت کنیم و با کمک مشاوران و مشورت از دیگران ،، پیاده سازی کنیم ،،، ( مثلا همین نکاتی که آقا ی مدیر بیان کردند )
و در آخر دل را به بسپاریم به دلدار واقعی،،
یه موردی داشتیم یادمه می گفت : من به سئوال های خواستگاری اعتماد ندارم ، تو رفت و آمدها شخصی و خانوادگی و و مشاور رفتن ها ، امکان داره طرف فیلم بازی کنه و ...
بهش گفتیم می خوای پس چی کار کنی؟ ،،،،ما نمی تونیم برا اینک با طرف 100 در صد آشنا بشیم : بهش بگیم بیا 6 ماه با هم زندگی کنیم که :)
خیلی خوبه که آدم ریزبینانه نگاه کنه به این موضوعات، و سعی کنه خط قرمزها را چک کنه ،،،ولی باید به نظرم مواظب باشیم از اونور هم نیافتیم ( وسواس های خطرناک )

علاقه مندی ها (Bookmarks)