نوشته اصلی توسط
hana00200
آقای هومن مثل اینکه ماجرای این خانم با داستان شما تناقض داره و جای خانم و آقا عوض شده!! جای اشتباهی اومدید برای گله گذاری!!
گلی عزیزم من مجردم و نمیدونم میتونم کمکت کنم یا نه. پستهای قبلیت رو خوندم و میتونم حدس بزنم چقدر ناراحتی و احساس تنهایی میکنی. میفهمم که بارها در این قهر و آشتی ها غرورت جریحه دار شده. ولی فکر میکنم شما بیشتر از اینکه نگران قهر و آشتی همسرتون باشید باید به فکر سلامت و زیبایی و رسیدن به خودتون باشید. وقتی زن اعتماد بنفس داشته باشه و برای زیباییش وقت بذاره همیشه برای آقایون جذاب خواهد بود. چرا باید با هر قهری خود زنی کنید؟! بهتر نیست بیشتر به فکر سلامت و زیباییتون باشید تا همسرتون رو ازین طریق جذب کنید!؟
روشهای قبلیتون که جواب نداده. پس این روش رو امتحان کنید. آرایشگاه برید. یه تغییر و تحول در ظاهرتون بدید. موهاتون رو رنگ کنید و به سلامتی پوستتون برسید برای ناخنهاتون وقت بگذارید. لباسهای قشنگ و جدید بخرید. مطمن باشید هم حال خودتون بهتر میشه هم همسرتون به سمتتون میاد. اینکه همش خودتون رو ضعیف نشون بدید و سعی کنید با مظلومیت همسرتون رو جذب کنید شدنی نیست. یعنی جواب نداده. وقتی به خودتون اهمیت بدید دیگران هم به شما اهمیت میدن. ولی وقتی خودتون رو حقیر کنید دیگران هم براتون ارزشی قایل نیستند.
این مشکلی که با همسرتون دارید به خاطر شاغل بودن و نبودن شما نیست. مطمن باشید. من تصور میکنم شما از نظر زیبایی باید بیشتر رو خودتون کار کنید تا چشم همسرتون رو سیر کنید.
اتفاقا همه مدلها لاغر هستند و همیشه برای مردها جذاب. پس نگید چون لاغرید زیبا نیستید.
امیدوارم دوستان دیگه هم به کمکتون بیان
علاقه مندی ها (Bookmarks)