نوشته اصلی توسط
خندون
نمیدونم برات چطور بنویسم که فکر نکنی میخوام سرزنشت کنم. آخه یک دختر چطور میتونه یک همچین تصمیمی بگیره و با مرد دارای بچه ازدواج کنه؟ به نظر من یک مرد اگه فرشته روی زمین هم باشه ولی اگه بچه داشته باشه ازدواج باهاش اشتباه محضه.
البته بهتره مشکلت رو از دو جهت بررسی کنی،یعنی اول فرض کن اصلا بچه ای وجود نداره و ببین آیا همسرت اصلاح پذیره؟ احتمالا این حالاتش بخاطر بیکاری باشه، کار برای اقتدار یک مرد خیلی مهمه و شاید بخاطر بیکاریش به مشروب و اعتیاد پناه برده.
در مرحله دوم فرض کن مشکلاتت با همسرت حل شده و رابطه تون اوکی هست حالا حضور فرزند همسرت رو اضافه کن و ببین توان کنترل یک زندگی سه نفره رو داری؟تو تا الان حداقل به مدت چند ماه این شرایط رو تجربه کردی،ببین توان روحی ادامه رو داری؟
کلا عزیز من برای ادامه، راه سختی در پیش داری،تو هنوز سنی نداری که با این شرایط بخوای زندگی کنی، ۹۰ درصد مردها و خانواده های ایرانی نگاهشون همینه و به این فکر نمی کنند که تو از سر خیرخواهی نوه شون رو داری بزرگ میکنی و حتی چشمشون رو به روی خوبیهای تو می بندند و کافیه همین نوه گلایه ای از تو به باباش یا خانواده مادربزرگ و پدر بزرگش بکنه و اون وقت میبینی که چطور برخوردها عوض میشه.
اگر خودت مطلقه بودی شرایط فرق میکرد ولی تو تا حالا سابقه زندگی مشترک نداشتی و هنوز سختی یک زندگی رو با وجود فرزند دیگری کاملا لمس نکردی.
یک کلام بهت بگم ادامه این زندگی فداکاری و از خود گذشتگی بالایی میخواد،که شاید در نهایت بتونی زندگیت رو بسازی ولی طی این راه تا اون مرحله فرسایش روحی زیادی برات داره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)