سلام.
آبی بیکران عزیز، دلیل ارتباط شما با این آقا کاری بوده و چرا از این به بعد نباشه؟
تو این وضعیت بیکاری، تو این وضعیت مالی چرا بخوای ارتباط خودت رو با این آقا قطع کنی؟ به نظر من بسیار اشتباهه که چنین عملی رو مرتکب بشی. درسته روزی دهنده خداست ولی شما
هم باید برای ادامه ی کارتون موازین عقلی رو در نظر بگیرید. بنابراین بیخودی قهر نکنید با یه بنده خدا.
اصلا گیریم بهش ابراز علاقه هم کردین اون هم گفت نه خب!!!!! چی شده؟ آسمون به زمین اومده؟ باید قهر کنی؟ باید فرار کنی؟
عزیزم در تمام عمرت یک بار خواستی تلاش کنی که زندگیت بهتر بشه. حق داشتی کارت کاملا درست و بر اساس منطق بود ولی اون آقا نخواست. به خدا بد نیست که آدم برای زندگیش
تلاش کنه. جرم نکردید حتی اگه مستقیم پیشنهاد ازدواج میدادید حق با شما بود. من احساس میکنم شما یک جورهایی حس تحقیر شدن یا کوچیک شدن دارید . این حس در شما طبیعیه
اما طبیعی نادرست که باید اصلاح بشه.
قبول کنید که هر آنچه که آدم بخواد قرار نیست اتفاق بیوفته.
ایشون یک همکار خوب و فوق العاده برای شما هستن.
به نظر من به جای قطع ارتباط سعی کنید رفتارتون رو کمی سنگین تر کنید . من نمیدونم چقدر هر چقدر فکر میکنید موثره اما قطع ارتباط کاری نه.
پ.ن............................................. .................................................. .................................................. .................................................. ......................
آبی عزیز من متوجه شدم در واقع میشل عزیز من رو متوجه یک مشکل جدی در خودم کردن. میخواستم اگه میشه به طور واضح به من بگید که آیا برداشت من از شما درسته؟ وقت شما رو
نمیگیرم عزیزم فقط بله یا نه بگید.
من فکر میکنم شما عذاب وجدان دارید و احساس شرمساری وگناه میکنید. گناهی مرتکب نشدید اما خودتون رو مجازات میکنید.
ممنون میشم که به من بگید این شمایید یا منم؟ در واقع میخوام بدونم من شما رو درک کردم یا نه صرفا خودمم که پر از حس گناهم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)