به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 5 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 108
    عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    سلام آقا تیام ، متشکرم از شما
    با دقت تا انتها بخونین چون مطلب مهم هست.
    من نوشته ی دوستان محترم رو خوندم و مطالبی به ذهنم رسید که گفتنش خالی از لطف نیست.
    بنده از دید یک خانم صحبت میکنم. زن موجودی هست که نیاز به محبت داره، نیاز به توجه و پیگیری داره.. تا اینجا ما حق رو به زن میدیم.
    اما زمانی که این نیازها بشکل بیمارگونه ادامه پیدا کنه و شخص رو از حالت روانی نرمال خارج کنه دیگر به چشم مهر و توجه نگاه نمیکنم.
    در جایی دیگر زنان گاهی در زندگی تحت تأثیر حسادت ها و مشورت های غلط یا خطای فردی زندگی شخصیشون رو دچار مشکلات فراوان میکنن که در هر فردی بسته به موقعیت متفاوت هست.
    حسادت
    حسادت مثل زمانی که فرضا من به خانم شما میگم شوهرت فقط تو رو کلاس هنری گذاشته؟! الان با این دلت خوشه؟؟؟ شوهر من پارسال منو با مادرم فرستاد سفر .. جات خالی رفتیم فلان جا. این حداقل حقوق یه زنه
    مشورت غلط
    مثلا خانومتون به دوستش، خواهرش یا مادرش میگه دیشب من و تیام بحثمون شد .، اونم هیچی نگفت رفت تو اتاق.. اصلا باهام حرف نزد حالا چیکار کنم؟ دوستش، خواهرش یا مادرش میگن خیلی اشتباه کرده ، صبح بیدار شد صبحونه درست نکن ، جواب سلامشم نده بخواب تا وقتی بره سر کار..
    خطای انسانی
    خانومتون توی ذهنش میگه من چه اشتباهی کردم با فلانی ازدواج کردم، میتونستم موقعیت های بهتری تو زندگیم داشته باشم. الهه ، مرجان، سهیلا .، اینا همشون خیلی خوشبختن من چی؟(دیدن داشته های دیگران و نادیده گرفتن نداشته های خود) .... تا خطاهایی دیگر که من سعی میکنم بیان نکنم.

ببینین من در مراجعینی که میان اولین نکته ای که به ذهنم میرسه شجاعت آمدن و تلاش برای بهتر شدن هست، قطعا کسی که به مشاوره مراجعه میکنه از منطق و حداقل تشخیص خوب و بد برخوردار هستن.

من ضمن صحبت های شما متوجه این امر شدم که زندگیتون چندان مشکلی نداشته چرا؟
    هوسران نیستین...
    مردان هوسران وقتی پیش مشاوره میان یا به گناهشون اعتراف میکنن یا اینکه به زور میان و منکر میشن و حرفی برای گفتن ندارن. اکثرا مراجعه نمیکنن چون خودشون در نهان به زشتی عملشون واقفن.
    تنگ نظر نیستین...
    شما خانومتون رو محدود نکردین ، کاری که بعضی مردان انجام میدن . حتی ایشونو در جریان مسایل مالی و ... قرار دادین.
    خسیس نیستین ...
    چون به اندازه درآمد و حتی فراتر از آن عمل کردین تا زندگی مطلوبی داشته باشین.
    مشکلتون فرزند نیست...
    چرا که در پیگیری بودین.
    بداخلاق نیستین...
    چرا که خیلی با حوصله و زیبا پاسخ میدین ، قطعا ذهن آشفته مطالب آشفته ای هم بیان میکنه.
    اعتیاد ندارین و خیلی موارد دیگر...

