یه چیز دیگه هم اضاف کنم....(بلد نیستم اپدیت کنم و چیزی به ارسال قبل اضافه کنم واسه همین دوباره پاسخ به موضوع رو میزنم)
شوهرم هیچوقت واسم چیزی نمیخره..در جواب مینو جان که گفتن اگه لباسی واسم خرید...اون هیچ محبتی به من نمیکنه...حیفش میاد ...فکر میکردم بلد نیست اما برعکس پتانسیل فوق العاده زیادی برا محبت داره اما من کورش کردم....اینجا یه تاپیک خوندم نوشته بود از زنم متنفرم....وقتی خوندمش فک کردم شاید حس شوهرم هم همینه...اون تو تاپیکش گفته بود گاهی یه چیزای قشنگی میبینم دوس دارم برا زن بگیرم اما حیفم میاد محبتم رو خرج این بکنم...حتما شوهر بیچاره ی من همینطوره...اصلا میدونین من از زیبایی عشق ورزیدن محرومش کردم...همیشه فکر میکنم الانه که بره و عشق نهفته ی خودشو برای زن دیگه ایی که تو رفتار ازم نازتره بکنه....
تو تاپیک اون آقا متوجه شدم احتمالا شوهر منم از رفتارهای ناهماهنگ من ناراحت شده...واسه همین دیگه حتی به محبت هام علاقه نداره و اصلا بدش میاد وقتی واسش ناز میکنم....حس میکنم همینطوری عادی باشم بهتره...کلا بلد نیستم محبت کلامی کنم ...چون حس میکنم دارم دیالوگ یه نمایشنامه رو خیلی بیروح دارم میخونم فقط...اونم همین حس رو داره حتما که متنفر میشه و باور نمیکنه