به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 25 از 32 نخستنخست ... 5151617181920212223242526272829303132 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 241 تا 250 , از مجموع 314
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    از خانم گیسوکمند:

سلام خانم عشق آفرین

پیش پیش عذرخواهی میکنم که میخوام سوالات خودتون رو کپی کنم ،
    خیلی سوالات جذابی بود ، مخصوصا " نام فیلم زندگی" .

1. مقابل آیینه می ایستید. چه میبینید و چه احساسی بهش دارید؟

2. برنامه روتین شما از لحظه بیداری تا خواب ؟ (به ترتیب و ذکر تقریبی ساعت)

3. فلسفه و مدیریت مالی تون به چه صورت هست؟ (کامل با ذکر مثال)

4. عشق آفرین آرمانی در ذهنتون چه ویژگی هایی داره و چه کارهایی انجام داده؟

5. نقش شما در جامعه؟

6. پر تکرار ترین نصیحتی که تا بحال شنیدین؟

7. قراره فیلم زندگیتون رو بسازن. نام این فیلم چی میتونه باشه؟

8. از شما می خوان برای زندگیتون موسیقی متن بگذارید. انتخاب کنید:

- تیتراژ آغازین
    - موسیقی متن کودکی
    - نوجوانی
    - جوانی
    - میانسالی (ایده آل)
    - پیری (ایده آل)
    -تیتراژ پایانی (ایده آل)

ممنونم خانم عشق آفرین

2. 6 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

Erica (سه شنبه 28 فروردین 97), m.reza91 (چهارشنبه 29 فروردین 97), miss seven (چهارشنبه 29 فروردین 97), بی نهایت (سه شنبه 28 فروردین 97), عشق آفرین (چهارشنبه 29 فروردین 97), صبا_2009 (سه شنبه 28 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 25 دی 97 [ 00:50]
    سطح
    84
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 175
    Overall activity: 2.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger First Class10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط بی نهایت نمایش پست ها
    عشق آفرین عزیز و ومحبوب تالار همدردی.سلام.
    فکر کنم صندلی داغی در انتظار شماست. چرا که خیلی دوست داشتنی و یکی از خاص ترین چهره های تالار هستید.

سلام بی نهایت بانو. خیلی ممنونم، شما لطف داری به من مهربون.

مفتخر هستم اعلام کنم مجری سرکار خانم، بنده هستم.

باعث افتخاره عزیزم.

راه برای سوزاندن و بالا بردن درجه حرارت صندلی شما بسیار زیاد است تمام تلاشم رو می کنم که از پتانسیل های موجود استفاده حداکثر در به چالش کشیدن عشق آفرین عزیزم داشته باشم.
    آماده ای عزیز جان؟

ممنونم. هر چه از دوست رسد نیکوست. با کمال میل در خدمتم.

بفرمایید که؛

1 . با توجه به رشته تحصیلی موسیقی و پیشه احتمالی شما موزیسین، چقدر به محدودیت هایی که دین اسلام در این باب برای خانم ها قرار داده معتقد هستید؟
    به عنوان مثال تک خوانی در مقابل آقایان.
    آیا التزامی به رعایت دارید؟

معتقد نیستم. البته متوجه ام جاهایی موسیقی مورد استفاده نادرست قرار گرفته و ضد فرهنگ و ضد ارزش عمل کرده، اما از جنبه هنری، نه موسیقی رو مانع دین میدونم و نه دین رو سدی برای موسیقی، که حتی کمک کننده به هم نیز می توانند باشند.

2.شما تجربه دیستونی موزیسین ها را داشتید؟ اگر بله شرح کامل همراه با فالت ها. عجب صحنه هایی می توانسته باشه. اگر خودتان نداشتید از دوستان چطور؟

تجربه اش رو به شکل خفیف بله. اما بیشتر در زمان تمرین. نه در زمان اجرا مقابل حضار. لیکن اگر هدف سوتی های زمان اجرا هست، از این دست انواع و اقسام موجود هست.

3.یکی از مهم ترین فاکتورهایی که یک موزیسین باید در آن قوی باشه خیالپردازیه. به گونه ای که مشخصه بارز موزیسین های معروف این هست که انگار در دنیایی دیگر زندگی می کنند، چگونه یک موزیسین می تونه این تعادل را در زندگیش ایجاد کنه و مراقب باشه مرز بین دنیای واقعی و خیال را گم نکنه؟ و همچنان در کارش بهترین باشه؟

اجازه بدین اول به این نکته اشاره کنم که دنیای حرفه ای یک هنرمند، با اون چیزی که مخاطب درک می کنه مقداری متفاوته. شاید یک آهنگساز، اثر احساسی و لطیف خودش رو یک بار هم نشنیده باشه و فقط به واسطه حل معادلات پیچیده ریاضی در موسیقی اثرش رو خلق کرده باشه. آهنگ ساز معروفی مانند بتهوون، عمده شهرتش وجود همین معادلات پیچیده ریاضی در کارهاش هست. لذا معمولا هنرمند به کار خودش واقفه و از قوه تخیل اش، آگاهانه و به صورت ارادی استفاده می کنه. هرچند به هر حال مقداری تاثیر پذیری اجتناب ناپذیر هست و باید اون رو بخشی از کار حرفه ای دونست.