قطعا در هر خانواده ای یکسری حرف ها و رفتارها جاری هست که ما قدرت تغییر اون آدمها رو نداریم و میتونیم خودمونو بسته به شرایط تغییر بدیم .. یعنی اگر من مادر شوهرم بداخلاقه فقط میتونم رفتارها و گفتارهار خودمو کنترل کنم و در جایگاه خودم حداقل احترام رو بگذارم و بدنبال بد خلقی و دامن زدن به شرایط نباشم. قطعا این آدمها از زندگی من جدا هستن و عنان زندگی در دست من و همسرم هست ... تا من و همسرم نخواهیم دیگران نمیتونن بین ما رو بهم بزنن.
    درباره شما من قبلا هم عرض کردم گذشت زمان و عدم پیگیری کار ساز خواهد بود یا ماندنی و یا رفتنی... اما فرصت آخرین هست.
    برای ایشون واسطه قرار ندین و تماس نگیرین این کار غلط هست، ایشون نیاز دارن تنها باشن.. اگر قرار بود بی واسطه بسمت شما بیان و یا دلتنگی فشار بیاره قطعا خودشون به واسطه بیان میکردن.
    ایشون فکر میکنن جدا از شما خوشبختن و اتفاقا بگذارین تجربه کنن و تلخی این تجربه رو بچشن تا درس عبرتی باشه برای خودشون و خانوادشون.

کسی تو شرایط خانوادگی همسرتون قطعا راضی نیست برگرده به اون محیط، اما وقتی یک عده آدم خودشونو عقل کل بدونن و متقاعد هیچ نظری نباشن یعنی افکارشون از پایه باطل و عملشون نادرست هست.

ویرایش توسط sahar.66 : چهارشنبه 25 بهمن 96 در ساعت 20:33

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 21:59]
    سطح
    20
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 56 در 43 پست

Array
    مادر گرامی ،
    بله درست هست .من هنوز نتونستم با طلاق کنار بیایم و دقیقا برای همین هست که تاپیک زدم طلاق نگیرید. من دنبال انتقام گرفتن بودم یکجوری آقای تیام و امثال ایشون رو سوق میدادم به طلاق نه صبر کردن . اگر هم حواشی چیزی نوشتم باز در جهت طلاق نگرفتن بوده . بنده خودم الان نسبت به همه دوستان یا اعضای فامیل یا حتی مشاور های در حد استاد دانشگاه که منو تشویق کردن به جدایی دلگیر هستم . چون طبق تاپیک مدیر همدردی واقعا نود درصد زنان مطلقه بعد طلاق پشیمان میشوند و این حقیقت هست. بنده خودم پشیمان هستم چرا راضی به طلاق توافقی شدم . چون مثلا شخصیت من زیر سوال میره که همسرم طلاق داده منو. ؟ من ناراحت قبول این پیشنهاد هستم . کسی که درخواست طلاق میده یا میخواد ....مثلا مورد آقای تیام خانوم شون. ..... باید خجالت بکشه یا بعدا مورد تحقیر قرار بگیره. من نمی دونم چرا ایران همه چی برعکس هست واقعا. زن باید بگه من طلاق گرفتم که شخصیتش نره زیر سوال؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ یا مردهایی دیدم که با وقاحت تمام میگن من طلاق دادم زنم رو ؟؟؟؟ این طلاق نصفه روزه تو ایران متاسفانه همه چی رو خراب کرده . خارج کشور دو سال جدایی میدن بعد اجازه ثبت طلاق. و اینقدر طلاق گرفتن سخته که اصلا ازدواج نمی کنن یا ثبت نمی کنند. آخر کلام اینکه .....خانم مادر....... من منظورم اینه که مبادا آقای تیام خسته بشن و بخواهند اقدامی بکنند. بنده کاملا مطمءن هستم خانم ایشون به زودی پشیمون شده و برخواهند گشت.

