نوشته اصلی توسط
گیسو کمند
این حس از یه جایی به ایشون القا شده ،،
بیشتر به نظر میاد از سمت خانوادشون باشه :
یکی از اعضای خانواده در سفر هستن
دو گروه خانواده ، دو برخورد مختلف :
1- خانواده ای که با مسافرش تماس میگیره ، گزارش لحظه ای میده
ابراز نگرانی ، ابراز دلتنگی ، ابراز غم ، اینکه نیستی کلا اینجا همه چی بهم ریخته و...
2- خانواده ای که با مسافرش به تعداد متعادل تماس میگیره ،
و مکالمه اینه :
بهت خوش بگذره
حسابی خوش بگذرون چون اینجا خبری نیست
ما همه خوبیم
چند تا عکس ازونجا بفرست ... انشالله قسمت ما هم بشه
و...
احتمالا خانواده ایشون جزئ گروه اول نبودن ?
واقعا واقعا واقعا معذرت ميخوام ك تازه ديدم پست شمارو ������
دقيقا همينطوره كه ميگى، باورتون ميشه مادرش وقتى برگشتيم ، به همسرم مسگفت خواهرزاده ت ( كه ٦ ماهه بود)، از شدت دلتنگى با عكس تو گريه مكرد!!!!
اتفاقا خود خواهرشوهرم ٢٠ روز مسافرت بود، هفته بيش برگشت، من خيلى سعى كردم بهش اين تيكه رو بندازم كه بچه هات بدون دايى شون طاقت اوردن؟! اما نشد
يا دائم ميگه من تنهام ، شوهر ندارم، ديگه با كى برم جايى؟ تو حونه تنها چكار كنم؟ باورتن ميشه من ك شوهر دارم مصف روز شوهرم ميره سركار و من تنهام، اما تيشون ك شوهر نداره نيم ساعت تنها نميمونه خونه، دائم بايد بچه هاش پيشش بشينن.
يااينكه تا سوپر ماركت نميره خريد كنه، تو كل مسافرت شوهرم عصه ميخورد خريدشو كى بكنه؟! كى بهش پول بده؟ اخه ايسون خانمى هست ك وقتى پدر شوهرم بود تنها بدون ايشون و زنونه ميرفت مسافرت خارجه، اما الان يه خريد خونه نميكنه، با دايم ميگه با كى بزم جايى؟؟
خب من چه مقش مؤثرى ميتونم داشته باشم؟!
ديشب باز مادرشوهرم بعد از يك ماه از كسافرت با دوستاش برگشته، و شوهرم حس مسيوليت بى نهايتش به ايشون شروع شده، انقد ديشب گريه كردم كه حد نداره������
ضمنا وقتى هم از سفر برميگرديم همه با تعجب ميپرسن طاقت اوردى؟ تحمل كردى؟ دلت تنگ نشد؟! انگار رفتيم جنگ.
بچه ها من حدود ٦ ماه حال خيلى خوبى داشتيم، اعتقاد خوبى به خدا پيدا كرده بودم، اما الان شدم همون ادم سابق، افسرده، نگران، نا اميد، فوق العاده حرص ميخورم، خيلى گريه ميكنم، و دكتر با اين روحيه بهم گفت ممكنه ام اس بگيرى،
از همه بدتر اينكه اعتقادم به خدارو از دس دادم، توروخدا بگين چكار كنم ارامشم برگرده
يا راهي خواهم يافت
يا راهي خواهم ساخت
ویرایش توسط Somebody20 : شنبه 18 فروردین 97 در ساعت 11:34
علاقه مندی ها (Bookmarks)