با سلام

تاپیک زیر و لینک ها ی مرتبط آن را مطالعه بفرمایید :

http://www.hamdardi.net/thread-9047.html

سلام مرد خوش قلب ، من اون پست رو سوم آبان 95 خوندم و تشکر زدم، هنوزم مونده، میتونی ببینی
ببین عزیزم، من خیلی چیزهایی که مردم صرفا میگن غلط رو حس کردم و انجام نمیدم، درواقع شعار نمیدم بلکه عمل کرده و می کنم، من اشتباهات رو پذیرفتم، من یکبار به صورت تکانه ای و جنون وار اشتباهات فراوان کردم، یک بار هم تکرار کردم و استوپ دادم، پروردگارم رو به شهادت میگیرم الان که دارم تایپ می کنم خانمی که همسایست تو ساختمون و با من جزو هیعت مدیرست به من اس ام اس میده(اصلا پیام های غیرموجه نمیده) یک بار هم بهش ابراز علاقه نکردم، 13 سال از من بزرگ تر، تازه پلیس هم هست، به من میگه از تماشای راه رفتنت هم لذت میبرم! با بثیه اون زن ها هم من کاری نداشتم
ببین باغبان من الان تو یه چالشم، چند روز پیش دوستم بهم گفت یوزارسیف بودن چه حسی داره؟!! گفتم این روابطی که من احاطه کردن مثل بوسه های قبرستانن شوهرعمه خاله بابابزرگ زن داییت از روی عرف و سنت میاد صورتت رو مرطوب می کنه! بوسه هاش نه عمق دارن(علاقه قلبی) نه هیجان(شهوت) دقیقا مثل روایط من، شاید توش هیجان باشه ولی من احساسم رو میشناسم یک بار برخلافش عمل کردم دیدم واقعا به من نمیسازه من تو باشگاه همیشه به رزمی کارا میگم به خودت بگی که هیچیت نمیشه واقعا هم هیچیت نمیشه، بترسی و فکر آسیب بیاد سرت، ممکن آسیب ببینی! من ایمان دارم که لذت نمیبرم از هم آغوشی بدون علاقه به قول رفیقام این دیدگاه توعه نه واقعیت!
من الان تو یه چالشم! وجودی که پر از احساس و تو جاهای دیگه مثل شغل(عاشق کارمم)، کودکان و... خودش رو بروز داده، تنور احساسات من داغ! من نیاز به رابطه عمیق تر دارم اونا به درد من نمی خورن! من تا بخام تو ایران ازدواج کنم(گرچه نگاهم به ازدواج کاملا متفاوت) معلوم نیست کی موفق بشم! و تا موفق نشم با نیازهای عمیق درونیم چه کنم؟! من یه دختر نیستم که منتظر بمونم(دختر هم بودم منتظر نمی موندم)! و از مردای دیگه هم خیلی خیلی آزادترم(به قول رفیقام تو آزاد نیستی تو وِلی!) چطوری جلوی این تکانه که ریشه تو عدم ارضای نیازهای حقیقی که خدا تو وجود گذاشته داره مقابه کنم؟!!

با سلام

مسئله شما سبک زندگی است و نداشتن معیاری مشخص ، قوی ، پویا و ماندگار برای زندگی کردن است .
با سلام و عرض احترام، وقتم که خالی تر شد پاسخ خواهم داد.