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 12 دی 97 [ 18:42]
    سطح
    28
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 11.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    35

تشکرشده 87 در 38 پست

Array
    آقای تیام صادقانه بگم یک چیزی تو صحبتهای شما کمه! یه حلقه گمشده هست که هر چقدر مطالب شما رو میخونم من به شخصه نمیتونم پیداش کنم! اینکه شما میفرمایید همه چیز خوب بود و یک روز بی دلیل رفت اصلا قابل پذیرش نیست. ایشون حتما در زندگی با شما مشکلاتی داشتند که صبرشون تمام شده و رفتند. اینکه شما مرتب تکرار میکنید عاشقشون بودید و هستید درست ولی عشق تنها برای اینکه یک مرد یا زن همسر خوبی باشه کافی نیست. اگر واقعا نمیدونید مشکل زندگی شما کجا بوده بگردید پیدا کنید.
    من تعجب مینکن چطور بعضی ها با شنیدن صحبتهای یکطرفه یک مراجع که حتی یک کلام از مشکلات احتمالی رفتاری خودش نگفته و بعد از ۸ سال زندگی با یک زن حتی انقدر ایشون رو نشناخته که بتونه متوجه بشه چرا رفته! به این نتیجه رسیدند که همه تقصیر گردن همسرشونه و ایشون مظلوم واقع شدند و حتی مشاوره به طلاق نده و تنبیه کن میکنند!

4. 2 کاربر از پست مفید niloofar_aabi تشکرکرده اند .