4.چه سبکی از موسیقی را دنبال می کنید؟ و سازهایی که در نواختن آنها مهارت دارید کدام هستند؟ چه سازی با دل شما کوک می شود؟

کلاسیک غربی کار می کنم، البته پیشتر ایرانی کار کردم که گرایشم رو تغییر دادم. ساز حرفه ای من ویولن هست. پیانو رو به جهت آهنگسازی در حد متوسطی خودآموز کار کردم، تو دانشگاه سنتور میزدم که دیگه نمیزنم و فراموش کردم. کر و آواز رو هم تخصصی کار میکردم که مشکلات تنفسی مانع از ادامه ماجراجویی شد.
    ویولن، چلو ، پیانو، هارپسیکورد و هارپ از جمله سازهای مورد علاقه ام هستند که با دل کوک اند.

5. یک قطعه مورد علاقه که خودتان آن را ساخته آید و نواختید را به دوستان همدردی هدیه می کنید؟

قطعاتم معمولا چند بخشی هست و قابلیت تک نوازی ندارند. اگر اجرا شده متعلق به کسی هست که موظفم کپی رایت رعایت کنم. باقی فقط در دفتر مکتوبند یا نهایت نرم افزار. لیکن اگر مایل باشید این قول رو میدم سرم خلوت شه اثری رو منحصرا تقدیم به موزه دور همی همدردیان کنم.

6. بهترین و مانده گار ترین تجربه شما در صعود چه بوده؟ عامل چه کسی بود؟

فکر می کنم فاصله گرفتن از خود محوری بهترینش بود. نمی دونستم میتونه انقدر لذت بخش باشه. و عاملش لطف خداوند و برنامه صعود مدونی هست که او در اختیارمون قرار داده.

7.یه سوال خصوصی، در گوشی، عشق آفرین جان می گم غذا یا هر چیزی می خوری ظرفش را می ذاری توی سینک و نمی شوری؟

الان نه. ولی تا دو سه سال پیش بله. علیرغم اینکه پدر مادر بسیار حساس بودن، خیلی بی نظم بودم و دست به سیاه سفید نمیزدم، اما خب اون تجربه حل خودمحوری که بالاتر گفتم، این مزیت رو هم برام داشت. الان بسیار منظم هستم و علاوه بر ظروف که وظیفه ام هست، به دیگر امور منزل هم می پردازم و خیلی هم علاقه مند هستم.

یک خورده خودتو گرم کن باز هم می یام گلم. قول می دم.
    عالیه و ممنونم وقت می گذاری مجری نازنینم.
    تنها نفس خداست که اگر بر گل دمیده شود انسان می آفریند.

4. 5 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

Erica (چهارشنبه 29 فروردین 97), m.reza91 (چهارشنبه 29 فروردین 97), miss seven (چهارشنبه 29 فروردین 97), نیکیا (چهارشنبه 29 فروردین 97), صبا_2009 (چهارشنبه 29 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 تیر 05 [ 00:03]
    سطح
    79
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 265
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,423

تشکرشده 552 در 189 پست

Array
    سلام خدمت خانم عشق آفرین.
    این بار دومی هست که در صندلی داغ شما شرکت میکنم. بار اولش در سری قبلی بود:

دو مورد از مواردی که در جمع کسی رو خیط کردین تعریف کنین. دو مورد که در جمع خیط شدین رو تعریف کنین.

نوعا از مشاهده یا تفکر در مورد چه چیزهایی بیشتر گریتون میگیره؟ شده از عمد خودتون رو به گریه بزنین یا خودزنی کنین تا به یه هدفی برسید؟ اگر بله ماجرا چی بوده؟

تا چه حد نون به نرخ روز خورید؟ آخرین بار کی تملق و چاپلوسی کسی رو کردین بدون اینکه قلبا به حرفهاتون معتقد باشید؟ کلا چقدر بر خلاف جهت جاری اجتماع حاضرین شنا کنین و تبعاتش رو بپذیرین؟

دو بار آخری که از شدت شرم و خجالت خواستین وجود نداشته باشین یا به قول معروف زمین دهان باز کنه و قورتتون بده چه موقع بوده؟ اگر مساله های خلاف عفت نبوده تعریف کنین.

