دوست عزیز من اخرین خاستگاری که داشتم شرایط شما رو داشت. اونم بهم اولش نگفت. ولی وقتی بهم گفت من واقعا جا خوردم. و تا چند روز هنگ بودم. ولی این موضوع نظرم رو منفی نکرد. با اینکه به نتیجه نرسیدیم. به نتیجه نرسیدنمون بعلت عقد ناموفق ایشون نبود بلکه بخاطر تاثیراتی بود که ایشون از یه رابطه موفق داشتند. میتونید پستهای منو ببینید:
http://www.hamdardi.net/thread-43921.html.
اگر به چنین چیزی برخوردید و طرفتون جا خورد بهش فرصت بدید تا موضوع رو هضم کنه. اگر از شما خوشش امده باشه ازتون زمان میخاد تا باهاتون بیشتر اشنا بشه و شرایط رو بسنجه.
ولی نکته ای که فکر میکنم برای شما مفید هست اینه:
من امیدوارم که خانم قبلی از زندگی و ذهن و روانتون کامل پاک شده باشند و به خاطر ایشون نخواید که بابت محکم کاری دست و پای خانم جدید رو ببندید و سعی کنید تو منگنه قرارش بدید. چیزی که یه خانم رو دلسرد میکنه این چیز هاست. اینکه شما هنوزم برای زندگی جدید ذوق داشته باشید و همه انرژیتون رو بابت ازدواج قبلیتون نسوزونده باشید خیلی اهمیت داره. بپذیرید که این خانم جدید مقصر شکست در رابطه قبلیتون نیستند و سعی نکنید هرچه کوتاهی قبلا کردید اینجا جبران کنید. بلکه چشمتون رو خوب باز کنید و شرایط طرفتون رو بسنجید و فقط زیبایی طرفتون نشه ملاکتون. همه میگن زیبایی بعد یه مدت عادی میشه ولی جز زیبایی چیزهای دیگه ای هستند که هیچوقت عادی نمیشه. اون چیزها اخلاق و اصالت خونواده هست. ارزو میکنم خوشبخت بشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)