به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 17 از 32 نخستنخست ... 789101112131415161718192021222324252627 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 314
    عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام امیرخان، خوشحالم که اینجا هستین.

خب بریم سر اصل مطلب.

1) چطور این تالار رو پیدا کردین؟ چراش رو که می دونیم.

2) اگه یه پاک کن داشتید که میشد یه بخش یا بخش هایی از زندگی رو حذف کرد، چه بخش هایی رو حذف میکردین؟

3)چطور شد که مسیرتون به سمت درس منحرف شد؟

4) واستون پیش اومده که دلتون بخواد جای مرفه هان بی درد باشید، که خیلی سوسول هستند و همه چیز از روز ازل واسشون آماده بوده؟

5) چقدر با فرهاد (شیرین و فرهاد) همذات پنداری میکنید؟

6) اگر خانمتون تو زندگی تون نبود، الان کجای زندگی بودید؟

7) علم بهتر است یا ثروت؟

8) پدرتون رو بخشیدین؟

پیشاپیش ممنونم از جواب هاتون. شاید بازم برگشتم.

2. 6 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

Amir A (پنجشنبه 17 اسفند 96), miss seven (پنجشنبه 17 اسفند 96), paiize (پنجشنبه 17 اسفند 96), گیسو کمند (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 09 آذر 04 [ 21:28]
    سطح
    71
    Level completed: 73%, Points required for next Level: 110
    Overall activity: 30.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassOverdriveVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط paiize نمایش پست ها
    بالاخره نوبت امیرخان شد!
    سلام آقاامیر
    امیدوارم ازاین صندلی داغ بیشترین بهره روببری وتجربه های جدیدی روکسب کنید.
    ممنون خانم پاییزه. قطعا همینطوره. البته من که از اول هفته تو تاپیکم با متن های سنگین جناب امید رو صندلی داغم. تقلبم که به آدم نمیرسونید.

1.آخرین باری که خیلی خندیدی ازته دل کی بود؟چرا؟
    چند شب پیش با خانمم داشتم راجع به مهمونای عروسی حرف میزدم گفتم این جناب پروفسوری که پدر مادرت انقدر تاکید دارن تو عروسی خیلی باید تحویلش بگیریم رو من نمیشناسم عکسشم بهم نشون بدی یادم نمیمونه که تحویلش بگیرم. خانمم گفت تیپ و ظاهر و رفتارش تابلوا و رفت کت منو پوشید و برای خودش سیبیل گذاشت که مثلا ادای اون آدمو دربیاره کلی با هم خندیدیم. بعدشم سیبیلش هرکاری میکردیم پاک نمیشد سر اینم کلی خندیدیم. خیلی وقت بود نخندیده بودم اینجوری.

2.تاحالا شده کارعاشقانه ای درحق خودتون بکنید؟چی بوده؟اگه هم که نه بگیددوست دارید چطوربه خودتون عشق بورزید؟
    کار عاشقانه یعنی چی؟ برای خودم گل بگیرم؟ غذا هم به خودم میرسونم کار عاشقانه حساب میشه دیگه. همین حد نیازهای عادی انسانی برام کافیه فقط دلم میخواد یکم بیشتر و عمیق تر بتونم بخوابم.

3.فرض کنیدانوزمجردهستید واسه اینکه به کسی نزدیک بشید برای ازداوج چه کارهایی میکنید؟(کاری کردید که پشیمون باشید یامثلا پیش خودتون بگید کاش این حرف روزده بودم یا...)
    برای ازدواج با چه کسی؟ به کسی جز خانمم نتونستم نزدیک بشم منو پس میزدن. برای ازدواج با خانمم من کار خاصی برای نزدیک شدن بهش نکردم کاملا خودم بودم. فقط میدونستم زن ها گل و کادو دوست دارن هیچی دیگه بلد نبودم ما زود با هم صمیمی شدیم و منم کم کم از خودش و توصیه های دیگران یه چیزهایی یاد گرفتم. نه از حرفا و کارایی که بخاطر خودش کردم پشیمون نیستم ابدا.
    برای رضایت خانواده ش هم بازم برگردم عقب هرکاری لازم باشه میکنم. سر خواستگارهاشو زیر آب میکنم. میرم با داییش دوست میشم اون رو مخ مادرش کار کنه. با انتظارات عجیب غریب خانواده ش راه میام. هربار گفتن نه میپرسم دلیلشون چیه میگن فلان چیز میگم انقدر زمان بدین من برمیگردم با همون فلان چیزی که میخواین. تماسمو قطع نمیکنم و جوابمو ندن میرم دم خونه شون و در نهایت هم تهدید میکنم دخترشونو میدزدم.
    برای مهریه و اینکه اسم شناسنامه مو بخاطر خانواده خانمم تغییر دادم یکم پشیمونم. اون موقع داغ بودم هیچی نمیفهمیدم. البته خیلی هم مهم نیست.