آیا در یکی دو سال اخیر کارهایی رو انجام دادین که مثلا 10 سال قبل در مورد کسی که چنان کارهایی رو انجام بده قضاوت خیلی منفی داشتین و اون رو آدم خبیث و رذلی میدونستین؟ اگر از نظر اخلاقی و عفت عمومی مورد دار نیست میتونین بگین چه کارهایی بودن؟

چه موقع بیشترین حس حسادت رو در خودتون مشاهده کردین؟ کلا تا چه حد خودتون رو حسود میدونین؟

به چه چیزی در نظام طبیعت و دنیا اعتراض دارین؟ (البته اگر مثل مدیر همدردی عارف واصل نیستین و اعتراضی دارین چند تا از اعتراضات خودتون رو به نظام حاکم بر طبیعت بنویسین)

دو بار آخری که حس دلشکستگی شدید رو تجربه کردین تعریف کنین.

آیا رفتاری هست که اگر همسر آیندتون مرتکب بشه بدون امکان بخشش به فکر جدایی بیفتین یا اگر دوست صمیمیتون مرتکب بشه بدون امکان بخشش به فکر قطع ارتباط بیفتین؟

تا بحال شده که بخاطر شک به داشتن یه بیماری خاص جسمی و روحی به پزشک یا روانشناس مراجعه کنین؟

فردی توی دنیا هست که آرزوی مرگش رو داشته باشین؟ تا بحال شده از مرگ یا اعدام کسی لذت ببرین؟ تا بحال شده از اعدام کسی خیلی ناراحت شده باشین؟

آیا سبکی از موسیقی هست که ازش متنفر باشین؟

در امور زندگیتون چقدر به نظر و فتوای روحانیون اهمیت میدین و عمل میکنین؟ اگر عمل میکنین نظرتون در مورد فتوای اکثریت قریب به اتفاق مراجع تقلید که ترویج موسیقی رو به صورت عام(یعنی تمام انواعش رو) جایز نمی دونن چیه؟ نظرتون در مورد قانون مصوب کشورمون که بر پایه همین حکم مراجع، آموزش موسیقی به هر نحو و در هر نوع مدرسه رسمی آموزش و پرورش رو غیر مجاز میدونن و مدیران چنین مدارسی رو تهدید به توبیخ میکنن، چیه؟
    تنها باید حقیقت را بیان کرد، نه دروغی را که حقیقی انگاشتنش خوب است.

"بخشی از پیام برتراند راسل برای آیندگان"

6. 4 کاربر از پست مفید اثر راشومون تشکرکرده اند .

Erica (چهارشنبه 29 فروردین 97), miss seven (چهارشنبه 29 فروردین 97), آنیتا123 (چهارشنبه 29 فروردین 97), عشق آفرین (چهارشنبه 29 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    84
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    سلام عشق آفرین جان،عجب اسم قشنگی داری
    من دلم میخواد شمافقط بنویسی ومالذت ببریم

سلام پاییزه جان. نظر لطف و محبت شماست عزیز دلم. باعث مباهاته که وقت می گذارید و می خوانید.

1.رمز قوی بودن اراده ات چیه؟تمرین خاصی واسه تقویتش انجام دادی یا ذاتیه؟

هر دوی این موارد بوده. سماجتی در فکرم برای حل مسائل هست. زیاده خواه هستم و چیزی که بخوام باید به دست بیارم و البته چه بهتر با زحمت به دست بیاد و این چالش و سختی برام لذت بخشه. اما تمرینات هم هست. خیلی مواقع تعمدا خودم رو مجبور به حرکت خلاف جهت نفس ام می کنم تا احساس قدرت کنم. نا گفته نماند این اراده چه در جهت مثبت و چه منفی قوی هست و گاهی برام آزار دهنده است.

2.خدارو چطورمیبینی؟نه اینکه تعریفش کنی منظورم اینه دیدگاهت نسبت به وجودخدا چیه؟چطور وجودش رو به خودت ثابت کردی؟

به نظرم اثبات این که خداوند نیست به مراتب سخت تر از اثبات حضورش هست. چون آثارش رو می بینم، مفاهیمش رو درک می کنم و باهاش ارتباط برقرار می کنم. مثلا من شما رو ندیدم. ولی آثارتون در همدردی هست، با واژه ها مفاهیمی منتقل می کنید و من پاسخ میدم و متقابل شما درک می کنید و پاسخ میدین. پس اگر نتونم ثابت کنم شما نیستی، حتما هستی. فکر کنم بهش میگن برهان خلف. درسته؟ ثابت کن خدا نیست، پس اگر نتونستی، هست.

3.به نظرت معادی وجود داره؟یافقط تلنگر وگوشزدی هست که خدابه ماداده واسه اینکه حواسمون روجمع کنیم؟

بله هست. یعنی خدا با این آب و تاب امتحان میگیره، بعد تصحیح نمی کنه؟ یه لحظه یاد انیمیشن Toys افتادم.

