درود
دوست گرامی من واقعا باید بهتون تبریک بگم که اینطور با دید باز به این مسائل نگاه میکنید و برای دوست خودتون ارزش قائلید .
روش خوبی هم برای آشنایی قبل ازدواج انتخاب کردین ، شما اینطور هم به عرف اجتماعی کشور خودمون احترام میذارید و ازش تخطی نمیکنید و هم خیلی روش مدرن تری رو برای شناخت انتخاب می کنید .
شما واقعا کار خوبی کردی که از این قضیه ایشونو با خبر کردی . شما باید این خط قرمز ها رو براشون مشخص کنید اینو من به عنوان دختری که هم دانشجوی خارج از کشور هستم و هم اجازه نمیدم کسی کنترلم کنه یا بخواد برام تعیین تکلیف کنه بهتون عرض میکنم . ببینید مسئله سادست شما برای با هم بودن باید بتونید محدوده های خودتون رو مشخص بکنید تا طرفین این محدوده ها براشون واضح و روشن باشه . طرفین اگر اینو قبل ازدواج بدونن بهتره تا بعد ازدواج به مشکل بخوردند .
با توجه به این که خودتون گفتین بهشون اعتماد کامل دارین ، من هم به قضاوت شما تو این زمینه احترام میذارم و قضاوتی از اون دختر خانم نمیکنم . از نظر من واقعیت اینه که شما در مورد این مسائل حق دارین . اون دختر خانم هم باید این رفتارشو اصلاح کنه و مطمئن باشین اگر علاقه ای به شما داشته باشه این کار رو میکنه و اگر هم نکنه مطمئن باشین هیچ علاقه ای به شما نداشته ، پس پیگیرشون نشین و سعی کنید با مسائل با دید منطقی نگاه کنید . حرکت عجولانه ای هم نکنید . شاید احساساتتون باعث بشه از موضع خودتون بیاین پایین که شدیدا بهتون توصیه میکنم این کار رو نکنین . شما این مسئله براتون مهم هست و تا آخر عمر این قضیه موجب ناراحتی شما خواهد شد و این ناراحتی از حفره ای دیگر خودش را با شدت بیشتر نشان خواهد داد . ضمنا کاری که دوست عزیز شما انجام داده فکر نمیکنم از نظر کسی تایید بشه . خب بار اول فرض رو بر این میذاریم که ایشون اطلاعاعی نداشتن که این کار ایشون چقدر تو یه چنین رابطه ای نادرست و غیر متعارفه ولی وقتی شما به ایشون گوشزد کردین باید رفتار خودشونو اصلاح میکردن .
یه چیزیو خیلی صریح بهتون بگم ، نمیخوام ناراحتتون کنم ، ولی به نظر من هیچ چیزی ارزش دوست داشتن واقعی رو نداره . این دختر خانم 2 سال هست که شما را میشناسه و باهاتون بوده . تا حالا خیلی شناخت ازتون کسب کرده . بدونین اگر دوست خوبی براش بودین و ایشون هم به شما علاقه مند بوده ، حتما اجازه نمیده به خاطر این مسائل رابطه شما به هم بخوره .
اگر اشتباه ایشون یه اشتباه پیش و پا افتاده ای بود همین الان بهتون توصیه میکردم که به روش نیارین و ببخشینش و نازشون رو بکشین ، چون دختر خانم ها معمولا دوست ندارن محکوم بشن ، حتی اگر مطمئن باشن اشتباه کردن :). اما مسئله ی ایشون خیلی متفاوته و اشتباهشون پیش و پا افتاده نیست . ایشون باید این مسائل رو آموزش ببینن ، سن کمی هم ندارن و باید خودشون رو حتما از این مسائل آگاه کنن.
ایشون مطمئنا در این مورد ها با دوستان و خانواده خودش مشورت میکنه و اون ها اگر انسان های فهیم و منطقی باشن حتما تو این مسائل راهنماییش میکنن . پس نگران نباشین ان شا الله که همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه . چون واقعا این مورد خیلی واضح هست و اطرافیان خیلی زود بهش کمک میکنن تا تصمیم درست بگیره یا حداقل بنده امیدوارم اینطور بشه!

علاقه مندی ها (Bookmarks)