سلام به همه عزیزانم
بی نهایت عزیز ممنونم بابت مطلب قشنگی که گذاشتی به موقع بود...ممنونتم
اقای جوادیان عزیز برادر خوبم واقعا تصمیم سختی بود ..راستش بعضی وقتا به درست نبودن فکر میکنم اما زود ذهنمو منحرف میکنم....
مونا جانم ممنونم.بخون حتما برام.منم میخونم به نیت گره باز شدن از مشکلات همه بچه های همدردی
میشل عزیزم ممنون که نوشتی برام.باور کن زندگی من انقدر بالا پایین داشته و داره که نمیدونمکی قراره به یه ثبات برسم
دوست دارم بیام و یکروز براتون بنویسم حالم کاملا خوبه...اما امروز خون دماغ شدم دوباره و خوردم زمین.کمرم کبود شده و درد بدی داره.
از ترسم به همسرم چیزی نگفتم ... من دارم آب میشم و روز به روز ضعیف تر....
یعنی میشه اینروزا تموم بشه و من یه تاپیک باز کنم که حالم عالیه و اثری از این همه ضعف و خستگی نیست؟
یکی از دکترها گفته بود عمر مفید افرادی که دچار این مریضی میشن خدودا 5 ساله با توجه به شدت مریضی من....
دوست دارم امشب با خدا دعوا کنم...داد بزنم ...وضو گرفتم و قران رو باز کردم ایه ای از سوره نور بود :
و خداوند بر احوال بندگان خویش اگاه است....
تو اگاهی و این همه مشقت بر منه ضعیف وارد میشه ؟
جایی خونده بوده امیرالمومنین ع گفتن :
ما وقتی بنده شیعه ای غمگینه ، ازغمش غمگین میشیم....حداقل کاش خدا برای اینکه حضرت علی ع از غمه من ناراحت نشه گشایشی کنه....نه بخاطره منه گناهکار
گاهی برای رشد کردن باید سختی کشید،گاهی برای فهمیدن باید شکست خورد،گاهی برای بدست آوردن باید از دست داد،چون برخی درسها در زندگی فقط از طریق رنج و محنت آموخته میشوند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)