به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 27 اردیبهشت 04 [ 12:05]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    SocialOverdriveVeteranTagger First Class25000 Experience Points
    تشکرها
    5,992

تشکرشده 8,211 در 1,575 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط hale222 نمایش پست ها
    دوستای خوبم ممنونم از تک تک شما عزیزان که برام وقت گذاشتین.میخوام چند نکته رو اضافه کنم
    1 : دیدارامون تقریبا مختصره و تو عرض یه ماه و نیم 4 بار همدیگرو دیدم.و هر بار صمیمیتر از دفعه ی قبل
    2 : ترس ناشی از ازدواج قبلی رو در ایشون حس میکنم و مدام میگه فرهنگ ما کاری کرده که اصلا نتونیم قبل از ازدواج هم بشناسیم.
    3: جمله ای که خیلی ذهن منو به خودش درگیر کرده اینه.... گفت من صادقانه باهات جلو اومدم و تو دیدار اول گفتم 8 ماه زمان میخوام...گفت حق طبیعی خودته که تو این مدت اگه بهتر از من اومد سر رات باهاش ازدواج کنی و من برات آرزوی خوشبختی خواهم کرد.گفتم یعنی حتی بدون اینکه بگی من تلاشمو میکنم که زودتر به هم برسیم به همین راحتی ازم میگذری؟؟؟و اونم گفت متسفانه حرفمو نفهمیدی.

در همین یک پست با کمی تامل در همین چند خطی که بولد شده اند متوجه می شوید که درجه احساسات وهیجانات کاربر در چه حد است. البته مخاطبم هم هاله جان خود شما هم هستید.

اما از آنجایی که شیدا جان اشاره مستقیم به پست بنده داشتند چند نکته هست که شاید به درد دوستان بخوره.

به یاد ندارم جایی گفته باشم به طرف بدو بیراه بگو وبرو. چنین القائ هایی بیشتر این حس رو به کاربر می ده که با یک سری آدم دگم مربوط به عصر حجر در ارتباطه.(یعنی من نوعی که پیشنهاد دادم کات کنند).

من پیشنهاد دادم که یه خواستگاری ساده داشته باشد تا صداقت واقعی ایشون مشخص بشه و بعد پروسه آشنایی حتی شده 8 ماه هم طول بکشه . در غیر این صورت بگن هر موقع شرایطشون جور شد و هاله هم ازدواج نکرده بودند تشریف بیاورند .

که البته جای بررسی داره که چرا این آقا همین حرف رو "گفت حق طبیعی خودته که تو این مدت اگه بهتر از من اومد سر رات باهاش ازدواج کنی و من برات آرزوی خوشبختی خواهم کرد"
    باید همون اول بزنه . مگر ایشون فصد ازدواج ندارند؟ مگر درسته هم زمان با ایشون باشه وبعد این خانم کیس های دیر را برای ازدواج بررسی کند؟

همه این ها سر نخ هایی است که باید به آن توجه کرد.

مورد بعدی سن و سال است که به آن اشاره کردیداگر قرار بود هر کس از سن 30 می گذرد بتواند احساساتش را کنترل کند و خودش را جمع و جور کند پس این همه تاپیک در اینجا و پرونده در دادگاههای خانواده و حتی دادگاه های جنایی وحتی حقوقی مربوط به افراد 30 به بالا، چرا وجود دارد؟

سن و سال 30 به بالا تضمینی برای این نیست که خودمان را در شرایط نامطئن قرار بدهیم. شرایطی که با توجه به روحیات وشخصیت متفاوت افراد ممکن است در معرض آسیب های متفاوتی قرار بگیرند.

هاله عزیز یک ضرب المثلی هست که می گویند مراقب باش از هول حلیم نیفتید توی دیگ.

مراقب باش به خاطر اینکه سنت رسیده به 30 و خواستگار نداشتی ، با این کیسی که براتون پیش اومده از از روی ترس از دست دادن این مورد به شتابزده به خودتون آسیب نرسونید.

2. 5 کاربر از پست مفید بی نهایت تشکرکرده اند .

hale222 (سه شنبه 02 آبان 96), tavalode arezoo (سه شنبه 02 آبان 96), فرشته مهربان (سه شنبه 02 آبان 96), Ye_Doost (سه شنبه 02 آبان 96), المای (چهارشنبه 03 آبان 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)