Fariba.89 (چهارشنبه 25 بهمن 96), maadar (پنجشنبه 26 بهمن 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 مهر 98 [ 22:23]
    سطح
    26
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط niloofar_aabi نمایش پست ها
    آقای تیام صادقانه بگم یک چیزی تو صحبتهای شما کمه! یه حلقه گمشده هست که هر چقدر مطالب شما رو میخونم من به شخصه نمیتونم پیداش کنم! اینکه شما میفرمایید همه چیز خوب بود و یک روز بی دلیل رفت اصلا قابل پذیرش نیست. ایشون حتما در زندگی با شما مشکلاتی داشتند که صبرشون تمام شده و رفتند. اینکه شما مرتب تکرار میکنید عاشقشون بودید و هستید درست ولی عشق تنها برای اینکه یک مرد یا زن همسر خوبی باشه کافی نیست. اگر واقعا نمیدونید مشکل زندگی شما کجا بوده بگردید پیدا کنید.
    من تعجب مینکن چطور بعضی ها با شنیدن صحبتهای یکطرفه یک مراجع که حتی یک کلام از مشکلات احتمالی رفتاری خودش نگفته و بعد از ۸ سال زندگی با یک زن حتی انقدر ایشون رو نشناخته که بتونه متوجه بشه چرا رفته! به این نتیجه رسیدند که همه تقصیر گردن همسرشونه و ایشون مظلوم واقع شدند و حتی مشاوره به طلاق نده و تنبیه کن میکنند!
    سلام نیلوفر خانم ممنونم بابت توضیحاتتون. شما چه چیزی میخوای بدونی که نگفتم، خانمم دختر خوب و زیبا، قانع و مهربون، تو دار سرد مزاج و لجباز و وقتی که بخواد لج کنه به تمام معنا یک دنده میشه! من عشقم به زندگی رو به همه ثابت کردم چه با خواستگاری های مکرری که از ایشون و خانوادشون قبل از ازدواج داشتم وچه با زحمت و کسب رزق و روزی حلال در سخترین شرایط کاری بعد از ازدواج و چه الان که خواهان برطرف شدن مشکل هستم درست برخلاف اینکه به همه واسطه ها گفته از من متنفر و به زور با من ازدواج کرده. در ضمن از روز اول جدای خانواده زندگی کردیم به دلیل شرایط کاری و مسائل مالی!
    در مورد ازدواجمان گفتم که هیچ جبر و فشاری از طرف من و خانوادم وارد نشد فقط مهر ایشون به دلم نشسته بود و ایشون ابتدا در کمال احترام و صمیمیت به من جواب مثبت داد و ما با شناختی که از هم داشتیم مسئله را پیگیری کردیم و در نهایت ازدواج کردیم. من هنوز نامه های عاشقانه و خواستگاری از خانمم رو دارم حتی جواب آنها رو هم دارم. من کلا آدمی هستم که زندگی عاشقانه و آرام و بی تنش رو بیشتر دوست دارم از تفاوت های بین ما این بود که ایشون برخلاف من از زندگی شلوغ و دید و بازدیدهای تا دیر وقت و وقت و بی وقت لذت میبردند و من که کارم یا اغماری بود یعنی 20 روز بیرون شهر بودم و 10 روز استراحت و بعد به 18 و 16 تغییر پیدا کرد و چند سالی است که به شهر آمدم و کارم دولتی شده است و زندگیم براساس تایم و وقت منظم
    مدیریت میشود منظورم از منظم این نیست که مثل کامپیوتر میگفتم چه موقع جایی بریم یا نریم ولی بیشتر افراد فامیل که باهاشون در ارتباط بودیم یا کار دولتی نداشتند و خودشون برای مرخصی و رفتن و نرفتن تصمیم میگرفتند و یا بیکار بودند. من در زندگی مشترک کم نزاشتم به نظر خودم ولی من آدم معمولی هستم فرشته و یا پیامبر قطعا نیستم. خانم من کم صحبت بود به شدت و به شدت درونکرا یعنی به زور کلمه دوست دارم از دهانش بیرون میامد. بهش میگفتم چته؟ چرا اینجوری؟ میگفت خودم هم نمیدونم! متاسفانه عدم بچه دار شدن ما به خانمم ضربه سختی وارد کرد و باعث سردی بیشترش شد و گفت دیگه درمان نمیکنم من هم یه مدتی سخت بیمار شدم و به خواسته خدا شفا پیدا کردم با این حال کنارم بود تا خوب شدم و این سختی ها که تمام شد خونه خریدیم و بعد فروختیم چون قسطش وحشتناک بود و خونه مشکل داشت! خونه فروخته شد و همه چیز حل شد! این مدت اختلاف خانوادگی و.شیطنت یه عده‌ای در فامیل گوش خانمم رو احساس میکنم پر کردند و ذهنش رو مسموم کردن. برادرش عامل طلاق از زنش رو خانواده های
    دیگر و مثلا خانواده من میدونه نه اعتیاد به مواد مخدر و مادرها هم اختلاف که نه ولی تفاوت دیدگاه داشتند! بعضی ها هم ظاهرا خبر میبردند و میاوردند! بقیه ماجرا هم که کامل تعریف کردم. باور کنید یه روز صبح از بیرون با خبر خوش اومدم خونه گفت دیگه نمیخوامت و طلاق میخوام. ببینید خانم من بارها گفته ام حتما من هم تو مدیریت و رفتارم اشکالی داشتم که اینجوری شده ولی من گفتم حاضرم گفت و گو سازنده بکنم حتی حاضر هستم مشاوره بریم. ولی تمامی راه ها به روی من و خانوادم بسته است. از طرفی صحبت های مطرح شده به من و خانوادم و واسطه ها نه فقط به گفته ما بلکه به تایید همه کسانی که رفتند فقط جنبه توجیه داره و نه دلیل قاطع برای طلاق. متاسفانه خانواده با بی حرمتی هایی که نسبت به ما داشتند پای ما رو بریدند و با عدم احترام به واسطه ها گفتتد دخالت نکنید و حرفشان رو قبول نکردند حتی واسطه ها گفتند ما حاضریم تعهد برای این شوهر بدیم و تضمینش کنیم. شما بگو اگر کسی از کسی مطمئن نباشه حاضره بگه تعهد و تضمین زندگی میدم!؟ واسطه های خودشون هم کفتند خانم این موارد قابل حله و سوتفاهم هستش بعد از این همه سال اینها دلایل قابل قبول برای طلاق نیستند! ولی همچنان ایشون ناراحت هستند و نه حاضرند ارتباط برقرار کنیم و نه مشاوره بریم و نه فرصتی به هم بدیم! من تا چند وقت پیش یه راهم این بود اظهار نامه بفرستم ولی با مشورت دوستان اینجا و به عشق به زندگی و خانمم ترجیح دادم صبر پیشه کنم بلکه
    فرجی بشه! الانم تنها موضع و تصمیم من صبر است. یقیناً در صورت تمایل به برگشت به متخصصین مشاوره خانواده خواهیم رفت تا مشکلات ریشه ای حل شوند ولی باید ایشون در قدم اول دست از لجبازی بردارند و مثل الان نگند که من مگر دیوانه هستم برم مشاوره! با تشکر