4.به بعداز قیامت فکر کردی؟به نظرت چی میشه؟چقدر قراره بعد ازقیامت توی بهشت وجهنم اخروی بمونیم؟

مسلما بهش فکر کردم، ولی دغدغه ام نیست که چی میشه. چون از کم و کیف اش اطلاعی ندارم. فقط میدونم جای بزرگتری هست و همانطور که دوست ندارم برگردم به بطن تنگ و تاریک مادرم، دوست ندارم برگردم به این دنیا. و اگر این دنیا رو به سلامت رد نکنم، مثل جنین ناقص الخلقه ای که در این دنیا اذیت میشه، من هم اون دنیا اذیت میشم. طبق منابع دینی تا ابد اونجا می مونیم ولی به نظرم کلی کارها و هیجانات و چالش های بهتر از این دنیا هست. خوش میگذره.

5.تاحالا به این فکر کردی که بعدازما چه کسانی روی زمین میان؟اصلا کسی میاد؟
    نه فکر نکردم. غضه اونا رو هم من باید بخورم؟

6.سوالهام همه اعتقادی شد ببخشید امااینم بگو دیگه آخریشه!به نظرت چراخدا دستورداده که نمازبخونیم به این شکل؟چرایه فرمانی نداد که همه مجبوربشن لحظه لحظه درحال نمازباشن؟میدونم اینوگفته وازمون خواسته اما چرامثل نماز یک راهکار نداده؟

به نظرم نماز یک آموزش کامل برای کم و کیف زندگی هست. همه چیز داره و به ما میگه باید چه رفتاری داشته باشیم و هر بار در فواصل مشخص، یادآوری میشه و هر بار هرگز تکراری نیست و اگر صحیح خوانده بشه از رفتار، اعمال و افکارمون از این نماز تا نماز بعدی مراقبت میکنه. ضمن اینکه در قرآن اکثرا نماز با زکات آمده. اگر هر نمازی با زکاتی، چه مالی، عاطفی، دانشی، یا هر کار نیک دیگری همراه باشه، چقدر عمل نیک، حال خوب، انرژی مثبت، آرامش و افکار و رفتارهای صحیح برای ما به ارمغان میاره

7.یکی ازدفعاتی که خیلی گریه کردی روواسمون بگو؟

هفت هشت سالم بود، داییم یه بلدرچین رو که بین راه ماشین زده و بالش شکسته بود آورد ازش مراقبت کنم. متاسفانه بعد چند روز مقاومت مرد . انقدر گریه کردم کم مونده بود خودمم بمیرم.

8.رویاپردازیت چطوره؟ چشمهات روببند ویک رویای پرانرژی وعااالی روواسمون توی پنج خط بنویس تالذت ببریم.

بد نیست. اما سوال خیلی کلی هست. موضوعش رو مشخص کنی راحت تره بانو.

9.تحصیلات آکادمیک داشتی واسه موسیقی؟به نظرخودت چقدرتوی این حرفه موفق بودی؟راضی هستی ازخودت؟

بله تحصیلات آکادمیک داشتم. نوازنده متوسطی هستم، آهنگساز نسبتا خوب و مستعدی هستم و در کل از شرایطم رضایت دارم و از حرفه ام لذت می برم.

10.به نظرت درآینده چطورمادری میشی؟

نمیدونم. واقعا باید در شرایطش قرار بگیرم. هرچند مجرد هستم مطالعاتی در این زمینه انجام دادم، ولی شرایط زندگی با تصورات متفاوته و همیشه اونجور که برنامه ریزی می کنیم پیش نمیره.

11.مطالعاتت ازابتدا تاالان درچه زمینه هایی بوده؟چقدرمطالعه کردی؟
    به نظرم میاد بارعلمی ات زیاده،ذهنت خلاقه وپُر،آیامطالعه تاثیری گذاشته یاتجربه هایی که توی طول زندگی داشتی باعث شده اینجورباشی.

بار علمیم چندان زیاد نیست. کودکیم به مطالعات علمی مانند دانستنی ها علاقه مند بودم. نوجوانی شعرهای عاشقانه می خوندم و کتب روانشناسی هم اگر درک می کردم می خوندم. 17، 18 سالگیم خیلی مطالعات ادبی، عرفانی و تاریخی داشتم. ولی چند سالی کلا مطالعاتم تعطیل شد تا یکی دو سال پیش که بیشتر مطالعاتم متمرکز بر موسیقی و هنر بوده و گاهی کتاب خوبی از حوزه روانشناسی دستم اومده مطالعه کردم. جانبی هم مقالات همدردی و اخبار سایت های ورزشی. همین. ولی به لحاظ تجربی، خب کلا از بچگی کنجکاو و جسور بودم. خیلی گند زدم، خرابکاری کردم، اما یادگیری هم داشتم. و در کل نه بار علمیم زیاده و نه در حدی که چیزی حالیم نباشه.

