نوشته اصلی توسط
الهه زیبایی ها
خانم ابی داشتم فک میکردم چجوری بگم که حرفم و قبول کنید
ولی...
پس همینجوری تیری در تاریکی میندازم چشم اب نمیخوره بخواهید تغییر کنید
ی تاپیک بزنید چطوری از افکار منفی بیام بیرون
کاش خانم شیدا یا میشل .....از کی حرف شنوی دارید؟؟
شما رو به هر کی که دوست دارید اول از همه فکری برای اون حالت من تون بکنید نگید اگه عوضش
کنم جی میشه باور کنید خیلی فرق میکنه امتحان کنید ی ماه ی سری کارهای ک می کردید
تغییر بدید حالت شاد بذارید
یا اون امضاتون ک خیلی حرف پشتشه
از نظر شما زندگی ی چیز تلخیه و شما اونو می خوایید... تر جیح میدید....پس دیگه این گله نداره از وضعیتتون تعجب نکنید منم دوست دارم مثل خیلیا زندگی اروم بی دغدغه و شادی داشته باشم ولی انگار خدا برای من نمیخواد واقعا نمخیواد همش تو زندگی من یه گره کور میزاره اون از بچگیم بود این همه بزرگسالیم وسطش هم بماند که چه سختیهایی کشیدم
من دیگه نمیدونم چیکار کنم
اواتارتون خوبه بمونه
کتاب فیلم موسیقی به چی علاقه دارید؟؟ فیلم میبینم
خوندن بعضی کتابهای روانشناسی کمک میکنه خودتون و روانکاوی کنید دوست ندارم اصلا کتاب روانشناسی بخونم هیچ تاثیری نداره
از دست دادن پدرتون.... شرایطی ک با بقیه اعضای خانوادتون داشتید همه ایتها تو وضعیت الانتون
دخیل بوده خودم میدونم تمام مشکلات روحی و روانی وشخصیتی که الان دارم همش بر میگرده به کودکی ولی گذشته تموم شده رفته من نمیتونم کاری انجام بدم چون آسیبش بهم رسیده همه دوره های زندگیم تحت تاثیر قرار داده
ذهنتون به طور ناخوداگاه از احساساتی ک تو بچگی اسیب دیده داره محافظت میکنه
اونم اینطوری که دل به محبت کسی نده وگرنه از دستش میدی اون وقت دوباره تنها میشی
و خیلی چیزهای دیگه.... وقتی کسی منو نمیخواد چیکار کنم توی همین موردی که الان تو زندگیم هست چه کاری از دست من برمیاد چرا فکر میکنید مقصر خودمم یا خودم نمیخوام
میشه وضعیتو عوض کرد ولی بعید میدونم بخواهید چون شما به این زندگی خو گرفتید
شما اگرم بخواهید شاد بشید یا امید داشته باشید ذهنتون زود اونو پس میزنه من برای رهایی از این زندگی و همه اون سختیها دارم سعی میکنم عشق وشادی بیارم به زندگیم ولی جور نمیشه دست من نیست چقدر یه طرفه تلاش بیهوده انجام بدم
خدا شاهده (من چی بشه قسم بخورم) نمیخوام از حرفام ذره ای ناراحت بشید
فقط می خوام زندگیتونو عوض کنید بدونید از کجا میخورید
اینم ی مرضه ک من دارم به زور می خوام مردمو تغییر بدم............میدونم
فوقش ی دقیقه وقتتون هدر میشه تا پستم و بخونید...
علاقه مندی ها (Bookmarks)