چرا پاسخ و مشاوره درستي به من داده نميشه ! اين وضعيت بد كه نميتونم تركش كنم و نه ميخوام باهاش ازدواج كنم اين سايت بي تقصير نيست چون اگر نبود براي مشاوره يك فكر ديگه ميكردم

اينجا فقط ميان ميگن اين داستان حاصل تخيل نويسنده است يا تو چه ادم بدي هستي كه اين كار رو با دختر مردم كردي يا باهاش ازدواج كن بعد طلاق بگير!!!

من يك زماني اينجا قول داده بودم كه با جنس مخالف رابطه برقرار نكنم و چند موردي هم كه به من ابراز علاقه كردن رد دادم و اين خانم هم يكي از اونا بود ولي ايشون چندين ماه دنبال من بود و من بهش توجهي نميكردم يك شبي نميدونم چطوري پيام داد و حالش بد بود منم براي اين كه ازين حال دربياد و خودمم تنها بودم بهش اوكي دادم.اي كاش اين كار نميكردم):

بعدش به ديدار حضوري شد و رابطه جنسي از همون جلسه اول شروع شد و همين جور شدتش زياد شد و تا اخر هم انجام شد يعني ايشون اول حاضر نميشد ولي من گفتم اگر نياي منم ولت ميكنم.

حالا من ميخوام اين رابطه تموم بشه بدون اين كه كسي متوجه بشه اينجوري هم براي من بد نميشه براي او

فاش شدن اين ماجرا و يا خودكشي ايشون و هر مورد ديگه اي رو نمي خوام

همه راه ها رو رفتم
١.باهاش صحبت كردم گفتم من گولت زدم نميخوامت دروغ گفتم اون قبول كرد قطع كرديم بعد چند روز دوباره اومد سراغم
٢.بهش بي محلي ميكنم و توجهي بهش نميكنم بيشتر وابستم ميشه
٣.وقتي ازاينده صحبت ميكنه جوري براش ترسيم ميكنم كه از من زده بشه ولي باز هم نميره بهش ميگم ميخوام برم روستا اونجا مرغ و گوسفند بدوشي ميگه اشكالي نداره ميگم اصلا نميخوام از خونه بري بيرون با خونوادتم رابطه اي داشته باشي ولي نميره
٤.يهويي ولش كردم ميخواست خودكشي كنه

چيكار كنم كه كسي نفهمه و خودش تركم كنه؟؟؟