سلام خدمت شما.
کسی در این حد بزرگ و بت برام نیست که حسرت دیدنشو داشته باشم ولی چندتا کارخونه هست تو دنیا که دلم میخواد از نزدیک ببینم.
در تعمیر لوازم برقی و مکانیکی، در طراحی قطعات صنعتی و در مدیریت.
توانایی فکر خوانی.
چون میتونستم بفهمم کی راست میگه کی دروغ، کی داره تملقمو میگه، کی میخواد سرم شیره بماله و برام نقشه کشیده. تو فکر زنم چی میگذره، چی میخواد ازم، منظور کارا و حرفاش واقعا چیه و...
جذب که حالا نمیشه گفت جذب جنسیتیه ولی چیزهایی که باعث میشه از برخورد اول یک نفر خوشم بیاد:
سادگی و صداقت
ادب و احترام
عقل و منطق
راستش من اهل دعا کردن نیستم.
همه فصل ها خوبن بستگی داره چه خاطره ای موندگار بشه. مثلا بوی پاییز رو دوست دارم چون یاد اولین قرارهام با همسرم می افتم.
متولد مردادم.
بهترین هدیه ای که گرفتم مادی نبوده خانمم برای مسئله ای که بهش نگفته بودم لازمه اجازه بگیره خودش اومد ازم اجازه گرفت و گفت اگه تو بگی نه اون کارو نمیکنم و من واقعا سورپرایز شدم.
بستگی داره نظر دوستان باشه یا دشمنان. ولی فکر میکنم چیزی که دوست و دشمنم در مورد من باهاش اتفاق نظر دارن سرسخت و قوی بودنمه.
از آدم مناسبی این سوالو نپرسیدین.
راستش من معیار خاصی برای ازدواجم نداشتم. یعنی به این شکلی که اینجا دیدم مستند میکنن نداشتم. فقط متوجه شده بودم که تو بحث ظاهر و رفتار خیلی مشکل پسند هستم و از هرکسی خوشم نمیاد. خودم که اصلا تو فکر و دنبال ازدواج نبودم فکر میکردم شرایطشم ندارم ولی دخترهایی که دیگران بهم معرفی میکردن هم چشمم رو نمیگرفتن. وقتی باهاشون صحبت میکردم از اینکه خیلی رسمی یا خیلی خجالتی رفتار میکردن و انگار خود واقعیشون رو مخفی میکردن لجم میگرفت و از اون همه تظاهر و ژست بیخود اصلا به معنای واقعی کلمه بدم می اومد جای اینکه جذابیتی برام داشته باشن حوصله مم سر میبرد صحبت باهاشون و تو دوره دانشجویی معروف شده بودم به کسی که به دخترا محل نمیده. یکی رو میخواستم که اگه ازش خوشم اومد خیلی سریع صمیمی بشیم و هدفم این بود اگه همچین کسی رو پیدا کردم بدون معطلیم باهاش ازدواج کنم. نه حوصله و فرصت دوستی داشتم نه از اون مراحل آشنایی و معیار و تو از چه رنگی خوشت میاد و غذای مورد علاقت چیه خوشم می اومد. اصلا برام مهم نبود این چیزا. البته فکر هم نمیکردم انقدر مسائل رابطه با زن ها پیچیده باشه.
الان صبا خانم اگه اینجارو بخونن تو دلشون میگن دیدی گفتم تو از اونایی هستی که میگن زن فقط باید خوشگل باشه اخلاقش با کمربند درست میشه. :))
به نظر من ظاهر و دل نشینی رفتار واقعا خیلی مهمه و اگر پسری بهتون گفت اینا مهم نیست و مثلا طرز فکر و عقاید مهمه بدونید داره دروغ میگه.
تخیلی باشه اشکالی نداره؟ خبردار بشم بدهی هام به طرز معجزه آسایی پاس شدن.
واقعی هم خیلی دوست دارم خبردار بشم دارم پدر میشم.
قبلا این سوال رو یه جورایی جواب دادم. رابطه جنسی.
به نظر من حجاب به شکلی که عرف جامعه ما شده هم توهین به زنه هم مرد. با پوشوندن موی سر و گرفتن روی صورت مخالفم. با حجاب اجباری هم شدیدا مخالفم. به زور نمیشه آدم هارو فرستاد بهشت و البته حجاب اجباری در جامعه ما یه مسئله سیاسی شده و بحث دین تنها نیست دیگه.
چند وقت پیش این متن رو خوندم بهم انرژی مثبت داد:
یک راند دیگر مبارزه کن
وقتی پاهایت چنان خستهاند
که بهزور راه میروی،
یک راند دیگر مبارزه کن،
وقتی بازوهایت چنان خستهاند
که قدرت گارد گرفتن نداری،
یک راند دیگر مبارزه کن،
وقتی که خون از دماغت جاری است و چشمانت سیاهی میرود و چنان خستهای که آرزو می کنی حریف با مشتی محکم به دهانت کار را تمام کند،
یک راند دیگر مبارزه کن.
و بهیاد داشته باش!
فردی که یک راند دیگر مبارزه میکند،هرگز شکست نمیخورد.
تاحالا همچین چیزی برام پیش نیومده فقط برای خودم باشم کل یک روز. احتمالا نصفشو میخوابم باقیشم میرم ورزش آخرشم شاید یه فیلم سینمایی مهیج ببینم.
قرمز و زرد و طلایی
وابستگی به آدم ها یا اشیا ایجاد محدودیت میکنه. البته بعضی محدودیت ها خوبه مثلا وابستگی به همسر باعث میشه شما خودت رو محدود به یک نفر کنی و وفادار بمونی. ولی مثلا وابستگی به یک داروی اعتیادآور یا یک عادت مخرب دامنه اختیاراتت رو محدود میکنه در عین اینکه جای سود داره بهت ضرر میزنه.
چون میگین محبوبیت یعنی احتمالا نظر عام مردم مدنظرتونه. فکر میکنم در نظر اکثر آدم ها خوش اخلاقی و خوش رویی رمز محبوبیته. براشونم چندان مهم نیست طرف پشت ظاهر خنده رویی که داره احتمال داره نقشه و نیرنگ قایم کرده باشه و رفتارش متظاهرانه باشه.
اینجا خیلی حرفایی رو زدم که به اطرافیانم اصلا تحت هیچ عنوانی نمیتونم بگم. پیش مشاور و روانشناس هم همینطور.
یه سری حرفا هست که به دوست صمیمیم میگم.
یه سری چیزها هم هست که به هیچ کس نگفتم تاحالا.
ولی اینکه فقط بخوام درددل کنم خیلی اینجوری نیستم و بیشتر به دلایل مشخص و خاصی حاضر میشم مسائل یا افکارمو بیان کنم.
فکر کنم به تغییرات شیمیایی مغز مربوط باشه.
در کار و تلاش. باید از انرژی ای که داری نهایت استفاده رو ببری وگرنه مفیدترین بازه زندگیت رو هدر دادی.
موسیقی
دوستی واقعی رو نمیشه با پول خرید.
پیشنهاد میکنم روزی رو بدون یادگیری به شب نرسونید.
تشکر و همچنین برای شما.

علاقه مندی ها (Bookmarks)