ممنونم ازپاسخگوییت عزیزم
    خواهش می کنم. من از شما ممنونم که شرکت کردی گلم.

8. 4 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

Erica (پنجشنبه 30 فروردین 97), m.reza91 (چهارشنبه 29 فروردین 97), miss seven (چهارشنبه 29 فروردین 97), صبا_2009 (چهارشنبه 29 فروردین 97)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام

انسان رو چقدر میشناسید؟

فلسفه زندگی خانم عشق آفرین؟

نظرتون راجع مدیر همدردی؟

ساز مورد علاقه؟

موسیقی زندگی چیست؟

فرق بین بی حیایی و رک گویی؟

علت عطسه چیست؟

مزایای سوسک ها؟

از زندگی مورچه ها چه درسی گرفتین؟

تو زندگی تون تا حالا تجربه خاص معنوی داشتین؟ چی بوده؟

علت نماز خواندن؟

باغبان یک تاپیک داره به اسم در یک دل دو محبوب نمیگنجد، در باره موضوع تاپیک توضیح میدین؟

آرزوی سربلندی در زندگی خانم عشق آفرین به چه معنا است؟

سربلند و پیروز باشید

10. 2 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

miss seven (چهارشنبه 29 فروردین 97), عشق آفرین (چهارشنبه 29 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    84
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    از خانم گیسوکمند:

سلام خانم عشق آفرین

پیش پیش عذرخواهی میکنم که میخوام سوالات خودتون رو کپی کنم ،
    خیلی سوالات جذابی بود ، مخصوصا " نام فیلم زندگی" .

سلام گیسو کمند جان. چرا با من این کارو می کنی؟ ممنونم ازت عزیزم.

1. مقابل آیینه می ایستید. چه میبینید و چه احساسی بهش دارید؟

مقابل آیینه دختری می بینم که از شور و هیجاناتش به طور چشمگیری کاسته شده، با منطق و متانت قابل توجهی سعی داره تغییرات جدیدی که پیش رو داره هضم کنه و خودش رو به بهترین شکل تطبیق بده. غرورش رو به حد زیادی از دست داده، اما هنوز مقتدر و با وقار به نظر میاد.

2. برنامه روتین شما از لحظه بیداری تا خواب ؟ (به ترتیب و ذکر تقریبی ساعت)

معمولا صبح بیدار میشم برای نماز، کم خوابی داشته باشم مجدد می خوابم، اما خواب نرم مطالعه ای انجام میدم تا 7 صبح، بعد صبحانه میخورم و آماده میشم میرم باشگاه ورزش، حدودا ساعت 10 بر میگردم و اگر کاری تو خونه باشه انجام میدم و دوش میگیرم. تا 12، 1 . وقت باشه یه مقدار ساز میزنم یا می خوابم. اگر نه نماز و ناهار. بعد 2 ساعتی کار روی قطعات و سپس یک ساعتی ساز. بعدش میرم برای خانواده و دوستان وقت میگذارم و یا به کارام میرسم و خریدی چیزی. قبل 10 شب باز مقداری ساز میزنم و بعدش اگر کاری باشه انجام میدم. اگر نه کارهامو پاکنویس و تنظیم می کنم. بسته به میزان کارم بین ساعت 12 تا 2 می خوابم.

3. فلسفه و مدیریت مالی تون به چه صورت هست؟ (کامل با ذکر مثال)

دو روزه پولمو تموم می کنم.
    همیشه از چند برند خاص خرید می کنم و ترجیح میدم مثلا یه کیف ساده با جنس عالی رو یه سال داشته باشم تا اینکه هفت هشت تا کیف در سال بخرم. همچنین ترجیح میدم 10 روز لاکچری زندگی کنم و 20 روز باقی مانده رو سخت بگذرونم تا اینکه 30 روز معمولی و روتین داشته باشم. خرج های بیهوده ندارم اما به تفریحاتم اهمیت فراوانی میدم .

4. عشق آفرین آرمانی در ذهنتون چه ویژگی هایی داره و چه کارهایی انجام داده؟

عشق آفرین آرمانی در قبال خودش، سلامتیش، خانواده اش، جامعه اش و محیط زندگیش متعهد و مسئولانه عمل می کنه، عصبیت هاش کنترل شده. هوشیار و آگاهانه رفتار می کنه، از غرور و تکبرش کم شده و به صبر و خویشتن داریش افزون.