4.تعریف تون ازخداروواسمون بگید.
    خیلی شخصیت محبوبی دارم اینجا از این سوالاتم میپرسین ازم
    من فکر میکنم تعریف هرکسی از دین یا خدا منحصرا برداشت خودشه و احتمال خطا در هر دیدگاهی وجود داره. از این جهت به نظرم تعصب و تقلید کورکورانه کار درستی نیست و خودم هم دید متعصبانه ای به مذهب یا خدا ندارم.
    منو خیلی اینجا وارد این مسائل نکنید بذارید مشاوره مو بگیرم.

5.یک نامه عاشقانه به خدا بنویسید.(پنج خط)
    عاشقانه؟ من؟ خدا؟

سلام ایزد
    میدونم سرت شلوغه در جریانی که منم سرم همیشه شلوغ بوده
    اینه که امیدوارم ناراحت نباشی زیاد سراغت نیومدم
    ولی بهرحال برات یه پیشنهاد دارم
    نظرت چیه تو جهنم گاهی بیای بشینیم کنار هم با هم چایی زغالی بزنیم؟

دیگه عاشقانه تر و دوستانه تر از این در توان من نیست.

6.تاحالا چندبارگل خریدید؟به چه مناسبت؟واسه کی؟
    تعدادشو که نمیدونم خیلی شاید صدها بار. به مناسبت های مختلف برای عزا و عروسی و مهمونی و بیمارستان و سر قرار. برای افراد مختلف دوست و فامیل و کارفرما و مشتری و زنم.

7.بهترین دوستتون روچطورخطاب میکنید؟اگه بخواین باهاش درددل کنید چی میگید؟
    یا اسمشو میگم یا خیلی بخوام صمیمانه صداش کنم بهش فحش میدم یا یه صفت خوبی رو برعکسش میکنم خودش میفهمه منظورمو.
    برای شروع درددل معمولا میگم وقت داری بریم جایی یا میگم ناراحتم خودش میگه بریم فلان جا و تو مسیر شروع میکنیم حرف زدن. گاهیم همین که با هم بریم جایی کافیه صحبت و درددل نیاز نداره دیگه.

8.لحظه ای توی ذهنتون هست که خیلی آرامش اون لحظه به یادتون مونده باشه؟کی بود؟چرا؟
    غیر از مسائل جنسی چیز خیلی منحصر به فردی یادم نمیاد. قبلا از خوشحالی و لبخند خانمم احساس آرامش میکردم الان دیگه چون میدونم با من خوشبخت نیست لبخندهاشم به اندازه قبل برام آرامش نداره و آرامشی که در گذشته هم از این بابت گرفتم برام بی اعتبار شده.

9.فرق بین آرامش واقعی وآرامش کاذب چیه؟بامثال توضیح بدید واسمون؟
    آرامش کاذب اون زمانیه که من پیش پدر مادر خانمم نشستم اونا دارن دستور میدن عروسی ای که من دارم میگیرم چه شکلی باید باشه منم باید با آرامش جوابشونو بدم در حالی که تو ذهنم دارم تجسم میکنم با ساطور دارم تیکه تیکه شون میکنم و تیکه هاشونو میندازم تو چرخ گوشت.
    آرامش واقعی ولی دیگه توش فکر قتل و زدن و چرخ کردن و این حرفا نیست. مثل وقتی که اون قدیما کنار زنم مینشستم و فکر میکردم همه چی گل و بلبله. و اون واقعا از ته دل خوشحال و راضیه که میخنده.

10.یک خاطره شیرین ازدوران گذشته؟(نگید هیچی که نمیشه خوب فکرکنید وشیرینترینش روبگید.)
    دوران گذشته منظورتون خیلی قدیم و بچگیه؟
    یه دفعه شب خونه خاله م باید میخوابیدم خاله م میخواست برای دخترش کتاب قصه بخونه گفت برین بخوابین میام برای جفتمون میخونم من ذوق مرگ شدم خیلی برام شیرین و خاص بود منم قراره فیض ببرم آروم و قرار نداشتم اسم کتابشم یادمه اسمش صبحانه گنجشک بود. داستانش کوتاه بود ولی یادمه هی عکساشو نگاه میکردم و لذت میبردم که میدونم توش چی نوشته. تا مدت ها تو سرم بود و بهش فکر میکردم.
    یه دفعه م برای مادرم لباس خریدم خیلی خوشحال شد از خوشحالیش ذوق کردم. ولی ذوق اون داستان یه چیز دیگه بود شاید چون سنم کمتر بود.

