سلام عزیزم
بهت حق میدم که نگران باشی.. مخصوصا اگه سایت همدردی رو زیرو رو کرده باشی.. منم تا قبل از اینکه بیام همدردی هرگز فکر نمی کردم مرد ممکنه انتخاب کنه اما ته دلش راضی نباشه.. همیشه این رو شنیده بودم که یه مرد اگه واقعا دختری رو بخواد نامزدی و عقد میکنه اما خب توی این سایت با خوندن یه سری تایپک ها منم نگران شدم .. ولی خب شاید اینم اندر معایب و یا زیادی درگیر تایپک ها شدن باشه ها.. ناخوداگاه اثرات منفی میذاره.. و یه چیز دیگه مردها عموما سیستم ساده تری دارن البته استثنا هم وجود داره.. منظورم اینه احتمال قوی نامزد شما همین جوری یه چیزی گفته به قول خودش شوخی و اینا.. بعید میدونم اگه واقعا پسندیده نشده بودی نامزدی اتفاق می افتاد، ولی خب جواب پرسش شما که چه طوری مطمن بشی با ظاهرت اوکی هست رو کسی جز نامزدتون نمیتونه جواب بده.. یه راه اینه که مستقیم بپرسی اما توصیه نمیکنم چون یه جا خوندم از ان جایی که اقایون کلی نگرن اگه خانمی مثلا ازشون مستقیم بپرسه راجب به جزییات ظاهری بدتر حساس میشن و اگه تا قبلش اصلا به چشم هم نمیومده حالا با پرسش خانم زوم میکنه و بدتر.. شاید اقایون بهتر بتونند از دیدگاه یه مرد راهنمایی بدن

علاقه مندی ها (Bookmarks)