5. نقش شما در جامعه؟

نقش من در جامعه، خصوصا با توجه به کار در زمینه هنری بیان حقایق جامعه، حفظ اصالت احساس و ترویج فرهنگ فاخر هست که امیدوارم مثبت عمل کنم.

6. پر تکرار ترین نصیحتی که تا بحال شنیدین؟

انقدر خونه تنها نمون.

7. قراره فیلم زندگیتون رو بسازن. نام این فیلم چی میتونه باشه؟

عشق آفرین.

8. از شما می خوان برای زندگیتون موسیقی متن بگذارید. انتخاب کنید:

- تیتراژ آغازین

آهنگ Cinema Paradiso

- موسیقی متن کودکی

موومان ابتدایی کنسرتو لا مینور اپوس 3، شماره 6 ویوالدی.

- نوجوانی

Dalida ، آهنگ Je Suis Malade

- جوانی

Brahms , Scherzo from FAE Sonata in C minor

- میانسالی (ایده آل)

سوناتا 1 باخ.

- پیری (ایده آل)

Roy Clark آهنگ Yesterday

-تیتراژ پایانی (ایده آل)

The King's Singers اثر THOU , My Love

ممنونم خانم عشق آفرین
    خواهش می کنم. چالش انتقام جویانه ای بود. متشکرم ازت

12. 3 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

Erica (پنجشنبه 30 فروردین 97), miss seven (چهارشنبه 29 فروردین 97), صبا_2009 (چهارشنبه 29 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام عشق آفرین خانم گل

طرح سوال واسه صندلی داغ تو ، چالش عمیقی هست واسه من

فرق سماجت، لجاجت و پشتکار را با ذکر مثال توضیح دهید.

در مورد خودت؛ به نظرت کدام یک از سه گزینه بالا پر رنگتر می باشد؟

برای زندگیت پلن بی (Plan B) داری؟ چرا؟

فرق انعطاف با انفعال را با ذکر مثال توضیح دهید.

سوال تکراری من از همه: اگر متوجه بشی فرزند خوانده خانوادت هستی، عکس العملت چیه؟ دنبال پدر و مادر original ات می روی؟ چرا؟

تا حالا به داشتن فرزندخوانده فکر کردی؟ چرا؟

اگر رفاه نسبی مالی که الان در زندگیت داری، را نداشتی از اول و یا همین الان از زندگیت حذف بشه، مسیر زندگیت تغییر می کنه؟

چی باعث میشه احترامت به آدم ها میشه؟

ممنونم از اینکه با حوصله به سوالات جواب میدی.

یه عالمه آرزوی خوب واسه تو

14. 3 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

Erica (پنجشنبه 30 فروردین 97), miss seven (چهارشنبه 29 فروردین 97), عشق آفرین (چهارشنبه 29 فروردین 97)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 15 شهریور 98 [ 16:46]
    سطح
    46
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 75
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered5000 Experience Points
    تشکرها
    361

تشکرشده 311 در 123 پست

Array
    سلام وقت بخير
    بدون مقدمه برم سر سوالات:
    1-بزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟

2-. فصل مورد علاقه؟ غذای مورد علاقه؟ حیوان مورد علاقه؟ رنگ مورد علاقه؟ درس مورد علاقه؟
    3-.خوب فكركن بعد جواب بده علم بهتر است يا ثروت؟
    4-آخرين مطلبي كه خوندي؟
    5-. من ميخام گيتار ياد بگيرم كامل راهنمايي كن از كجا شروع كنم كلاس نميخام بروم.
    6. چهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟
    7. مسخره ترین خبری که تا حالا شنیدی چی بوده؟
    8. زندگی تا کی؟
    9. بدترین روز زندگیت؟ بهترین روز زندگیت؟
    10. تعریف کن:
    خدا یعنی؟
    خدا يي باشه بهتره يا نباشه؟
    فك ميكني چرا همه فك ميكنن..خدا يعني عدالت..زيبايي و همه نكات +...آيا دليلي واسش بوده؟
    خوشبختی یعنی؟
    برسی مذهب یعنی؟
    .عاشق یعنی؟
    11. اولین کلمه و یا جمله ای که در رابطه با این کلمات یا اشخاص به ذهنت میرسه رو بنویس:
    هيتلر:
    لنين:

استالين:
    ماركس:
    مجسمه:
    دموکراسی:
    سکوت:
    قاب عکس:
    فیلترینگ:
    دزدی:
    علي شريعتي :
    دروغ:
    صداقت:
    تظاهر:
    ایران:
    بشر:
    خسرو شکیبایی:
    پرویز پرستویی:
    دکتر چمران:
    شهيد حججي:
    فروید:
    کوروش :
    12. سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟
    13. براي تغييرفرهنگ مردم چه راهي پيشنهاد ميدي؟ فرهنگ مون بشه مثل ژاپن يا آلمان؟
    14. اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودن تو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟
    15. سال96 چطور سالي بود برات دوس داري امسال چطور سالي باشه برات؟

ویرایش توسط sia518 : چهارشنبه 29 فروردین 97 در ساعت 22:19

16. 3 کاربر از پست مفید sia518 تشکرکرده اند .