ممنونم ازپاسخ گوییتون.
    سعی میکنم هرچه زودتربیام وتوی تاپیکتون جواب سوالتون روبدم.

تشکر خانم پاییزه لطف میکنید.

ویرایش توسط Amir A : پنجشنبه 17 اسفند 96 در ساعت 00:50

4. 7 کاربر از پست مفید Amir A تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 17 اسفند 96), paiize (پنجشنبه 17 اسفند 96), tavalode arezoo (پنجشنبه 17 اسفند 96), گیسو کمند (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96), صبا_2009 (جمعه 18 اسفند 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    71
    دستاوردها:
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط صبا_2009 نمایش پست ها
    سلام امیرخان، خوشحالم که اینجا هستین.
    سلام تشکر

1) چطور این تالار رو پیدا کردین؟ چراش رو که می دونیم.
    تو سرچ گوگل دنبال یه مطلبی میگشتم که بگه چطوری میشه ناراحتی رو از دل زن ها دراورد بعد چندتا انجمن مشاوره پیدا کردم و دیدم تو اینجور انجمن ها میشه سوال پرسید و بعد دیگه خود کلمه انجمن مشاوره رو سرچ کردم همدردی بالاتر از بقیه اومد و دیدم از انجمن های دیگه به نظر اکتیوتر و بهتره اومدم سر شما خراب شدم. :)

2) اگه یه پاک کن داشتید که میشد یه بخش یا بخش هایی از زندگی رو حذف کرد، چه بخش هایی رو حذف میکردین؟
    مرگ مادرمو پاک میکردم.

3)چطور شد که مسیرتون به سمت درس منحرف شد؟
    یه معلم ریاضی خیلی سه پیچ داشتم تو دبیرستان خیلی باهام حرف زد که ترک تحصیل نکنم حتی من بهش میگفتم غیرحضوری میخونم میگفت تو بری از مدرسه دیگه درسو کلا ول میکنی درستم میگفت اگه میرفتم دیگه بیخیالش میشدم نهایت آرزوی من اون موقع این بود که بتونم یه روز برای خودم مکانیکی بزنم افق دیدم همینقدر بود. خیلی باهام راجع به دانشگاه و تحصیلاتو زندگی بهتر و کار بهتر حرف میزد من نمیتونستم اصلا درک کنم حرفاشو. تو مدرسه هم ازم حمایت میکرد من کلاسارو نامرتب میرفتم امتحانارو گاهی اصلا نمیرفتم خرداد نمیرفتم شهریور نمیرفتم دی سال بعد میرفتم مثلا تو یه روز سه تا امتحان با هم میدادم. چند بار منو از اخراج نجات داد گاهی دعوتم میکرد خونه ش به خودم و برادرم غذا هم میداد. فکر میکرد من باهوشم ارزش سرمایه گذاری دارم. وقتیم رفتم دانشگاه که دیگه تو جو بچه های درس خون قرار گرفتم و کلا از اون جو خرابی که توش بودم دراومدم دیگه میخوندم که بیام بالا. انگیزه م این بود که خودمو از اون شرایطی که داشتم دربیارم و زندگی خودم و برادرم از جهات مختلف نرمال و مثل قشر عادی جامعه بشه.

4) واستون پیش اومده که دلتون بخواد جای مرفه هان بی درد باشید، که خیلی سوسول هستند و همه چیز از روز ازل واسشون آماده بوده؟
    نه واقعیتش از اون قشر تنبل و راحت طلب و سوسول خوشم نمیاد. شاید تو ظاهر یه چیزهایی بیشتر داشته باشن ولی اون چیزهای ظاهری و مادی رو من میتونم برای خودم تامین کنم ولی اون پسری که سی سال خونه باباش خورده خوابیده نمیتونه هیچ وقت به پشتکار من برسه چون اصلا احساس نیازی نمیکنه که بخواد خیلی برای چیزی تلاش کنه که حالا پشتکار خاصی نیاز داشته باشه. به تنبلی عادت کرده. تجربه ی منو هم تو کار و جامعه نداره. من اینجور آدمارو استخدام هم نمیکنم واقعا نمیشه روشون حساب باز کرد.

5) چقدر با فرهاد (شیرین و فرهاد) همذات پنداری میکنید؟
    از این زوج های عاشقی که میگین من فقط اسماشونو میدونم. رومئو رو که قبلا به من گفتین اونجوری نمیشی یه شبه کنجکاو شدم رفتم داستانشو خوندم آخرش خیلی تلخ بود رومئو فکر میکنه ژولیت مرده سم میخوره خودشو میکشه ژولیت هم میاد میبینه رومئو واقعا مرده خودشو همونجا میکشه.
    الان فرهادم همین بود رفتم خوندم جریانشو این بدبختم فکر کرد شیرین رو کشتن تیشه زد تو سر خودش خودشو کشت. من که هنوز خودمو نکشتم پس همذات پنداری نمیکنم با فرهاد.
    همین داستانارو میگن آدم از ادبیات متنفر میشه.

