به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 108

Threaded View

در انتظار تایید ایمیل ثبت نام
    آخرین بازدید
    شنبه 26 اسفند 96 [ 23:23]
    سطح
    12
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 29 در 12 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تیام2012 نمایش پست ها
    باسلام و احترام
    دوستان و اعضا گرامی، بعد از مدتها انتظار و سکوت خانمم بالاخره ایشون علی رغم بستن مسیرهای دسترسی من به خودش مثل واتس اپ و... برای من بعد از چندین ماه
    پیامک زدند! البته پیامک به شدت تند و عصبی بود و هیچ نشانی از گذشت و تمایل به اتمام ناراحتی پیش آمده نداشت و فقط خواستار طلاق و جدایی بود. ذهنم خسته شده! از یه طرف شایعه ها که میگن شاید خاطر خواه شده! از یه طرف گذشته خوب یا حداقل معمولی و مرور
    اینکه واقعا چرا اینطوری شد و اینکه به هیچ جواب قاطع و توجیه پذیر در حد طلاق به حق نمیرسم! اخه انسان چقدر راحت میتونه زیر زندگی بزنه و طرف مقابل رو هم در نظر نگیره! هرچه باید میگفتم هم گفتم! از پیام های عاطفی گرفته تا دلجویی و از تشویق به برکت آشتی و صلح و صفا و آرامش در شب عید گرفته تا پیشنهاد مشاوره! اما دیگه جوابی نیومد!!!!
    باتشکر
    داداش تیام سلام
    من هنوز ازدواج نکردم . بذار مثل خواهرتون واستون چند جمله درد دل کنم.
    من عاشق آقایی بودم و قرار شد بعد چند ماه یک شب مهمانی بگیریم و ایشون بیاد در حضور خانوادم و یکسری صحبت ها بکنه. شما باور نمیکنی اگر بگم مادر من چقدر خانمه، اهل نماز و روزه. نون حلال. باور نمیکنی اگر بگم خواهرم مهندسه و پدر ندارم . ما با حقوق کم زندگی میکنیم.
    هیچی از این آقا نخواستم و فقط خودشو دوست داشتم. ایشون چند ماه برای من حتی یه شاخه گل خشکیده نگرفت بده دستم و تو عالم وعده های رنگی بود. فقط یکبار تو خیابون شارژم تموم شد دو هزار تومن بهم شارژ داد که من ده هزار تومن بهش برگردوندم.
    درست همون شب و ده روز به نامزدی مونده بود سر یه بحث ساده قهر کرد. دنبالش رفتم از همه جا منو بلاک کرد . الان خیلی وقته میگذره که نه پیامی ازش اومد و نه زنگی.. بجاش رفت سراغ خوشگذرانی
    من دختر پاکی بودم و خانوادم کاملا در جریان بودن و آماده.
    از ارث پدرم یک گردنبند طلا داشتم ، چون لباس مناسب خواستگاری و بله برون نداشتم فروختمش و لباس خریدم.
    این داستان خیلیا تو این مملکت هست. داداشی اگر اون آقا یکبار دنبالم میومد من جانم رو فداش میکردم.دیگه چه برسه باهام زندگی کنه وچیزی کم نذاره. خوشبحال زنت که شما انقدر پیگیرشی و بد به حالش برای این رفتارای سبکسرانه و جاهلانش.
    قضاوت آدمها با خودت...
    ویرایش توسط berelian : پنجشنبه 10 اسفند 96 در ساعت 22:30

2. کاربر روبرو از پست مفید berelian تشکرکرده است .

زن ایرانی (جمعه 11 اسفند 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)