Erica (پنجشنبه 30 فروردین 97), عشق آفرین (چهارشنبه 29 فروردین 97), صبا_2009 (پنجشنبه 30 فروردین 97)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام خانوم عشق آفرین عزیز و مهربان

میدونید ... شما در ذهن من دارای شخصیتی مثبت و همینطور بسیار هنرمند و خلاق هستین..

خوشحالم که در تالار شما را داریم

ممنونم که زمان میگذارید و به سؤال من هم پاسخ میدهید:

عشق آفرین عزیز برامون از عشق بگو ... عشق رو تجربه کردی ؟ چه برداشتی ازش داری؟ چگونه باید عشق ورزید و همینطور یک آدم عاشق چطور میتونه احساساتش رو مدیریت کنه؟

عشق آفرین ما معیارهاش برای ازدواج چیه و چه ملاک هایی را در زندگی عامل موفقیت یک رابطه میدونه؟

دختر دوست داشتنی انجمن به من پیشنهادی در زندگی بده که به کار ببندم .

سلامت و همیشه عاقبت بخیر باشی دوست مهربان

18. 3 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

Erica (پنجشنبه 30 فروردین 97), عشق آفرین (چهارشنبه 29 فروردین 97), صبا_2009 (پنجشنبه 30 فروردین 97)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    84
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,385

تشکرشده 1,898 در 451 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط اثر راشومون نمایش پست ها
    سلام خدمت خانم عشق آفرین.
    این بار دومی هست که در صندلی داغ شما شرکت میکنم. بار اولش در سری قبلی بود:

سلام جناب اثر راشومون. باعث افتخاره که قابل دونستید و مجدد شرکت کردین. سپاسگزارم

دو مورد از مواردی که در جمع کسی رو خیط کردین تعریف کنین. دو مورد که در جمع خیط شدین رو تعریف کنین.

این که کسی رو ضایع کنم یا ضایعم کنند، مسلما پیش اومده ولی حضور ذهن ندارم. اگر به خاطر آوردم حتما میگم.

نوعا از مشاهده یا تفکر در مورد چه چیزهایی بیشتر گریتون میگیره؟ شده از عمد خودتون رو به گریه بزنین یا خودزنی کنین تا به یه هدفی برسید؟ اگر بله ماجرا چی بوده؟

زمانی که از کار اشتباهی پشیمانم و زمانی که یک نفر غرورش شکسته.
    نه از عمد گریه نکردم و خیلی خودم رو کنترل می کنم مقابل کسی گریه نکنم. مغرور تر از اونم که برای منافع ام متوسل به گریه بشم و درست هم نیست.

تا چه حد نون به نرخ روز خورید؟ آخرین بار کی تملق و چاپلوسی کسی رو کردین بدون اینکه قلبا به حرفهاتون معتقد باشید؟ کلا چقدر بر خلاف جهت جاری اجتماع حاضرین شنا کنین و تبعاتش رو بپذیرین؟

هرگز و به هیچ عنوان حرفی رو که بهش معتقد نباشم نه نشون میدم و نه به زبان میارم.
    هرچند برای تفاوت های موجود در اجتماع احترام قائلم و معمولا سازگارانه برخورد می کنم، اما هیچ وقت همسو با بدعت نادرست یک جامعه حرکت نمی کنم.

دو بار آخری که از شدت شرم و خجالت خواستین وجود نداشته باشین یا به قول معروف زمین دهان باز کنه و قورتتون بده چه موقع بوده؟ اگر مساله های خلاف عفت نبوده تعریف کنین.

یه بار مرتبط با موردیه که کارم به کلانتری افتاد و مادرم اومد. یک بار هم سوم دبیرستان بودم، تو یه مدرسه که همه شاگرد ها زرنگ بودن، من 4 درس افتادم، نه خرداد و نه شهریور پاس نکردم و به دوستام نگفته بودم. رفتم پیش دانشگاهی، من باید دی ماه مجدد امتحان میدادم، اسمم تو لیست نبود. معلم جلو همه پرسید افتادی درساتو؟ خیلی خجالت کشیدم.