6) اگر خانمتون تو زندگی تون نبود، الان کجای زندگی بودید؟
    اگر خانمم نبود احتمالا الان خونه به نام خودم نداشتم یا اگرم داشتم یه جای ارزون تری بود. از نظر وضع اقتصادی احتمال قوی پایین تر بودم. شاید حتی هنوز حقوق بگیری زندگی میکردم.
    یه کاری رو چندسال پیش غیر از شغل ثابتم شروع کردم که فقط بخاطر بلندپروازی هام و رقابت با پدرخانمم بود و تخمینم اینه تا پنج سال دیگه اون کار کلا منو از نظر مالی نسبت به کاری که الان دارم بی نیاز کنه. اگر خانمم نبود اون کارم نداشتم صد در صد.
    از نظر تحصیلی احتمال میدم دکترا میخوندم حتی اگه به دردم نمیخورد.
    از اینا خیلی مهمتر اگر زنم نبود منم تو عالم تاریک خودم بودم همچنان. بی رحم تر و بی احساس تر و خشن تر و بی اعصاب تر از الانم بودم. دنبال تغییر دادن خودمم نمیرفتم صد سال سیاه.

7) علم بهتر است یا ثروت؟
    صد در صد ثروت.
    علم داشته باشی ولی گشنه باشی به چه دردت میخوره.

8) پدرتون رو بخشیدین؟
    خیر

پیشاپیش ممنونم از جواب هاتون. شاید بازم برگشتم.
    درستش اینه که من تشکر کنم فکر کنم. چه فایده ای داره براتون سوال کنید من میشینم به سوال ها فکر میکنم یکم در گذشته و حال و آینده و خودم متفکر میشم نفعی برای شما که نداره.

6. 6 کاربر از پست مفید Amir A تشکرکرده اند .

miss seven (پنجشنبه 17 اسفند 96), paiize (پنجشنبه 17 اسفند 96), گیسو کمند (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96), صبا_2009 (جمعه 18 اسفند 96)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مرداد 01 [ 01:54]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,229

تشکرشده 2,952 در 957 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام دوستان عزیزم

و سلام به مهمان گرامی و محترم صندلی داغ ، آقا امیر ...

اینها سؤالات من هستند:

ممنونم از زمانیکه برای پاسخ به سؤالات میگذارید

دوست دارید چه کسی را از نزدیک ببینید که تا کنون ندیده اید ؟

در چه مواردی استعداد و تبحر خوبی دارید ؟

اگر یک قدرت ماوراءطبیعی میتوانستید داشته باشید چی بود و چرا؟

در نظر و برخورد اول با یک شخص چه مواردی میتواند موجب این شود که جذب طرف مقابل شوید؟

وقت دعا کردن اولین کسی که میاد تو ذهنتون ؟

کدام فصل را بیشتر دوست دارید؟ اگر دوست داشتید بگویید متولد چه ماهی هستید .

بهترین هدیه ای که تا بحال دریافت کرده اید ؟ حتی اگر بهترین در خاطرتان نیست آن هدیه را بگویید که بیشترین تأثیر مثبت را در حال شما داشته است؟

به نظرتون ذهنیت مردم نسبت به شخصیتتان چگونه است و چه نظری در مورد ویژگی های شما دارند ؟ (نگید برید از خودشون بپرسید)

مهمترین معیار هایی که در ازدواج موفق فکر میکنید تأثیر گذار هستند؟

بهترین خبری که دوست دارید بشنوید چیه ؟

انجام دادن چه کاری بیشترین آرامش را برای شما به ارمغان میاره ؟

نظرتون راجع به حجاب دخترا ؟

قشنگترین جمله ای که تا کنون خوانده اید ؟ (حالا اگر هم قشنگترین پیدا نکرده اید ..جمله ای که حس مثبت را در شما القا کرد و بهش تأمل کردید)

اگر بخواهید یک روز کامل را به خودتون اختصاص بدید در اون روز چکار میکنید؟

رنگ مورد علاقه؟

بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتواند برای خودش ایجاد کند چیست؟

رمز محبوبیت یک انسان در چیست؟

تا حالا حرف دلتون رو به کسی زدید ؟ به کی؟

چرا آدم ها دلتنگ میشوند؟

جوانی را در چه میبینید؟

چه هنری را از همه بیشتر دوست دارید؟

بنظر شما چیزی وجود داره که نشه با پول خرید؟

سؤال آخر : یک پیشنهاد یا نصیحت به من که در زندگی ام به کارم بیاید.

