با سلام و تشکر فراوان که وقت گذاشتید
اول در جواب خاله غزی بگم که در حال حاضر بیکار نیستم و تدریس زبان انجام میدم و در بورسم فعال هستم در حال حاضر از خیلی از هم سن و سالای خودم بالاترم از لحاظ هوش مالی میتونم تو خونه و با اینترنت روزی 50 هزار ت از بورس درآمد داشته باشم که این مدت همین کارو هم انجام دادم
درضمن ماها ک به خدا و قرآن اعتقاد داریم ولی در عمل هیچ اعتقادی وجود نداره مگه خدا نگفته وقتی شما بری دنبال ازدواج خودش رزق و روزی رو میرسونه من خودم که ادعای مسلمونیم میشه به همین حرف چرا توجه نمیکنم ؟؟ بگذریم
و اما یار مهربان در ابتدا باید عرض کنم که بسیار ممنونم که وقت گذاشتید
دررابطه با اینکه پرنده رو نمیشه تو قفس گذاشت باید بگم که مدت زمان زیادی از آشناییمون نمیگذره و اون دختر هنوز کامل از من مطمئن نشده با توجه به تجربیات تلخی ک در گذشته تو خونوادش داشته محتاطانه رفتار میکنه و خودشم گفته که من دوست داشتنمو ثابت کردم و میدونه سرکار نیست.
اینم میدونم که دوست داشتنم قلبیه که اگه هوی و هوس بود پانمیشدم 700 کیلومتر راه رو برم که فقط ببینمش واقعا دوست داشتنم از صمیم قلبه و اونم به مرور زمان این موضوع رو بفهمه .
از اونجایی که خدا و پیغمبر سرم میشه نمیخام به گناه کشیده بشیم و حتی دستشم نگرفتم چون میخام پاک بمونیم.
درضمن هم برای من و هم برای ایشون اولین رابطه ای هست که تجربه میکنیم و خودشم میدونه و میگه که ما دوست نیستیم و قصد ازدواجه بهمین دلیل هروقت که میبینمش یا صحبت میکنیم راجع به معیارها حرف میزنیم البته من با زبون چند باری دوست داشتنش رو ابراز کردم .
بهرحال شما خودتون رو جای من بزارید و میدونم ک تا پایان دوران کارشناسیم که دوسال دگ باشه شرایطم اوکی میشه .
درضمن خونواده هم از لحاظ مالی حمایت میکنن .
الان مشکل اینجاس که من نمیتونم به هیچکس دگ فکر کنم و مثالش هم تو خونوادمون هست که داییم 45 سالشه و به این دلیل که به کسی که دوست داشته نرسیده تا این سن مجرده و دنبال ازدواج نیست.
من شخص وفاداریم و وقتی کسیو میخام تا پای جونم پاش وامیسم مگه اینکه اون بخاد جا بزنه که در اون صورت خوشی زده زیر دلش.
امیدوارم به نیت من پی برده باشید که خیرهستش و فکر همه چیز رو کردم و مدتیه دارم با برنامه پیش میرم برای آینده.
ممنون از لطفتون که وقت میزارید

علاقه مندی ها (Bookmarks)