سلام وقتتون بخیر ؛
تاپیک خوبی ایجاد کردین.
ولی اگر آدم ها پیش خودشون این حسابرسی ها را بکنند خیلی بهتره به نظر من
در احادیث و روایات معصومین(ع) برآورده شدن خواستهها، برطرف شدن گرفتاری و ناراحتی، ورود به بهشت و دوری از جهنم، در امان بودن از بلاهای آسمانی، خشنودی خداوند، استجابت دعا و بالا رفتن اعمال، دوری شیطان و تلقین شهادتین از جمله آثار و فواید و برکات خواندن نماز اول وقت شمرده شده است.
آیت الله بهجت فرمودند: نماز اول وقت مثل لیمو شیرین است هر چه از اول وقت دورتر شود تلخ تر میشود ؛ هر که عادت به تأخیر در نماز ها کرده خود را برای تأخیر در امور زندگی آماده کند!
تأخیر در ازدواج... تأخیر در اشتغال...تأخیر در تولد اولاد....تأخیر در سلامتی...
هر قدر که امور نمازت منظم باشد ، امور زندگیت هم تنظیم خواهد شد.
من خودم متأسفانه سالها در خواندن نمازم کاهلی میکردم ولی بنابر شرایطی که برایم پیش آمد با خداوند عهد بستم که همیشه نماز هایم را سر وقت به جا بیاورم ،،،مگر اینکه خدایی نکرده در موقعیت سختی قرار بگیرم و واقعا نتوانم .
با یاری و استعانت از خداوند و سعادتی که نصیب من کردند به راحتی توانستم نماز هایم را اول وقت به جا بیاورم و این عمل در آرامش من خیلی تأثیر داشت و یاری و حضور خدا رو تو زندگیم خیلی خیلی بیشتر احساس کردم و همینجا واقعا شکرش را میگویم
اول از همه سعادتی است که احساس میکنم خدا بهم داد و به دلم انداخت که نماز هایم را اول وقت بخوانم و دوم اینکه خودم به خاطر خواسته و حاجت قلبیم اراده کردم.
کسانیکه تو زندگیشون گره ای باشد و یا حاجتی داشته باشند من به شخصه فقط بهشون توصیه میکنم که نمازشان را اول وقت بخوانند و امیدشان فقط به خدا باشد![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)