امیر آقا خیلی ممنونم از شما

ان شاءالله همیشه سلامت باشید و زندگی شاد و سفره ی خونتون همیشه پر برکت باشه

8. 4 کاربر از پست مفید miss seven تشکرکرده اند .

Amir A (جمعه 18 اسفند 96), گیسو کمند (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 27 خرداد 99 [ 03:22]
    سطح
    48
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 187
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    7

تشکرشده 35 در 17 پست

Array
    سلام آقا امیر
    وقت نکردم سوالای قبلی رو بخونم که ببینم سوال من توشون بوده یا نه، پس اگر تکراریه ببخشید، وقتی پستتونو در مورد مسائلتون با همسرتون خوندم شخصیتتون برام ملموس و قابل درک بود،کاملا مشابه فرهنگ غالب کوردها، اونجا دوس داشتم بپرسم که آیا کوردید؟ ولی خو جاش نبود اینجا فرصتش فراهم شد.

10. 5 کاربر از پست مفید razieh181 تشکرکرده اند .

Amir A (جمعه 18 اسفند 96), miss seven (پنجشنبه 17 اسفند 96), گیسو کمند (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 بهمن 00 [ 10:13]
    سطح
    97
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 986
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,578

تشکرشده 1,607 در 499 پست

Array
    یادش بخیر ...ی زمانی ما اینجا برو بیایی داشتیم
    ﻋﻤﻖ ﻓﺎﺟﻌﻪ ﻭﻗﺘﯿﻪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﻭﺭﻭ ﻭﺭﺕ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺭﺩ ﺩﻝ ﮐﺮﺩﻥ
    ﺑﮕﯽ :ﺷﻤﺎ ﮐﻪ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﻧﯿﺴﺘﯽ ...
    ویرایش توسط کنجکاو : پنجشنبه 17 اسفند 96 در ساعت 20:25

12. 4 کاربر از پست مفید کنجکاو تشکرکرده اند .

maryam988 (جمعه 18 اسفند 96), miss seven (پنجشنبه 17 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 آذر 98 [ 23:02]
    سطح
    97
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 994
    Overall activity: 57.0%
    دستاوردها:
    OverdriveRecommendation Second ClassTagger First ClassVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    2,761

تشکرشده 2,595 در 691 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    سلام امیر جان

1- تا حالا تو زندگی ات سوالی ازت پرسیدن که فکرت رو مشغول کنه و در موردش خیلی فکر کنی؟ اون چی بوده؟

14. 5 کاربر از پست مفید mohamad.reza164 تشکرکرده اند .

Amir A (جمعه 18 اسفند 96), miss seven (جمعه 18 اسفند 96), گیسو کمند (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    71
    دستاوردها:
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط « 7 » نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیزم

و سلام به مهمان گرامی و محترم صندلی داغ ، آقا امیر ...

اینها سؤالات من هستند:

ممنونم از زمانیکه برای پاسخ به سؤالات میگذارید
    سلام خدمت شما.

دوست دارید چه کسی را از نزدیک ببینید که تا کنون ندیده اید ؟
    کسی در این حد بزرگ و بت برام نیست که حسرت دیدنشو داشته باشم ولی چندتا کارخونه هست تو دنیا که دلم میخواد از نزدیک ببینم.

در چه مواردی استعداد و تبحر خوبی دارید ؟
    در تعمیر لوازم برقی و مکانیکی، در طراحی قطعات صنعتی و در مدیریت.

اگر یک قدرت ماوراءطبیعی میتوانستید داشته باشید چی بود و چرا؟
    توانایی فکر خوانی.
    چون میتونستم بفهمم کی راست میگه کی دروغ، کی داره تملقمو میگه، کی میخواد سرم شیره بماله و برام نقشه کشیده. تو فکر زنم چی میگذره، چی میخواد ازم، منظور کارا و حرفاش واقعا چیه و...

در نظر و برخورد اول با یک شخص چه مواردی میتواند موجب این شود که جذب طرف مقابل شوید؟
    جذب که حالا نمیشه گفت جذب جنسیتیه ولی چیزهایی که باعث میشه از برخورد اول یک نفر خوشم بیاد:
    سادگی و صداقت
    ادب و احترام

عقل و منطق

وقت دعا کردن اولین کسی که میاد تو ذهنتون ؟
    راستش من اهل دعا کردن نیستم.

کدام فصل را بیشتر دوست دارید؟ اگر دوست داشتید بگویید متولد چه ماهی هستید .
    همه فصل ها خوبن بستگی داره چه خاطره ای موندگار بشه. مثلا بوی پاییز رو دوست دارم چون یاد اولین قرارهام با همسرم می افتم.
    متولد مردادم.

