عسل جان به نظر من هم دوستان درست میگن. خودت رو به خواب نزن. ببین من نمیگم بهش بگو برو رد کارت. بلکه باید قیمت خودت رو بالا ببری و بهش بفهمونی همینطوری راحت دم دستش نیستی که هروقت خواست بیاد بره و حتی یه بار هم جدی اقدام نکنه. قرار نیست که تا اومد خواستگاری سریع عقد و عروسی کنین و چند میلیون هزینه کنین ! این که هنوز پا پیش نذاشته دو حالت داره : 1- هنوز در مورد دوست داشتنت و این که به دردش میخوری دو دله 2- میترسه که تا به خانوادش بگه سریع بخوان زنش بدن و اینم آمادگیش رو نداره هنوز 3- میدونه خانوادش راضی نیستن و برای همین داره زمان میخره تا شاید نظرشون رو بتونه عوض کنه یا اصلا نظر خودش عوض شه و بیخودی دیگه پای خانوادش رو وسط نکشه و خبردار نشن و پسر گل خودشون باقی بمونه! 4- چندتا گزینه ی دیگه رو داره همزمان بررسی میکنه تا بینتون انتخاب کنه
من در حدی نیستم که بهت قطعی بگم چه کاری کنی، ولی اگه من جات بودم، فارغ از این که کدوم یک از این دلایل باشه، جدی بهش میگفتم دیگه اگه واقعا منو میخوای باید بهم ثابت کنی. این که بیای و بری کافی نیست؛ تضمین میخوام. اصلا هم زشت نیست که فکر کنی داری آویزونش میشی. اتفاقا خودت رو بالا میبری. دختری که راحت به دست نیاد خیلی ارزشمندتره تا کسی که به هر حال میمونه و تو آبنمک خیس میخوره و هروقت بخواد در دسترسشه. اگه واقعا تو رو بخواد، یه کم جدی تر میشه
چه اتفاقی میفته اگر بعد چند وقت که با هم دوست بودین و بینتون کلی احساس و خاطره رد و بدل شد، پا پیش گذاشت، و خانواده ی تو یا خودش مخالفت جدی کردن به هر دلیلی، یا فهمیدی عیبی مشکلی چیزی داشته و تازه اون موقع پی بردی ؟ آیا احساست میذاره ازش دل بکنی ؟ یا باز خودتو توجیه خواهی کرد؟
پس حق داری ازش بخوای هدفش رو از بودن بااهات معلوم کنه و بهت اثباتش کنه.
دیگه خود دانی...![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)