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sahar.66 نمایش پست ها
    سلام آقا تیام ، متشکرم از شما
    با دقت تا انتها بخونین چون مطلب مهم هست.
    من نوشته ی دوستان محترم رو خوندم و مطالبی به ذهنم رسید که گفتنش خالی از لطف نیست.
    بنده از دید یک خانم صحبت میکنم. زن موجودی هست که نیاز به محبت داره، نیاز به توجه و پیگیری داره.. تا اینجا ما حق رو به زن میدیم.
    اما زمانی که این نیازها بشکل بیمارگونه ادامه پیدا کنه و شخص رو از حالت روانی نرمال خارج کنه دیگر به چشم مهر و توجه نگاه نمیکنم.
    در جایی دیگر زنان گاهی در زندگی تحت تأثیر حسادت ها و مشورت های غلط یا خطای فردی زندگی شخصیشون رو دچار مشکلات فراوان میکنن که در هر فردی بسته به موقعیت متفاوت هست.
    حسادت
    حسادت مثل زمانی که فرضا من به خانم شما میگم شوهرت فقط تو رو کلاس هنری گذاشته؟! الان با این دلت خوشه؟؟؟ شوهر من پارسال منو با مادرم فرستاد سفر .. جات خالی رفتیم فلان جا. این حداقل حقوق یه زنه
    مشورت غلط
    مثلا خانومتون به دوستش، خواهرش یا مادرش میگه دیشب من و تیام بحثمون شد .، اونم هیچی نگفت رفت تو اتاق.. اصلا باهام حرف نزد حالا چیکار کنم؟ دوستش، خواهرش یا مادرش میگن خیلی اشتباه کرده ، صبح بیدار شد صبحونه درست نکن ، جواب سلامشم نده بخواب تا وقتی بره سر کار..
    خطای انسانی
    خانومتون توی ذهنش میگه من چه اشتباهی کردم با فلانی ازدواج کردم، میتونستم موقعیت های بهتری تو زندگیم داشته باشم. الهه ، مرجان، سهیلا .، اینا همشون خیلی خوشبختن من چی؟(دیدن داشته های دیگران و نادیده گرفتن نداشته های خود) .... تا خطاهایی دیگر که من سعی میکنم بیان نکنم.

ببینین من در مراجعینی که میان اولین نکته ای که به ذهنم میرسه شجاعت آمدن و تلاش برای بهتر شدن هست، قطعا کسی که به مشاوره مراجعه میکنه از منطق و حداقل تشخیص خوب و بد برخوردار هستن.

من ضمن صحبت های شما متوجه این امر شدم که زندگیتون چندان مشکلی نداشته چرا؟
    هوسران نیستین...
    مردان هوسران وقتی پیش مشاوره میان یا به گناهشون اعتراف میکنن یا اینکه به زور میان و منکر میشن و حرفی برای گفتن ندارن. اکثرا مراجعه نمیکنن چون خودشون در نهان به زشتی عملشون واقفن.
    تنگ نظر نیستین...
    شما خانومتون رو محدود نکردین ، کاری که بعضی مردان انجام میدن . حتی ایشونو در جریان مسایل مالی و ... قرار دادین.
    خسیس نیستین ...
    چون به اندازه درآمد و حتی فراتر از آن عمل کردین تا زندگی مطلوبی داشته باشین.
    مشکلتون فرزند نیست...
    چرا که در پیگیری بودین.
    بداخلاق نیستین...
    چرا که خیلی با حوصله و زیبا پاسخ میدین ، قطعا ذهن آشفته مطالب آشفته ای هم بیان میکنه.
    اعتیاد ندارین و خیلی موارد دیگر...