آیا در یکی دو سال اخیر کارهایی رو انجام دادین که مثلا 10 سال قبل در مورد کسی که چنان کارهایی رو انجام بده قضاوت خیلی منفی داشتین و اون رو آدم خبیث و رذلی میدونستین؟ اگر از نظر اخلاقی و عفت عمومی مورد دار نیست میتونین بگین چه کارهایی بودن؟

نه. ممکنه کاری رو اشتباه بدونم و بعد متوجه شم اون رفتار رو خودم دارم، اما شدت رذل و کثیف دیگه برای من فردیه که جنایتکاره، تجاوز کاره، رو صورت دخترا اسید میپاشه، ریاکاره و اختلاس میکنه! این موارد رو هنوز نشدم خدا رو شکر و برای مواردی که سلیقه ایست احترام قائلم و قضاوت منفی ندارم.

چه موقع بیشترین حس حسادت رو در خودتون مشاهده کردین؟ کلا تا چه حد خودتون رو حسود میدونین؟

حسود نیستم. ولی خب یه مقطعی تو دانشگاه، بس بچه ها آزارم میدادن و بهم حسادت داشتند، تو درس هایی که تاپ استودنت بودم یا زیاد زحمت می کشیدم، دوست نداشتم قافیه رو بهشون ببازم و چشم دیدن اینکه کسی ازم بهتر باشه نداشتم. . یه جورایی تحت تاثیر قرار گرفتم. وگرنه خیلی کم حسودم.

به چه چیزی در نظام طبیعت و دنیا اعتراض دارین؟ (البته اگر مثل مدیر همدردی عارف واصل نیستین و اعتراضی دارین چند تا از اعتراضات خودتون رو به نظام حاکم بر طبیعت بنویسین)

همه چیز درسته ولی خب روی جهل انسانیم از اینکه انسان عزیزانش رو که انقدر بهشون خو میگیره یکباره مثلا در تصادفی از دست میده گله مندم. یا برخی مریضی های خاص که امکان یه زندگی طبیعی رو از انسان میگیره. ولی به هر حال خدا رو شکر. او بهتر میدونه.

دو بار آخری که حس دلشکستگی شدید رو تجربه کردین تعریف کنین.

باز به خاطر ندارم و اگر به خاطر آوردم میگم.

آیا رفتاری هست که اگر همسر آیندتون مرتکب بشه بدون امکان بخشش به فکر جدایی بیفتین یا اگر دوست صمیمیتون مرتکب بشه بدون امکان بخشش به فکر قطع ارتباط بیفتین؟

بله. در مورد همسر آینده ام : نان حرام (آگاهانه) ، دست بزن ، بیماری یا مورد خاصی که قبل ازدواج داشته، هنوز هم داره و ازم مخفی کرده. خیانت و بی بند و باری (اگر بچه نداشته باشیم)، چشم ناپاکی و غیره.

در مورد دوست: دو رویی، بی حیایی، عدم راز داری.

تا بحال شده که بخاطر شک به داشتن یه بیماری خاص جسمی و روحی به پزشک یا روانشناس مراجعه کنین؟

بله. ولی از گفتنش معذورم.

فردی توی دنیا هست که آرزوی مرگش رو داشته باشین؟ تا بحال شده از مرگ یا اعدام کسی لذت ببرین؟ تا بحال شده از اعدام کسی خیلی ناراحت شده باشین؟

دیگه همان افراد جنایتکار و رذل و پستی که بالا گفتیم، اگر تغییر نمی کنن بمیرن دیگه.
    نه نشده. این موارد بیشتر سیاسی پیش میاد و من اصلا به سیاست علاقه ای ندارم.

آیا سبکی از موسیقی هست که ازش متنفر باشین؟

نه. شاید از سبک یا اثری خوشم نیاد و گوش ندم، ولی به هر حال یه سلیقه است و دیگه نیازی نیست ازش متنفر باشم.

در امور زندگیتون چقدر به نظر و فتوای روحانیون اهمیت میدین و عمل میکنین؟ عمل نمی کنم.
    اگر عمل میکنین نظرتون در مورد فتوای اکثریت قریب به اتفاق مراجع تقلید که ترویج موسیقی رو به صورت عام(یعنی تمام انواعش رو) جایز نمی دونن چیه؟ چون عمل نمی کنم، نمیتونم نظری در موردش بدم.
    نظرتون در مورد قانون مصوب کشورمون که بر پایه همین حکم مراجع، آموزش موسیقی به هر نحو و در هر نوع مدرسه رسمی آموزش و پرورش رو غیر مجاز میدونن و مدیران چنین مدارسی رو تهدید به توبیخ میکنن، چیه؟

کار اشتباهی می کنن.
    سپاسگزارم از شما و ممنون از چالش نابتون.

20. 3 کاربر از پست مفید عشق آفرین تشکرکرده اند .

Erica (پنجشنبه 30 فروردین 97), اثر راشومون (پنجشنبه 30 فروردین 97), صبا_2009 (پنجشنبه 30 فروردین 97)

صفحه 25 از 32 نخستنخست ... 5151617181920212223242526272829303132 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)