به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 22

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 تیر 98 [ 23:45]
    سطح
    37
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 40.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 259 در 107 پست

Array
    اصلا پیشنهاد مجانی کار کردن رو به شرکتها نده.

اکثر شرکتها به اندازه کافی کارمنداشون رو استثمار میکنند وای به حال اینکه از همون اول بهشون بگی حقوق نمیخوای.

زمانی که در شرکت پدرم کار میکردم، افرادی برای کار مراجعه میکردند و فرم پر میکردند و من همیشه از حق الزحمه درخواستیشون سوال میپرسیدم. یادم میاد یکیشون میگفت هر چی شما بگی و حاضر بود با هر شرایطی کار کنه، این برخورد به نظر من اصلا حرفه ای نیست و به نظرم اومد که ایشون در تواناییهای خودش شک داره و اون اعتماد به نفس لازم رو نداره.

ولی در عوض به جای این کار میتونی پیشنهاد بدی که زیر تعرفه کار کنی و اتفاقا همین باعث جذبشون میشد و ما با اونها همکاری میکردیم.

یکی از کارهایی که میتونی انجام بدی اینکه به شرکتهای ساختمانی و دفاتر مهندسی مراجعه کنی و پروژه ای کار بگیری و محاسباتشون رو انجام بدی ولی حتما یادت باشه دستمزدت رو زیر قیمت بقیه محاسبها بدی. یادمه با یکی از همین افراد ما کار میکردیم و هم خوش قول بود و هم زیر قیمت کار میکرد اونقدر که بعد از ۲ ماه یکی از شرکتها استخدامش کرد.

ولییییییی به نظرم شما خیلی حیفی که ایران بمونی، وقتی که موقعیتش رو داری چرا نمیری؟ آیا خواهر یا برادر دیگه ای دارید که کمک حال پدر باشند؟ آیا مادرتون توان رسیدگی به پدرتون رو دارند؟

ببین تو الان موقعیتی داری که آرزوی خیلی از ماهاست، مخصوصا که الان رقابت واسه بورسیه خیلی زیاد شده. اونوقت تو اینجا نشستی و کاسه چه کنم دستت گرفتی؟ اصلا شک نکن واسه رفتن. سختیش چند ساله ولی آینده ات تضمینه و حتی وضع مالی خانواده ات رو میتونی ازین رو به رو کنی.

خیلی متاسف شدم واسه اساتید ایران که از طرح شما استقبال نکردن در حالیکه اون طرف رو هوا این طرح رو زدند. ببین این یک نمونه کوچیکه که اینجا قدر تو و امثال تو رو نمیدونند.

اصلا دست و دلم نمیره که بهت گزینه های کاری دیگه بدم وقتی که تو اینقدر با استعدادی چرا آخه میخوای اینجا با یه حقوق بخور و نمیر بمونی؟؟؟ اونم با این وضع مملکت که نه تنها از استعدادهای جوونها استفاده نمیکنه بلکه گاها اونها رو در نطفه خفه میکنه.

من شنیدم که بازار کار جنوب اشباع شده ولی شهرهای شیراز و بندر عباس و اهواز وضعیتشون نسبت به بقیه شهرها بهتره. اگه بتونی به اون شرکتها هم رزومه بزنی بد نیست.

میتونی رو کارهای خدماتی هم فکر کنی. البته به صورت موقت. پیک موتوری هم درآمدش خوبه.پول یک موتور رو راحتتر میتونی جمع کنی و یک موتور بخری. اه من واقعا ازینجور کارها خوشم نمیاد و به نظرم خیلی حیفه که با این همه استعداد و توانایی بری پیک موتوری بشی. ولی اگه عزمت واسه موندن در ایران جدیه میتونی ازین کارهای موقتی استفاده کنی و کم کم واسه خودت سرمایه جمع کنی.

من خیلی کار کارمندی رو بهت پیشنهاد نمیدم چون وضعیت پرداختهای الان شرکتها اصلا خوب نیست و اگه حقوقت رو نخورن، با تاخیر زیاد حقوقها رو پرداخت میکنند.

آها یه چیز دیگه که یادم اومد گذراندن دوره های حسابداریه. الان که مهندسی اونقدر رونق نداره اما هر مغازه و شرکتی نیاز شدید به حسابدار داره و میتونی همزمان کارهای حسابداری چند شرکت و مغازه رو با هم انجام بدی. حسابداری ازون رشته هاییه که تو شرایط رکود هم بازار کار بهش احتیاج داره.

موفق باشی

2. کاربر روبرو از پست مفید خندون تشکرکرده است .

ali5 (دوشنبه 04 تیر 97)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)