سلام خدمت شما
من بشخصه فکر میکنم اگر اونها در خودشون نیاز به ارتباط ببینن حتما از طریق واسطه یا بی واسطه بشما خواهند رسوند.
بالاخره هر کسی از دیدن پول ذوق میکنه و خوشحال میشه از یک طفل تا یک کهنسال.
یکی از ایرادهای ما بعنوان یک فرد در خانواده یا جامعه این هست منطقی و آینده نگر نیستیم و حرکات و گفتار دیگران رو با استفاده از تخیل خودمون تحلیل میکنیم.
فرضا من دانشگاه رفتم آقای فلانی بهم لبخند زد ... چقدر تحویلم گرفت. وای یعنی من بنظرش اومدم و اون خواستگارمه!
اما در حالی که آقای فلانی فقط یه لبخند زده اونم از روی محبت، نه چیز اضافه ای
بارها و بارها برای شما نوشتم که اگر کسی تمایل به کاری داشته باشه اون رو انجام میده. مگر میشود من عاشق همسرم باشم اما خانه را ترک کرده و مراجعه ننمایم و تمامی راههای ارتباطی خود را قطع کنم؟
در هر صورت شما پول دادین و این بعنوان حق اون خانم در نظر گرفته میشه در حالی که از نظر قانونی باید بررسی بشه.
در هر صورت بنظر میاد تک نفره و با استفاده از تمامی راهکارها میخواین با محبت زیاد و ... طرفتونو برگردونین در حالی که علت رفتن بر شما نامعلوم هست و طرفتون خودش باید به این نتیجه برسه که من همسری دارم و اون تنهاست... و نیاز هست با او صحبت کنم.
راه رفتن هموار هست اگر یک درصد برگردن بار دیگر ممکن هست سر چیز دیگری برن و این مسئله ریشه ای باید حل بشه. اما ....
موفق باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)