بهترین هدیه ای که تا بحال دریافت کرده اید ؟ حتی اگر بهترین در خاطرتان نیست آن هدیه را بگویید که بیشترین تأثیر مثبت را در حال شما داشته است؟
    بهترین هدیه ای که گرفتم مادی نبوده خانمم برای مسئله ای که بهش نگفته بودم لازمه اجازه بگیره خودش اومد ازم اجازه گرفت و گفت اگه تو بگی نه اون کارو نمیکنم و من واقعا سورپرایز شدم.

به نظرتون ذهنیت مردم نسبت به شخصیتتان چگونه است و چه نظری در مورد ویژگی های شما دارند ؟ (نگید برید از خودشون بپرسید)
    بستگی داره نظر دوستان باشه یا دشمنان. ولی فکر میکنم چیزی که دوست و دشمنم در مورد من باهاش اتفاق نظر دارن سرسخت و قوی بودنمه.

مهمترین معیار هایی که در ازدواج موفق فکر میکنید تأثیر گذار هستند؟
    از آدم مناسبی این سوالو نپرسیدین.
    راستش من معیار خاصی برای ازدواجم نداشتم. یعنی به این شکلی که اینجا دیدم مستند میکنن نداشتم. فقط متوجه شده بودم که تو بحث ظاهر و رفتار خیلی مشکل پسند هستم و از هرکسی خوشم نمیاد. خودم که اصلا تو فکر و دنبال ازدواج نبودم فکر میکردم شرایطشم ندارم ولی دخترهایی که دیگران بهم معرفی میکردن هم چشمم رو نمیگرفتن. وقتی باهاشون صحبت میکردم از اینکه خیلی رسمی یا خیلی خجالتی رفتار میکردن و انگار خود واقعیشون رو مخفی میکردن لجم میگرفت و از اون همه تظاهر و ژست بیخود اصلا به معنای واقعی کلمه بدم می اومد جای اینکه جذابیتی برام داشته باشن حوصله مم سر میبرد صحبت باهاشون و تو دوره دانشجویی معروف شده بودم به کسی که به دخترا محل نمیده. یکی رو میخواستم که اگه ازش خوشم اومد خیلی سریع صمیمی بشیم و هدفم این بود اگه همچین کسی رو پیدا کردم بدون معطلیم باهاش ازدواج کنم. نه حوصله و فرصت دوستی داشتم نه از اون مراحل آشنایی و معیار و تو از چه رنگی خوشت میاد و غذای مورد علاقت چیه خوشم می اومد. اصلا برام مهم نبود این چیزا. البته فکر هم نمیکردم انقدر مسائل رابطه با زن ها پیچیده باشه.

الان صبا خانم اگه اینجارو بخونن تو دلشون میگن دیدی گفتم تو از اونایی هستی که میگن زن فقط باید خوشگل باشه اخلاقش با کمربند درست میشه. :))
    به نظر من ظاهر و دل نشینی رفتار واقعا خیلی مهمه و اگر پسری بهتون گفت اینا مهم نیست و مثلا طرز فکر و عقاید مهمه بدونید داره دروغ میگه.

بهترین خبری که دوست دارید بشنوید چیه ؟
    تخیلی باشه اشکالی نداره؟ خبردار بشم بدهی هام به طرز معجزه آسایی پاس شدن.
    واقعی هم خیلی دوست دارم خبردار بشم دارم پدر میشم.

انجام دادن چه کاری بیشترین آرامش را برای شما به ارمغان میاره ؟
    قبلا این سوال رو یه جورایی جواب دادم. رابطه جنسی.

نظرتون راجع به حجاب دخترا ؟
    به نظر من حجاب به شکلی که عرف جامعه ما شده هم توهین به زنه هم مرد. با پوشوندن موی سر و گرفتن روی صورت مخالفم. با حجاب اجباری هم شدیدا مخالفم. به زور نمیشه آدم هارو فرستاد بهشت و البته حجاب اجباری در جامعه ما یه مسئله سیاسی شده و بحث دین تنها نیست دیگه.

قشنگترین جمله ای که تا کنون خوانده اید ؟ (حالا اگر هم قشنگترین پیدا نکرده اید ..جمله ای که حس مثبت را در شما القا کرد و بهش تأمل کردید)
    چند وقت پیش این متن رو خوندم بهم انرژی مثبت داد:
    یک راند دیگر مبارزه کن
    وقتی پاهایت چنان خسته‌اند
    که به‌زور راه می‌روی،
    یک راند دیگر مبارزه کن،
    وقتی بازوهایت چنان خسته‌اند
    که قدرت گارد گرفتن نداری،
    یک راند دیگر مبارزه کن،
    وقتی که خون از دماغت جاری است و چشمانت سیاهی می‌رود و چنان خسته‌ای که آرزو می کنی حریف با مشتی محکم به دهانت کار را تمام کند،
    یک راند دیگر مبارزه کن.
    و به‌یاد داشته باش!
    فردی که یک راند دیگر مبارزه می‌کند،هرگز شکست نمی‌خورد.