قطعا در هر خانواده ای یکسری حرف ها و رفتارها جاری هست که ما قدرت تغییر اون آدمها رو نداریم و میتونیم خودمونو بسته به شرایط تغییر بدیم .. یعنی اگر من مادر شوهرم بداخلاقه فقط میتونم رفتارها و گفتارهار خودمو کنترل کنم و در جایگاه خودم حداقل احترام رو بگذارم و بدنبال بد خلقی و دامن زدن به شرایط نباشم. قطعا این آدمها از زندگی من جدا هستن و عنان زندگی در دست من و همسرم هست ... تا من و همسرم نخواهیم دیگران نمیتونن بین ما رو بهم بزنن.
    درباره شما من قبلا هم عرض کردم گذشت زمان و عدم پیگیری کار ساز خواهد بود یا ماندنی و یا رفتنی... اما فرصت آخرین هست.
    برای ایشون واسطه قرار ندین و تماس نگیرین این کار غلط هست، ایشون نیاز دارن تنها باشن.. اگر قرار بود بی واسطه بسمت شما بیان و یا دلتنگی فشار بیاره قطعا خودشون به واسطه بیان میکردن.
    ایشون فکر میکنن جدا از شما خوشبختن و اتفاقا بگذارین تجربه کنن و تلخی این تجربه رو بچشن تا درس عبرتی باشه برای خودشون و خانوادشون.

کسی تو شرایط خانوادگی همسرتون قطعا راضی نیست برگرده به اون محیط، اما وقتی یک عده آدم خودشونو عقل کل بدونن و متقاعد هیچ نظری نباشن یعنی افکارشون از پایه باطل و عملشون نادرست هست.

باسلام بسیار بسیار بسیار از زحمات و صحبت های دلسوزانه شما تشکر میکنم و مطمئناً روش پیشنهادی شما رو سرلوحه کار خودم قرار خواهم داد. خدا عمرتون بده فقط برام دعا کنید لطفا.
    ویرایش توسط تیام2012 : پنجشنبه 26 بهمن 96 در ساعت 10:59

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 01 تیر 97 [ 21:59]
    سطح
    20
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 9.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1

تشکرشده 56 در 43 پست

Array
    سلام آقای تیام ،
    چقدر خوبه که شما اینقدر پایبند زندگی هستید و کاش خانم تون در این فاصله جدایی به این درک برسند و به زندگی برگردید . ولی نظر من به عنوان یک زن اینه که ریشه اصلی مشکل شما بچه هست. اینکه خانم شما چند بار ivf کردن و جواب نگرفتن اصلا شوخی نیست . یکی از مشکلاتی که ivf جواب نمیده فرگمنتیشین شدید dna اسپرم هست . اسم کامل آزمایش هست
    Sperm dna fragmentation .توی گوگل سرچ کنید و برای خودتون هم شده اگر انجام ندادید برید انجام بدید . در موارد شدید درمان نداره و توصیه به استفاده از اسپرم اهدایی میشه. شما حاضر به انجام این کار هستید؟ اگر هستید این پیشنهاد رو به خانم تون بدید تا اگر مشکل بچه هست با اراءه این گزینه ذهن ایشون پاک بشه از طلاق و ازدواج با شخص دیگه فقط برای بچه دار شدن. چون حس بنده این هست که اگر شما الان بچه داشتید محال بود این وضعیت الان شما باشه. این نظر فقط حس بنده هست و ممکنه کارشناسانه نباشه ولی چون گفتید خانم تون تودار هست این رو گفتم. شاید خانم تون فکر میکنه اگر با گزینه های دیگر ازدواج کرده بود شاید الان دو تا بچه هم داشت و مادر هم شده بود . ولی ازدواج با شما که شغل تون به صورت نبودن های طولانی مدت بوده ....فرصت طبیعی باردار شدن رو از ایشون گرفته بوده. مشاور خانواده هم خوبه ولی اکثر این مشاورها به صورت کتابی و رباتیک قصد حل قضیه رو دارند و شاید سعی داشته باشند بچه نداشتن شما رو کوچک جلوه دهند ولی این موضوع حقیقت کوچک نیست و بار روانی اش مال زن هست . چه اعتراف واضح بکنند چه نکنند.

