خانم احساس شرمنده زودتر فرصت نشد بیام جوابتونو بدم
به نظر من بعیده همسرتون با کسی باشه اگر آدم شهوترانی بود اون همه مدتی که با زن عقد کرده و حلال خودش بود صبر نمیکرد. پس از سر نیاز جنسی نمیره سراغ کسی
از نظر عاطفی هم با کاری که شما باهاش کردین که کارشو به بیمارستان کشونده بعیده تا مدت های طولانی بتونه دیگه به دختر دیگه ای اعتماد کنه.
خانواده شم نمیتونن مجبورش کنن به کسی علاقمند بشه که!
پس لطفا از این فکرای نامناسب و نادرست دست بردارید.
ذهن شما فقط این بهانه هارو میسازه که برین مرتب چکش کنید میفهمم چقدر سخته براتون چک نکردن خودمم این مشکل رو دارم ولی سعی کنید روی حال خودتون زوم کنید.
شما چیزی از دست ندادین آدمی که عشق رو تجربه کرده ضرر نکرده یه رابطه عاطفی خوب داشتین که آرزوی خیلی دخترها و حتی پسرهاییه که هیچ وقت عشقو تجربه نمیکنن. رابطه شما فعلا به حالت معلق دراومده و هنوز به مرحله مرگ و سوگواری هم نرسیده. به نظر من قدم به قدم و آهسته برین جلو که برای هر اتفاقی که افتاد هم آماده باشید هنوز شوک جدایی رو نپذیرفتین که انقدر ناراحتین. میتونید برای شروع فکر کنید همسرتون رفته مسافرت و دسترسی هم بهش ندارین قراره یه روزی برگرده شمارو ببینه میخواین چطوری به نظرش بیاین؟ یه کاری کنید شمارو اگه بعد مدت ها حتی برای همون طلاق هم دید انقدر قوی و سرزنده باشید که حسرت این ایام جدایی رو بخوره و حس دلتنگی براش بوجود بیاد فقط در این حالته که ممکنه نظرش عوض بشه. حتی اگر پیشتون برنگرده هم فقط با رسیدن به خودتون میتونید غرور و ناراحتیتون رو ترمیم و بازسازی کنید.
از خانمهای خردمند اینجا برای اینکه روحیه تون رو بتونید قوی تر کنید کمک بگیرید. اگر راجع به اون اتفاقات نمیتونید توضیح بدین راجع به حال و وضعیت الانتون که میتونید کامل توضیح بدین.
امیدوارم اون چیزی که به صلاحتونه براتون اتفاق بیفته.

علاقه مندی ها (Bookmarks)