اگر بخواهید یک روز کامل را به خودتون اختصاص بدید در اون روز چکار میکنید؟
    تاحالا همچین چیزی برام پیش نیومده فقط برای خودم باشم کل یک روز. احتمالا نصفشو میخوابم باقیشم میرم ورزش آخرشم شاید یه فیلم سینمایی مهیج ببینم.

رنگ مورد علاقه؟
    قرمز و زرد و طلایی

بزرگترین محدودیتی که یک نفر میتواند برای خودش ایجاد کند چیست؟
    وابستگی به آدم ها یا اشیا ایجاد محدودیت میکنه. البته بعضی محدودیت ها خوبه مثلا وابستگی به همسر باعث میشه شما خودت رو محدود به یک نفر کنی و وفادار بمونی. ولی مثلا وابستگی به یک داروی اعتیادآور یا یک عادت مخرب دامنه اختیاراتت رو محدود میکنه در عین اینکه جای سود داره بهت ضرر میزنه.

رمز محبوبیت یک انسان در چیست؟
    چون میگین محبوبیت یعنی احتمالا نظر عام مردم مدنظرتونه. فکر میکنم در نظر اکثر آدم ها خوش اخلاقی و خوش رویی رمز محبوبیته. براشونم چندان مهم نیست طرف پشت ظاهر خنده رویی که داره احتمال داره نقشه و نیرنگ قایم کرده باشه و رفتارش متظاهرانه باشه.

تا حالا حرف دلتون رو به کسی زدید ؟ به کی؟
    اینجا خیلی حرفایی رو زدم که به اطرافیانم اصلا تحت هیچ عنوانی نمیتونم بگم. پیش مشاور و روانشناس هم همینطور.
    یه سری حرفا هست که به دوست صمیمیم میگم.
    یه سری چیزها هم هست که به هیچ کس نگفتم تاحالا.
    ولی اینکه فقط بخوام درددل کنم خیلی اینجوری نیستم و بیشتر به دلایل مشخص و خاصی حاضر میشم مسائل یا افکارمو بیان کنم.

چرا آدم ها دلتنگ میشوند؟

فکر کنم به تغییرات شیمیایی مغز مربوط باشه.

جوانی را در چه میبینید؟

در کار و تلاش. باید از انرژی ای که داری نهایت استفاده رو ببری وگرنه مفیدترین بازه زندگیت رو هدر دادی.

چه هنری را از همه بیشتر دوست دارید؟

موسیقی

بنظر شما چیزی وجود داره که نشه با پول خرید؟

دوستی واقعی رو نمیشه با پول خرید.

سؤال آخر : یک پیشنهاد یا نصیحت به من که در زندگی ام به کارم بیاید.

پیشنهاد میکنم روزی رو بدون یادگیری به شب نرسونید.

امیر آقا خیلی ممنونم از شما

ان شاءالله همیشه سلامت باشید و زندگی شاد و سفره ی خونتون همیشه پر برکت باشه

تشکر و همچنین برای شما.
    ویرایش توسط Amir A : جمعه 18 اسفند 96 در ساعت 04:06

16. 6 کاربر از پست مفید Amir A تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 18 اسفند 96), mohamad.reza164 (جمعه 18 اسفند 96), گیسو کمند (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96), صبا_2009 (جمعه 18 اسفند 96)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    71
    دستاوردها:
    تشکرها
    434

تشکرشده 437 در 149 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط razieh181 نمایش پست ها
    سلام آقا امیر
    وقت نکردم سوالای قبلی رو بخونم که ببینم سوال من توشون بوده یا نه، پس اگر تکراریه ببخشید، وقتی پستتونو در مورد مسائلتون با همسرتون خوندم شخصیتتون برام ملموس و قابل درک بود،کاملا مشابه فرهنگ غالب کوردها، اونجا دوس داشتم بپرسم که آیا کوردید؟ ولی خو جاش نبود اینجا فرصتش فراهم شد.
    سلام راضیه خانم. نه سوالتون تکراری نبود. بله من کوردم. قبلا گفته بودم اینجا.
    البته عیب و ایرادهای من ربطی به کورد بودنم نداره برای کسانی که کورد نیستن این سوتفاهم ایجاد نشه.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.reza164 نمایش پست ها
    سلام امیر جان

1- تا حالا تو زندگی ات سوالی ازت پرسیدن که فکرت رو مشغول کنه و در موردش خیلی فکر کنی؟ اون چی بوده؟

سلام محمدرضا جان
    آره مثلا یه بار ازم پرسیدن تاحالا تو زندگی ات سوالی ازت پرسیدن که فکرت رو مشغول کنه و در موردش خیلی فکر کنی. بعد من در موردش خیلی فکر کردم.