7. کاربر روبرو از پست مفید رهاوتنها تشکرکرده است .

Glut.tiny (شنبه 28 بهمن 96)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    باسلام و احترام و سپاس بابت پیشنهادنون
    به امید خدا چنانچه همسرم برگشت و همه چیز بخیر و خوشی تمام شد حتما این آزمایش را هم انجام میدهم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    سلام دوستان گرامی
    یه سوال، من خانمم الان قهره درست! خودش و خونوادش هم کاری نمیکنن و لج کردن این هم درست! طبق مشورت شما دیگه هیچ واسطه مستقیم یا غیرمستقیم نفرستادیم
    ولی مطلبی ذهنم رو مشغول کرده! در ماه اول قهر برای خانمم پول واریز کردم اون متوجه شده بود ( هر چند پول رو برگردوند) الان به نظرتون چه طور بهش اطلاع بدم که پول واریز کردم
    اصلا بنظر شما پول واریز کنم!؟ خانمم شماره قبلیش خاموش و احتمالا شماره جدید گرفته و به بانک هم معرفی نکرده تا تراکنش های بانکی رو بهش اعلام کنه و پیامک براش بیاد! ممنون میشم راهنماییم کنین

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 تیر 97 [ 10:10]
    سطح
    64
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 249
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocial3 months registered5000 Experience Points
    تشکرها
    199

تشکرشده 1,077 در 458 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط تیام2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان گرامی
    یه سوال، من خانمم الان قهره درست! خودش و خونوادش هم کاری نمیکنن و لج کردن این هم درست! طبق مشورت شما دیگه هیچ واسطه مستقیم یا غیرمستقیم نفرستادیم
    ولی مطلبی ذهنم رو مشغول کرده! در ماه اول قهر برای خانمم پول واریز کردم اون متوجه شده بود ( هر چند پول رو برگردوند) الان به نظرتون چه طور بهش اطلاع بدم که پول واریز کردم
    اصلا بنظر شما پول واریز کنم!؟ خانمم شماره قبلیش خاموش و احتمالا شماره جدید گرفته و به بانک هم معرفی نکرده تا تراکنش های بانکی رو بهش اعلام کنه و پیامک براش بیاد! ممنون میشم راهنماییم کنین
    سلام آقا تیام
    طبق قانون عرض میکنم ؛
    اگر زن بدون دليل موجه و بدون موافقت شوهر خانه را ترك كند و حتی در خانه پدر يا مادر خويش اقامت كند مرد می ‌تواند از دادن نفقه به وی امتناع كند و آن را پرداخت ننمايد.
    شما بهتر هست اگر پول زیادی به حسابش نریختین، از برقراری ارتباط خودداری کنین. قطعا ایشون حسابشون در یک تایمی افزایش پیدا کرده و متوجه شدن. حتی اگر پیامک براشون نرفته باشه.
    پس لطفا از برقراری ارتباط خودداری کنین و دیگر لازم نیست پولی بهش پرداخت بشه تا اطلاع ثانوی و قانونی.
    همچنین چنین اسنادی مثل خاموش کردن موبایل، از دسترس خارج شدن و ... خیلی موارد دیگر رو بصورت سند جمع آوری کنین در اینصورت بسیار برای شما از نظر قانونی ارزشمند خواهد بود.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    بسیار سپاس گذارم

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    1

تشکرشده 26 در 17 پست

Array
    باسلام مجدد
    اسناد مرتبط لا خاموش کردن موبایل و از دسترس خارج کردن و غیره به چه صورت جمع آوری میشود؟ فقط جهت اطلاع میخوام بدونم و گرنه پیرو
    مشاوره های قبلی تصمیم و صلاح من در صبر است تا شاید عزیز دلم برگرده

صفحه 5 از 11 نخستنخست 1234567891011 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)