دوستای عزیزم سلام
فریبا جون ممنونم که همراهمی و با راهنماییت کمکم میکنی.
این مدت سعی داشتم راهنماییاتون رو به کارببرم تا شوهرم باور کنه منم حق دارم.
حرفات دقیقا درسته مثل تنبیه شدن بخاطر نظر مخالف، الان همسرم دوباره قهر کرده سر یه موضوع کاملا بی اهمیت فکر میکنه هربار باقهر و سردی باید تنبیهم کنه تکرار نکنم. متاسفانه همسرم به شدت خودخواهه و تقریبا به همه اطرافیانش زورمیگه.
موضوع قهر اینبارشم اینه که سرکار چندتا کارگر داشت و اومد ازخونه مادرش غذا ببره غذا به اندازه خودمون بود منم گفتم خب براشون ازبیرون بگیر اینو نبر که بهش برخورد که اینجاخونه بابامه و حق دارم.بعدم از سرکار برگشت گوشی منو برداشت منم خیلی آروم گفتم گوشیمو لازم دارم گفت منم کار دارم حالا کارش گشتن تو تلگرامه،منم راستش ازین همه خودخواه بودنش حرصم گرفت گفتم منم الان گوشیمو میخوام،راستش میتونستم بهش بدمش اما دلم نمیخواست فک کنه با داد و بیداد به همه چی میرسه خلاصه بدون هیچ حرفی قهر کرد. کلا اخلاق همسرم اینجوریه که دیگران اصلا براش مهم نیستن.
بعدم متاسفانه چون الان بازم داریم شریکی زندگی میکنیم تو قهرا خیالش راحته که منم نباشم بقیه هستن که باهاشون سرگرم بشه و کلا به من بی تفاوت میشه.
راستش از دیشب تاحالا اصلا دلم نمیخواد طرفش برم خیلی بی تفاوت دارم رفتار میکنم و کاملا خونسرد اما نمیدونم تا کی بتونم ادامه بدم و کم نیارم اونم که کلا بی تفاوته یه جورایب انگار بخواد بفهمونه برام مهم نیستی.
درمورد کار بیرون چندتا کلاس و آموزشگاه مدنظرمه که حتما میرم چون هم مربوط به رشتمه و هم بهش علاقه دارم. اینکه گفتم اول ازدواجمه و بهتره بیشتر خونه باشم رو در مورد شرایط زندگی خودم گفتم چون همسرم تا من نباشم میره خونه مادرش یا باپسرخالش میره بازی و.... راستش اصلا دوس ندارم با پسرخالش رفت و آمد کنه چون فوق العاده بچه و بیخیاله تاحدی که زن باردارشو ول میکنه و تنهامیره مهمونی!!!!!
الانم دقیقا روشی که گفتین رو پیش گرفتم عادی و خونسرد و بی تفاوتم هرچند واقعا داره ارزش قهراش واسم کم میشه و کمتراذیتم امیدوارم نتیجه بگیرم ممنونم از اینکه کنارم هستین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)