سلام مهدی
وضعیتی که شما در اون قرار گرفتین حالت :انکار ,توجیه ,تخفیف نام دارد .
یعنی هیجان صرف هست و منطق بی جان .افراد در این حالت :
مثلا اگر به فردبگویند : این دختری که انتخاب کردی مناسب تو نیست می گه اتفاقا ما برای هم ساخته شدیم .
اگر بگویند :پدرش معتاد است و برادرش در زندان .میگه:من خودش رو دوست دارم به خونواده اش چکار دارم .
اگر بگویند :دختر سابقه ی خود زنی داشته .میگه من خوشبختش می کنم .
و.......اگر فتیله این آتش هیجان رو در خودتون پایین نکشید .به خودتون و زندگیتون و آینده تون آسیب می زنین وچه بسا به دیگران هم آسیب بزنین .
ما میگیم ازدواج رو سهل بگیریم اما ساده نینگاریم .
آسان گرفتن ازدواج خوبه اما ساده گرفتن اون خطر شکست رو به دنبال داره .
ازدواج آمادگی می خواهد . برنامه می خواهد .شما باید متعهد شوید باید مسئولیت و استقلال داشته باشید .باید خود آگاهی داشته باشید. باید مهارت کسب کنید .باید ارتباط موثر برقرار کردن رو بلد باشید و این پروسه باید با پشتکار از بلوغ تا ازدواج پیگیری شود .
درموردی عشقی که از آن دم می زنید :
ارتباط نزدیک و صمیمانه در ازدواج مانند قایق رانی درمیان امواج خروشان است ,که تنها با عشق به قایق رانی نمی توان از خطرات آن به سلامت گذشت .ما نیاز به لنگری از عشق داریم ,تا پیوندمان رامحکم کند نیاز به سازگاری و توافق داریم تا جلیقه نجات ما باشد و نیاز به یک قطب نما داریم تا بدانیم که دونفری به چه سمتی باید پاروبزنیم تا ازحوادث به سلامتی عبور کنیم .
پس عشق به تنهایی کافی نیست .
افزایش دانش درباره ی ارتباط ,خانواده و ازدواج به ما کمک می کند تا انتخاب بهتری داشته باشیم .باید آمادگی ازدواج رو پیدا کنیم .پس اول دانش و آگاهی بعد کسب مهارت .
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
این تاپیک ها رو مطالعه بفرمایید
آموزش پیش از ازدواج
http://www.hamdardi.net/showthread.p...823#post443823
دلایل عینی برای منع رابطه های دوستی دختر و پسر
http://www.hamdardi.net/thread-17296.html
اگر شرایط ازدواج ندارید.........(دمیدن در تنور احساسات ممنوع)
http://www.hamdardi.net/thread-3528.html
اگر چنین هستید ، صبر کنید ، ازدواج نکنید
http://hamdardi.com/?part=menu&inc=menu&id=151&










علاقه مندی ها (Bookmarks)