با سلام
در صورت امکان این سوال را پاسخ دهید
اگر اون خانم الان از دوست فعلیش به هر دلیلی خسته بشه و دوباره شما رو به عنوان گزینه جدید انتخاب کنه شما این برگشت رو می پذیرید؟ با توجه به اینکه ایشون فرد متعهدی نیست و هر لحظه امکان رفتن مجددش در صورت برخورد به یه کیس مناسب تر هست. بعید می دونم منطقا پاسخ شما به این سوال مثبت باشه. پس به هر صورت لازم هست پرونده این خانم رو در ذهن خودتون ببندید.
شما هنوز همه پیامهای ایشون رو با خودتون حمل می کنید و هر روز مرورشون می کنید اگر به این شکل پیش برید هرگز نمی تونید این پرونده رو ببندید. لازم هست کمی محیطتون رو هم عوض کنید اگر میتونید منزلتون رو عوض کنید اگر اجاره نشین هستید یه خونه دیگه اجاره کنید و اگر صاحب منزل هستید بدین اجاره و منزل دیگه ای اجاره کنید. هر نشانه ای از ایشون رو از بین ببیرید و در این از بین بردن نشانه ها اصلا شک و تردید به خودتون راه ندید.
اگر زندگی مادی براتون بی اهمیت شده میتونید حداقل روی بعد معنویتون کار کنید مثلا برید برای دفاع از امنیت کشورتون تلاش کنید که حتی مرگ در این راه هم سربلندی محسوب میشه و نه سرشکستگی. من معتقدم اگر شما از این زندانی که برای خودتون ساختید خودتونو آزاد کنید تمام یادگاریها رو نابود کنید میتونید به زندگی معمول برگردید و این بار یه عشق واقعی که اولین خصوصیتش تعهد و وفاداری باشه رو پیدا کنید. برای عوض کردن حال و هواتون میتونید به مراکز خیریه یا مثلا خانه سالمندان یا مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست سری بزنید.
خودتون رو از این افکار که من هیچ وقت کسی مثل اون رو نمی تونم پیدا کنم و چه عشق سوزانی بود و ... رها کنید چند سال دیگه خیلی ساده و بدون ناراحتی و استرس به این روزها فکر می کنید
شما خودتون حتما پتانسیل رشد و پیشرفت رو داشتید که شاید با حضور اون خانم به خودتون زحمت دادید و این پتانسیل بالقوه رو به صورت بالفعل در آوردید الانم که دیگه از این پتانسیل و توانایی آگاهید و میدونید که میتونید همچنان موفق باشید پس همت کنید لحظات زندگی دیگه برنمی گرده قدرشونو بدونید حضور ما در این دنیا خیلی کوتاهه مراقب باشید
پرواز کن آنگونه که می خواهی
وگرنه پروازت می دهند آنگونه که می خواهند
علاقه مندی ها (Bookmarks)