عذرخواهی میکنم غلط املایی دارم
خدا میدونه با چشمای نیمه باز دارم مینویسم
اصلا خوب شد که دیگه ادامه ندم تاپیک و چون اصلا حواسم نبود که اون وقتی رو که باید ندارم...درسته که نظر دوستان اینجا گاهی حرفه ای تره ولی راه ارتباطیه سختی داره به اسم تایپ کردن...که اول از همه بذای خودم سخته
تا اینجا اومدم اینم بگم درسته اینجا مجازیه ولی من میبینم تشخیص بچه ها بیشتر موقعها درسته....پس میتونم روش حساب کنم.. اندازه درستیش یا کلا غلط بودنش هم به عهده خود ادمه..فقط بله همه من نیست ولی همون اندازه هم درسته....مثلا وقتی همه میگن تو حساسی ریز بینی ( چه واقعی چه مجازی).. نمیشه که همه اشتباه کنن...وقتی تو شرایط قرار میگرم میگم این از حساسیت بیخودیم پس خودم و اذیت نکنم...مثلا کسی که دیابت داره نیره دکتر. کنترلش کنه میدونه شیرینی خامه ای بینه دلش نی خواد پس چی کار کنه...
انقدر هم این روزها مکتوب کردم فکرهای تو ذهنم و ...
کاعذ و خودکار و با خودم میبرم سر کار هر جی به ذهنم رسید تو مترو این ور اون ور بنوبسم که استرس نگیرم الان یادم میره:) خیالم راحت شه مینوبسم بعدا بهش فک کنم...چه شود کاری که من میرم:)
در نظر بگیرید شرایطی که همه منتظرن تو جواب بدی طلیعیه که بخوای هر راهی رو بذی شاید زودتر به نتیحه برسی و احتمال خطا هم کم شه...کارم شده فقط تحلیل خودم و اون اقا:)) خودش هم که قربونش برم کمکی نمیکنه:(
حال ا به هر حال ممنونم تا همین جاهم....دیگه ادامه ندیم
(البته اینجا ادامه نمیدم تو بیرون ادامه میدم)
ولی میتونم خواهش کنم که دعام کنید؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)