سلام.
باید بگم من بدون اینکه شوهرم بفهمه تحقیق کردم و فهمیدم این یه سوء تفاهم بوده خدا روشکر.
اما موضوع اصلی هنوز هست. من الان تو زندگیم که خیلی ازش راضیم و نمیخوام با این همه نعمتی که دارم ناشکری کنم چندتا مشکل دارم که میخوام دوستان راهنمایی کنن.
اول اینکه شوهرم چندسالیه بددهن شده و راحت بم فحش میده...این خیلی خیلی ناراحتم میکنه...اولش منم جوابشو میدادم اما یکی دوباری بش گفتم دوس ندارم بهم فش بدیم بیا اینکار رو ترک کنیم. حالا من پاش موندم اما اون هنوز ادامه میده
دوم اینکه کلا خیلی عصبیه....بخصوص وقتی میخواد کاری بکنه...مهم نیست چه کاری..بیرون رفتن برا تفریح یا درست کردن یه وسیله ی خراب یا هرچی...چنان با عجله و خشونت کار میکنه که کل جو خونه رو به هم میزنه...هر چند نفر که تو خونه هستن باید هرچی دستشونه بزارن زمین و خبردار وایسن در خدمتش ...و کلی هم فحش و حرف بشنون
سوم اینکه اصلا برا داشتن رابطه ی خوب تلاش نمیکنه...همش منم که فک کنم چکار باید بکنم که صمیمیت ایجاد کنم. گاهی بش حسودیم میشه که اینقدر بیخیال همه چیزه..
کلا باش راحت نیستم..اصلا باش راحت نیستم....انگار یه غریبه تو خونس...نمیتونم حرف دلمو بش بزنم....از همه چی من ایراد میگیره....بنظرم قبولم نداره و منو به عنوان یه شخصیت مستقل نپذیرفته....بنظرم احترام کافی رو پیشش کسب نکردم...این مشکل بنظرم کلیه...یعنی من باید در ارتباط با همه ی مردم باید حلش کنم نه فقط همسرم. گاهی احساس حقارت میکنم...یعنی خودم خودمو به عنوان انسان محترم قبول ندارم...بخصوص بعد از اینکه شوهرم بم بی احترامی میکنه خودمو بیشتر سرزنش میکنم و میگم حتما لایق احترام نیستم...
به خودم قول داده بودم اصلا قهر نکنم . اما نشد...الان ۵ روزه که قهرم....نمیخوام نقش آدم ضعیف رو بازی کنم....اون خیلی غده...نمیاد عذر خواهی ....حتی مثل قبل هم با رفتارش نشون نمیده شرمندس....از اینکه بیخودی بم گفته خفه شو حیوون...
ببینید من تقریبا فقط میدونم چی غلطه ....نمیدونم چی درسته...رفتار درست رو میخوام بدونم.
سوالم اینه رفتار درست در برابر کسی که به آدم بی احترامی میکنه چیه؟ من ققط قهر رو بلدم....فایده ایی هم نداشته ...قهر یعنی اینکه من تو رو بخاطر رفتار بدت مجازات میکنم تا تنبیه بشی و دفه ی بعد اینکار رو نکنی...اما چیزی که من لازم دارم تنبیه نیست .... میخوام طرف شرمش بیاد و رودربایستی داشته باشه بام....یعنی ذاتا و با انتخاب خودش بهم احترام بزاره ....تنبیه و مجازات یعنی اینکه برای منافع خودت دیگه اینکار رو نکن ...اما من میخوام اون بخاطر احساس من بهم احترام بزاره حتی اگه بی احترامی به من نتیجه ی بدی نداشته باشه براش.....نمیدونم تونستم خوب بگم یا نه
اما من با چه کلامی و با چه ادبیاتی و با چه رفتاری اینو بهش بفهمونم....۳۵ سال از زندگیم گذشت تا اینو فهمیدم....اما راهشو نمیدونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)