سلام.
ممنونم آبی عزیز که من رو راهنمایی کردی
از نظر من اونچه که بسیار مهمه اینه که شما به این آقا از نظر کار احتیاج دارید. من نظر شخصی مو میگم جای شما بودم ارتباط کاریم رو با این آقا قطع نمیکردم. نمیدونم شرایط شما دقیقا
چیه ولی اصلا توصیه نمیکنم که قطع ارتباط کاری بکنید. مگه اینکه پای آبرو وسط باشه. به نظر من تنها خط قرمز یک دختر اینه. اگه دیدی پشت سر شما و این آقا حرف و حدیث داره ایجاد
میشه سریعا به حرف و حدیث ایجاد کننده تذکر بده. بگو ایشون اگه علاقه ای به من دارن بیان خواستگاری مطمئن باشن من ناراحت نمیشم وگرنه اگه قصدشون تعریفه خیلی لطف دارن من
کارم این قدرها هم خوب نیست .این جوری اگه حرف و حدیث ایجاد کننده فضول باشه دهنش بسته میشه و اگه واسطه ای از طرف اون پسره باشه جوابش رو میگیره.
ببین هر موقع خواستی میتونی قطع ارتباط کنی کافیه یه جمله بگی طرف میره و پشت سرشم نگاه نمیکنه. هدف از این تایپیک و تایپیک قبلی تو این بوده که چه طور این آقا رو جذب خودت
کنی نه فراری!!!
مثلا الان تصمیم گرفتی که ارتباط حسی رو با این آقا کمتر کنی. به جای اینکه شخصیت خودت رو خراب کنی و تلفن جواب ندی و بری قایم بشی و ... بهشون بگید من شنیدم که شما خیلی
از من تعریف میکنید و فلان همکارم میگفتن. (حتی اسم همکارت رو هم بگو) بین خودمون بمونه اما ایشون لا به لای حرفشون چیزی گفتن که انگار رابطه ی بین من و شما بیشتر از رابطه ی
کاریه و ما قرار ازدواج هم گذاشتیم حرف خانم فلانی بهم برخورد و من شما رو مقصر میدونم البته من میدونم شما هیچ منظوری نداشتین و فقط از من تعریف کردین من دوست ندارم
دیگران در مورد من فکر نامربوط بکنن. به هر حال من یه دخترم و آبرو دارم. شما یکی از بهترین همکارای من هستید لطفا کمی بیشتر دقت کنید.
این جوری هم دلت خنک میشه و هم خیالت راحت!!!! پسره اگه خواستگار نباشه قشنگ دو سه قدم میره عقب. این طوری نگی بهش یه وقت!!!!
هر وقت مطمئن شدی علاقه ای نیست و هیچ اتفاقی قرار نیست بینتون بیوفته خیلی راحت از اونچه که فکر میکنی همه چی تموم میشه. خیلی رااااحت.... یه جمله بیا من یادت بدم.
در مورد معمولی یودن این آقا باید عرض کنم خدمت شما که همه معمولی ان!!!! آدم معمولی نسبت به آدم معمولی علاقه مند میشه اصولا.
من حرفای دوستان رو خوندم فکر نمیکنم بتونی خودت خواستگاری کنی. نمیدونم واقعا.
راستی عزیز من مطمئنی طرف آدم سالمی هست؟ ایراد روحی روانی جسمی؟ همه چیز رو در موردش میدونی؟
اما در مورد عذاب وجدان و حس تحقیر شدنت باید بدونی که تو برای خودت یه نظام ارزشی تعریف کردی و چون اون نظام ارزشی رو شکستی حالا حس گناه داری.
از نظر آدمی مثل شما آدم باید از گشنگی بمیره ولی به کسی ابراز نیاز نکنه. این اخلاق شما خیلی خوبه اما در مورد ازدواج این طور نیست.
بهتون گفتم حتی اگه بهشون پیشنهاد ازدواج هم میدادی و ایشون مثل دستمال کاغذی پرتت میکرد تو سطل آشغال باز هم ازدواج ارزششو داشت.
بنابراین به هیچ عنوان حس تحقیر نداشته باش. خودت رو بابت چی مجازات میکنی عزیزم. زندگی خوب حق شماست. این همه خودت رو عذاب نده.درست ترین تلاشی که برای زندگیت انجام
دادی همینه. همه ی دخترا و پسرا همین طورین. همه همین کارا رو میکنن ولی عذاب وجدان ندارن. پس حست اشتباهه و کارت درست. بهتره برای شروع کنترل احساساتت یاد بگیری چی
درسته چی غلط. تلاش کردن برای بهبود و پیشرفت زندگی آدم در هر شرایطی حق همه ی آدماست. حس گناه در این مورد کاملا اشتباهه. دیگه حس تحقیر نداشته باش.
بابت تلاش برای بهبود زندگیت به خودت افتخار کن و حس تحقیر رو با حس رضایت از کارت جایگزین کن چون کارت درست بوده.
من متاسفانه بابت امتحانی که دارم دیگه نمیتونم تالار بیام. امیدوارم بعدها خبرای خوشی ازت بشنوم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)