جدای از شوخی اگه سوال محاسباتی هم حساب میشه آره گاهی قبلا پیش اومده سوالات المپیادی برادرم رو نمیتونستم جواب بدم گزینه درستشم میذاشتن جلوم بازم نمیتونستم خودم حل کنم و فکرمو ممکن بود خیلی درگیر کنه.
    سوال غیردرسی ای که خیلی فکرمو درگیر کنه فکر نکنم برام پیش اومده باشه مسائل قابل تامل راجع به پیدایش جهان و بیگ بنگ و هیچ کوانتومی یا مسائل فلسفی اطرافم مطرح میشه از منم با اینکه میدونن دانشی در این زمینه ها ندارم نظر میپرسن شاید فکرمو یکم مشغول بکنه ولی اونقدرم حوصله م نمیگیره که خیلی بهش فکر کنم و جوابی هم که ندارم بیخیالش میشم.
    ویرایش توسط Amir A : جمعه 18 اسفند 96 در ساعت 04:18

18. 6 کاربر از پست مفید Amir A تشکرکرده اند .

miss seven (جمعه 18 اسفند 96), mohamad.reza164 (جمعه 18 اسفند 96), گیسو کمند (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), عشق آفرین (جمعه 18 اسفند 96), صبا_2009 (جمعه 18 اسفند 96)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 اردیبهشت 99 [ 20:16]
    سطح
    42
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    120

تشکرشده 32 در 15 پست

Array
    سلام آقای Amir A وقتتون بخیر. امیدوارم همه چیز خوب باشه و سلامت و خوشحال باشید.

با اجازه همه اینم سوالات من:

1- اگه می گفتن این امکانو دارید که سنتون رو تغییر بدید، دوست داشتید الآن چه سنی بودید؟ و چرا؟

2-اگه بر می گشتید به دوران تحصیل و مدرسه، بازم همین روند رو طی می کردید و بازم همین رشته ی دانشگاهی رو انتخاب می کردید و می خونید؟ یا رشته ی دیگه ای؟

3- اگه امکان مهاجرت به خارج از کشور براتون فراهم بشه (با شرایط نسبی خوب)، رفتن رو ترجیح می دید یا موندن؟ و اگه رفتن رو ترجیح می دید، اگه انتخاب کشور هم با خودتون بود، کجا می رفتید؟

4- حاضر بودید 30 درصد زیبایی و جذابیت خانمتون کمتر بود ولی اخلاقش کاملاً مطابق میل شما بود؟

5- دوست دارید در آینده چند فرزند داشته باشید؟ چند دختر و چند پسر؟

6-دوست دارید چه اسم هایی برای بچه هاتون بذارید؟ اگه تاحالا بهش فکر نکردید، الان فکر کنید بهمون بگید.

7-بیشتر می پسندید که پدر با جذبه و مقتدر و با ابهت باشید برای بچه هاتون، یا اینکه فِرِندلی و خیلی صمیمی باشید باهاشون؟ که مثلاً باهم بشینید ایکس باکس بازی کنید،

فوتبال ببینید، با پسرتون برید دوچرخه سواری، بدمینتون، استخر و ... - با دخترتون برید خرید، سلفی بگیرید، برید سینما و ... ؟

8-از نظر شما مجردی بهتره یا متاهلی؟

9- غذا یا غذاهای مورد علاقه شما چیه؟ به آشپزی علاقه دارید؟

10- به نظر شما این خوبه که آقایون در کارهای خونه به خانمشون کمک کنن و مثلاً گاهی وقتا ظرفا رو بشورن، آشپزی کنن، سبزی پاک کنن و ... . یا اینکه کارهای خونه کاملاً وظیفه خانمه؟

11- دوست دارید عوامل اجرایی باشید و کارهاتون بیشتر به چشم بیاد یا اینکه دوست دارید جزءِ دست های پشت پرده باشید؟

12- برای استاتوس پروفایل واتساپتون چی نوشتید؟

13- به نظرتون نقطه عطف زندگی شما کِی و چه زمانی خواهد بود؟

با آرزوی بهترین ها
    ویرایش توسط maryam988 : جمعه 18 اسفند 96 در ساعت 19:41

20. 5 کاربر از پست مفید maryam988 تشکرکرده اند .

Amir A (شنبه 19 اسفند 96), miss seven (جمعه 18 اسفند 96), mohamad.reza164 (جمعه 18 اسفند 96), باغبان (یکشنبه 20 اسفند 96), صبا_2009 (جمعه 18 اسفند 96)

صفحه 17 از 32 نخستنخست ... 789101112131415161718192021222324252627 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)