سلام ویلیام
پایه چندمی ؟
پول اضافه هم میگیرن برای این کلاس ها ؟
متاسفانه این روند های افراطی دربعضی از مدارس دیده میشه و حتی بیشتر اوقات خود اولیای بچه ها این اصرار رو دارند !!!
نظر من اینه هیچ وقت خودت رو به زور تو کلاس های فوق برنامه نگه ندار الان که تابستان هست از صبح تا هشت شب واقعا افراطیه شما کارهای دیگه ای هم هست که انجام بدی .
البته خیلی از مدارس از همون اول خط و مشیشون مشخصه و شما اگر اینطور نمیخواستید باید یه مدرسه معمولی ثبت نام میکردی .
ما که تو کلاس های دوساعتمون هم کل وقت رو به درس اختصاص نمیدیم و بینش حتما با بچه ها تفریح یا استراحت داریم . چون مغز کشش نداره و بقیه اش اتلاف وقت و انرژی بچه هاست .
میتونید جدی تر عمل کنید و بهشون بگید که حتی از نظر روانشناسی ِ یادگیری این کار درست نیست و مغز نمیکشه حتی باعث خستگی و زدگی از درس هم میشه و حتی توانایی مغز رو هم کم میکنه ..
کمیت نیست که ادم رو به موفقیت برسونه این مقدار تو مدرسه موندن که دیگه کیفیتی نداره نشستی و حواست به این ور و اونور هست و طبق گفته خودت احساس شکنجه میکنی.
اگر قبول نکردند مدرسه ات رو عوض کن .








علاقه مندی ها (Bookmarks)