یه موردی که گاها من بهش فک میکنم و گاهی ناراحتم میکنه اینه:
وقتی سن من بره بالا و ازدواج کنم، مطمئنا سن دختری هم که میخوام باهاش ازدواج کنم باید بالاتر باشه! و با توجه به اینکه الان خیلیا با هم دوست میشن و رابطه دارن و براشون هم مهم نیست، پس احتمال اینکه دختری که سنش بالای 25 باشه(و ازدوج نکرده باشه) و به خطا رفته باشه، زیاد هم میشه. این یه چیز نرمالی هست و خودتون هم به عنوان کسی که در این جامعه زندگی میکنین، میدونین که چقدر وضعیت خراب شده و خصوصا خانم ها بیشتر میتونن در این زمینه اطلاعات داشته باشن که وضعیت دخترا الان یه چه صورت هست. خب من روی این موضوع خیلی حساسم. چون دوست ندارم دختری که میخواد با من زندگی کنه قبلا یه رابطه با پسری داشته باشه. رابطه منظورم دوستی و هر کاری که میتونن در این راستا با هم بکنن..اگه یه دوستی معمولی برای اشنایی ازدواج بوده باشه و حد و حدود ها رعایت شده باشه رو من مشکلی ندارم...ولی حد و حدود ها معمولا در این طور دوستی ها و در این جامعه دیگه رعایت نمیشه ..یکی از دلایلی که میخوام زودتر ازدواج کنم همینه. چون دختر جوون تر احتمال به خطا رفتنش هم کمتره.
در این مورد دوست دارم کامل منو راهنمایی کنین. و خصوصا خانم ها در این زمینه حرف بزنن.
باتشکر از وقتی که میزارید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)