چند تا مورد مهم هست که حتما باید بدونید و کمتر بهش پرداخته شد. از طرفی تشریح حالت ایشون رو که بیان کردید حس کردم کمی هم برداشت شما هم برداشت کاربران غلیظ بود. یعنی زور در مقابل زور. این اشتباست . توضیح میدم
رفتار فعلی ایشون کمی بنظر غیر عادی میاد ولی این نمیتونه وجود مشکل و نشونه رفتاری دائم و ماندگار و وجود اختلال رفتاری یا خواسته غیر معقول برای همیشه در ایشون باشه. بلکه ممکنه علت این باشه که شما نتونستید اعتماد ایشون رو جلب کنید. شما تلاشتون رو بزارید روی جلب کردن اعتماد ایشون و ثابت کردن خودتون. ممکنه ایشون بطور کامل تغییر رفتار بدن. احتمالش زیاده البته در صورت اینکه اثبات کنید خودتونو و ایشون هم مشکل رفتاری نداشته باشند.
وجود شک غیر عادی و کنترل گری غیر عادی به این صورت مشخص نمیشه و نباید به این شکل قضاوت کرد. این کار براحتی با استفاده از تستهای روانشناسی ( Neo و MMPI ) مشخص میشه. هم میتونید از مشاور کمک بگیرید و هم میتونید روی اینترنت سرچ کنید و این تستهارو از ایشون بگیرید. بدون اینها قضاوت نکنید.
نکته دیگه اینه که شما الان نامزد کردید و باید قبل از نامزدی دقت بیشتری میکردید. پس در نتیجه همین بهم زدن نامزدی آسیب و ثابقه بد برای شما و ایشون خواهد شد. اینم چیزیه که مهمه. اطلاعات شما کافی نیست در مورد ایشون. پس در نتیجه بهیچ عنوان عقد نکنید و وارد خاطره سازی یا رابطه های فیزیکی و .... نشید.
کاری که ایشون دارند درامد خوبی داره و برای ایشون ایجاد شبهه کرده که شما وقتی نیاز مالی نیست کار کردنتون علتش چیه. اینجور مواقع بیان درست و صحبت سازنده کمک بسیار خوبیه. باید همدیگرو به شیوه درست و با مهربونی قانع کنید و به نقطه مشترک برسید. هم شما هم اون.
در رفتار و خواسته هاتون فشار بر علیه فشار نداشته باشید. یعنی ممکنه ایشون خیلی پا فشاری و متعصبانه و کنترل گرایانه صحبت کنند و شما هم در مواظع خودتون اغراق کنید و این یک چرخه تشدید شونده نادرسته. پس از ایشون بخواید که خواسته هاشون و معیارهاشونو با خیال راحت و بدون نگرانی بیان کنند. همینطور هم خودتون.
در ظاهر و معاشرت خودتون و پوشش و تعاملاتتون دقت بیشتری داشته باشید. ممکنه رفتاری ایشون رو نگران کرده باشه و با رفع نگرانی ایشون و ایجاد اعتماد و اینکه شما هدفتون رو روی اثبات خودتون متمرکز کنید کل مشکل بطور کامل حل بشه.
همینطور که تا مطمئن نشدید که ایشون نا هنجاری رفتاری دارند بهم نزنید. با تستهای روانشناسی کاملا مشخص خواهد شد. در صورت وجود نا هنجاری هم راهکار روان درمانی در خیلی موارد کارساز خواهد بود. پس بجای تصمیم عجولانه و بهم زدن و ایجاد سابقه بد برای خودتون و ایشون از روش درست برای مدیریت مشکل استفاده کنید چرا که فردا خود شما هم زیر سوال خواهید رفت که علت بهم زدن نامزدیتون چی بوده و کلی باید سختی بکشید تا بعدا یه شخص جدید رو متقاعد کنید توضیح بدید و حل کنید. پس زحمت رو همین الان بکشید و دور خودتون نچرخید.
چیزی که هست اینه که نا هنجاری و فساد در جامعه واقعا کم نیست. وجود این رفتارها محتمل هست. برای حلش راهکار وجود داره. رفتار ایشون از رنجش و نگرانی و ترس میاد. پس سعی نکنید که با ناراحتی خودتون و ترس خودتون این چرخه رو تشدید کنید. سعی کنید که با راحت کردن خیال ایشون اعتمادشون رو جلب کنید.
خواسته هاتون رو به طریق بهتر مطرح کنید. مثلا نگید اختیارم دست خودمه من حتما میخوام برم سر کار یا به تو ربطی نداره یا چرا به من شک داری. بهتره بگید من وقتی به تو متعهد هستم بی نیازم. خیلی دوست دارم که بتونم برای جامعه مفید باشم. اگه تو اجازه بدی منم بتونم با خانوادم جایی برم یا کار کنم من هم دقت کافی رو میکنم و در قبالش به خواسته های تو و نگرانیهای تو پاسخ میدم. و و و
همیشه مشکلاتتون رو با مهربونی حل کنید. همیشه به خدا توکل کنید.
موفق باشید. با آرزوی خوشبختی برای شما و نامزدتون و البته همه جوانان ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)