سلام مریم جان
1. بله. کلا ایشون تحمل شنیدن هیچ نظر مخالفی از سمت من رو ندارن. وقتی کاری انجام میدن که من ناراحت میشم و بیانش میکنم خیلی رفتار حق به جانبی میگیرن مثل همین مورد
2. بله فقط کلامی گفتن و اقدامی نکردن و البته نمیتونستن. چون دانشجوی دکتری در اوهایو هستن و فعلا اواسط ترمشونه و نمیتونن بیان ایران.
3. من نگفتم مطمعنم. اتفاقا بارها از خودش پرسیدم تو که وقت نمیکنی حتی روزی 1 ربع با من حرف بزنی چطوری میخوای ازدواج کنی!؟ اما ایشون میگن ما خیلی با هم صحبت میکنیم و تا حالا 70 ساعت با هم صحبت کردیم و دیگه چقدر صحبت کنیم و ... در حالی که تمام مکالمات ما از طریق اسکایپ و ایمو هستش و اصلا این میزان با هم صحبت نکردیم چون من حجم اینترنتم و همینطور زمان مکالمات رو دارم و در این مدت 1 ماه و خورده ای شاید به 30 ساعت در حالت ماگزیمم برسه که اونم مدام مشکلات اینترنتی و قطع و وصلی داریم.
4. هر دو در سایتی که مخصوص دانشجوهای دکتراست فعالیت داشتیم.
5. نمیدونم! شاید من ناپخته م شاید ایشون عجولن شاید اقتضاش همینه نمیدونم!
6. خب ادمی که سرد مزاج باشه معمولا یا دستشو پس میکشه یا اصلا وارد رابطه ی ازدواج نمیشه که توش مسایل جنسی هم مطرحه
7. این قسمتی از کل ماجراست نه همه ش. من به همه چیز اهمیت میدم. اینکه اصلا منو چی خطاب میکنه؟ چقدر راجب اینده ش با من حرف میزنه؟ چقدر منو شریک در مسایل مالی زندگیش میکنه؟ برنامه ش چیه؟ و ...
- در اون سایت ایشون اسمشونو کامل ننوشته بودن و به صورت مخفف بود من اسمشونو پرسیدم که اشتباهی به من گفتن و بعدش خودم از توی مقالات اسم و فامیل اصلی ایشونو پیدا کردم و به خودشونم گفتم ولی جواب قانع کننده ای برای گفتن این دروغ نداشتن.اصولا برای دروغ گفتن راجب اسم دلیل قانع کننده ای نمیتونه وجود داشته باشه.
- گرایش تحصیلی ایشون به صورتیه که خودش اسم رشته ای دیگه هست و ایشون رشته شونو هم دروغ گفته بود و من باز متوجه شدم و بهشون گفتم ولی باز دری وری تحویل من دادن.
- من خودم تمام مکالمات دستمه چون تلگرام ایمو اسکایپ همه شونو نگه میدارن و میدونم و میبینم که به زور ما 30 ساعت با هم صحبت کردیم تو این مدت اونم با اون همه قطعی و ... که اگر قسمت مفیدشو استخراج کنیم میشه 25 ساعت در بهترین حالت ولی ایشون اصرار دارن که ما در طول روز خیلی با هم صحبت میکنیم فقط من نمیدونم اینهمه که صحبت کردیم چرا من از ایشون و برنامه هاش و زندگیش و ... در حد 1 صفحه ی a4 هم نمیدونم!
- اگر میخواد با من ازدواج کنه چرا اینقدر راحت به من توهین میکنه و در برابرم بی ادبی نشون میده؟! من دخترم و خوب متوجه میشم که محبت و علاقه ی کسی از ته دلشه یا نه شوئه!
فقط موندم اگر قصدش چیزی جز ازدواجه خب توی اوهایو اونهمه دختر و مراکز خاصشون که میتونه راحت نیازهای جنسیشو رفع کنه. چرا با من از راه دور ارتباط داره؟ اگر ایشون همینجا کنار من بودن میگفتم قصد سوء استفاده داره ولی وقتی 2500 کیلومتر فاصله داریم چی بهش میرسه؟ اصلا اونجا که جامعه ی ازادیه مشکلی برای رفع نیاز جنسی نداره!

علاقه مندی ها (Bookmarks)