عذر می خوام دسترسیم به خاطر اشتراک قطع شده بود.
1.
از لحاظ خانوادگی در دوران کودکی و نوجوانی مشکلات فراوان داشتیم، پدرم ورشکست کرده بود و سختی های زیادی کشیدیم. در خانواده من تک فرزند هستم و هیچ رابطه فامیلی، دوست یا آشنا یا رفت و آمدی از ابتدا تا همین امروز نداشتیم. تقریبا ده سال پیش کار پدرم دوباره راه افتاد و وضعیت تغییر کرد منم دانشگاه رو رها کردم و زدم تو بازار. در ضمینه مالی مشکل یا دقدقه ای نداریم.
پدر و مادرم با توجه به سنشون برای خودشون خوش هستن و منم حالات روحیم رو بروز نمیدم کلا شناخت دقیقی از روحیات من ندارن و دوست ندارم مشکلاتم رو بندازم رو زندگی این و اون.
2.
سخته برام بگم ولی چون هویتم مشخص نیست راحت تر صحبت می کنم.
من وقتی از دانشگاه زدم بیرون و کارمندی می کردم همکاران و دوستان زیادی داشتم دوستانی که تقریبا شب و روزمون با هم بودیم دقیقا بعد از نقطه ای که تصمیم گرفتم زندگی رو از اون حالت در بیارم یک به یک بی دلیل خاصی ارتباط هاشون رو با من قطع کردن ازم فرار می کردن چند سال از این موضوع گذشته. من اخلاق بدی ندارم، مشکل کلامی ندارم خیلی وقت ها هم کمک حال خیلی هاشون بودم. اما تا صمیمی ترین هاشون تصمیم گرفتن با من قطع ارتباط کنن.
3.
تک فرزند هستم.
4.
ارتباط کلامی خوبی دارم یعنی جلوی اون ها روحیاتم رو بروز نمیدم. اما خوب کلا از بچگی تا امروز پیگر حال روحی من نبودن... حالت چطوره یا بپرسن چرا تو خودتی و... اعتقادشون این هست من از پس خودم برمیام. گاها شده ده روز سفری خطرناک تو بدترین جاده ها داشتم ولی دریغ از یه زنگ که بپرس سالم رسیدی... زنده ای مرده ای یا... این حالته.
من روزگار سخت زیادی رو گذروندم اما دکترم خودم بودم خودم خودم رو درمان می کردم اما الان صبح قبل از خواب و بعد از بیدار شدن آرزوی مرگ دارم... غصه من نه خونس نه ماشینه نه فلان فلانو فلان... من دیگه مثل قدیم نمی تونم برای خودم هدف سازی کنم هر کاری قدیم عاشقش بودم و بهم شور میداد الان برام هیچ حالتی ایجاد نمی کنه.
از صبح و نور خورشید متنفر شدم شبا تا 7 8 صبح میخوابم و 5 عصر بیدار می شم و زندگی آشغالم رو ادامه میدم. اگه فقط یه شب قرصی به نام نورتریپتیلین نخورم مغزم خاموش نمی شه به گریه می افتم و خوابم نمی بره.
حالا اصلا نمی دونم هدفم چیه فقط میدونم وقتی تایپ می کنم حداقل چند ساعتی آرامش می گیرم.
- - - Updated - - -
خیر عزیز، من چند روزی بخاطر اشتراک دسترسیم قطع شده بود.

علاقه مندی ها (Bookmarks)